** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (14)
Raspunsuri - Pagina 25
mica0307 spune:
Dianalaura distractie placuta
. Si noi vom merge maine la petrecerea unui prieten.
Liviana, Vali ce faceti? De ce nu scrieti nimic azi/
Mica
17+ 
Poze
Vali5 spune:
Buna, gravidute!
Azi e ultima zi de lucru din saptamana! Uraaaa! Stiti vorba aia: "Thank God is Friday!!! ![]()
Ieri am primit din partea sotului meu cadoul de ziua mea (cu intarziere de 2 zile ce-i drept, dar s-a meritat): am net-ul acasa!!!
A zis ca intru si in concediu de odihna aprox 1 luna, apoi in concediu de maternitate si sa am ce face acasa.
Asa ca, fetelor, nu scapati prea usor de mine! ![]()
bebeta, bine ai venit! Ai acelasi DPN ca mine!
Sa ne scrii mai multe despre tine si da-i bataie cu primele 10 mesaje sa scapi de moderare.
abras si lightly2003, bine ati venit si voi in grupul nostru vesel!
Va asteptam sa scrieti mai des! Sarcini usoare!
Ce ma bucur cand creste listuta noastra! ![]()
dianalaura, si eu am simtit la fel tot la 16 saptamani. Eu cred ca e foarte probabil sa fi fost bebe tau!
Am vazut pozele cu voi nasi. Ai fost o nasa
Distractie placuta in week-end!
Madi, tu si dianalaura ati fost mirese albastrele!
Sa fiti fericiti mereu cum ati fost in ziua nuntii si sa va traiasca finuta!
addinel 
mary_lou, bine ai venit! Scrie si seara, ca noi vom vedea pe zi si iti vom raspunde. Ce ma bucur ca esti din Constanta, ca se pare ca sunt singura pe aici. La ce doctor mergi?
sadicutza, felicitari pentru valuri, gogosele si mici suturi! Cat despre papa, eu o sa fac maine mamaliguta cu branza si smantana (am vazut ca a scris deja si mica).
moberi, tu nu esti din Constanta?
mica, vad ca ne simti lipsa!
Eu am inceput azi programul la 12, si pana v-am citit si raspuns... 
Valentina
18+
Poze
pauly spune:
buna fetele,
m-am trezit , am facut papa si acuma mi un pic greata...iara.
urez "bun venit" noilor mamicute.
vali5 ce bine ca ai net acasa , de acuma ne putem vorbi si in weekend.
si eu abia astept sa il simt pe bebe.desi mai am de asteptat...i-mi pun sperantele ca o sa il simt mai repede unde is mai slaba...dar nu se stie ...ramane sa astept
dianalaura, mica distractie placuta.eu nu o sa ma duc niciunde ...numai de Craciun.
pupici
12+
poze
pauly spune:
cat despre papa, am vazut ca a-ti discutat...am facut pireu, cu carnita de porc la cuptor si salata verde cu putina ceapa si ce se mai pune la salata.simplu da o iesit buna.
ce am mai observat...este ca nu mai dorm asa continuu noaptea...ma trezesc la pisu des, si ma tot foiesc cand pe stanga cand pe dreapta.
12+
poze
Vali5 spune:
pauly, da, o sa vorbim si in week-end. Ce bine!
In week-end-ul asta mai putin pentru ca duminica am invitati la masa (o sa fie masa de 15 persoane
) si maine am de gatit o groaza de bunatati, bine ca il am pe sotul sa ma ajute. Daca tot a venit vorba de mancare, vreau si eu niste idei pentru desert, dar ceva care sa se faca rapid si usor, ca timpul e limitat.
Valentina
18+
Poze
crissu spune:
Buna ziua la burtici,
Va citesc de ceva vreme pentru ca si eu voi fi mamaica de mai-iunie 2007. Pana acum nu am indraznit sa scriu deoarece nu prea am timp (mai am o fetita de 1 an si 5 luni de care evident ca trebuie sa am grija). Acum eu am 16 saptamani sunt nascuta pe 10.08.1981 si UM a fost pe 10.08.2006 (chiar de ziua mea vedeti)![]()
Daca doriti sa ma alaturati si pe mine in lista voastra o sa incerc sa scriu cat pot de des si sa va impartasesc din experienta mea de la prima nastere si de ce nu si despre printesa mea pe care o cheama Iulia Nicola.
Anca am vazut ca mergi la domnul doctor Radoi Cristian......eu am nascut-o pe Iulia cu el si acum tot la dansul merg.........am fost foarte multumita de el.
Vad ca deja foarte multe dintre voi stiti si sexul bebelusului.....ati facut eco 3D si s-a vazut sigur sau cum ati procedat. Eu am programare la morfologie fetala abia la 22 de saptamani si abia atunci voi afla sigur..........dar pana atunci mai este mult.
Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici
Vali5 spune:
Buna, crissu! Bine ai venit in odisee! Sarcina usoara si sa-ti traiasca printesa! Ce mamica tanara esti! 
Te-am trecut in listuta, dar sa ne dai si DPN-ul tau.
Valentina
18+
Poze
sadicutza spune:
moberi, eu am inceput de acum o luna sa-mi cumpar haine speciale de gravide, am gasit hainute frumoase in cocor la parter, cum intri in magazin mergi drept ianinte si o sa vezi manechinele cu hainute pt. burtici. De uns pe burta folosesc crema de corp cu vit.A si E, sunt si creme speciale pt. gravide, dar au niste preturi de zici ca-ti scot vergeturile...
Zicea cineva ceva de salata verde cu ceapa si pireu
...mi-am inundat tastaturaaaaaa, cred ca schimb meniul...
16+
Vali5 spune:
Hmmmm, si eu ar trebui sa incep sa ma dau cu creme pe burtica. Citisem undeva de ulei cu vitamina E, parca...
Valentina
18+
Poze