** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Buna Chris,

Ma bucur sa te vad. Cum mai esti cu moralul? Am inteles ca ai inceput sa-l simti pe bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Draga mea,in sfarsit ne potrivim ora!sunt f bine...Ai inteles gresit mesajul...Cum sa te uit tocmai pe tine?Mai scrisesem un mesaj inainte si nu s-a trimis...Dupa ce m-am adresat tie le scriam fetelor din Timisoara...Stiam ca esti tare departe si ca e imposibil sa ne cunoastem din vedere...Iertare,draga mea...dar cu mesajele care se steg...uit si eu ce s-a tiparit si ce nu!Nici o posibilitate de incuscrire...fac tot baiat!\te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

M-a amuzat dar in acelasi timp te-am inteles extrem de bine cand scriai intr-un mesaj acum cateva zile ca daca nu-l simti pe bebe ca misca sari sa-l trezesti. Cand si cum ai inceput sa-l simti? Acum il simti zilnic cu aceiasi intensitate? Sunt curioasa tare, ca eu am inca fluturasi cand si cand cu toate ca ar cam fi vremea de bum bum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

IrinutzaS eu ma duc doar ptr eco 3D.doctorul care se ocupa de sarcina mea si cu care o sa nasc ii din Arad.totusi sper sa nu am experiente neplacute.mi-ar fi placut sa ma duc la Dr. Cioata dar am sunat la clinica si vesnic spun ca nu mai au locuri,...numai peste o luna.o sa mai incerc la Cioata poate ,poate o sa aiba loc.mersi de sfat.

12+
http://community.webshots.com/album/556183846JDrlYR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinutzaS spune:

Pauly: tu cind trebuie sa mergi la ECO?
eu trebuie sa merg pe 21 si inca nu m-am facut programare pt ca inca nu a dat drumul la programari pt acea data si am sa sun miine din nou

ideea e ca trebuie sa suni desatul de des si atunci prinzi pt ca nu face programari pentru mult timp inainte

Irinutza 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Da sa va spun ceva.

Noi avem numele bebeului de ceva timp ales. Adica Maya Alexandra daca este fetita. Si azi ne-am dat seama ca o sa o cheme Maya si se naste in luna MAI (MAY).

Ce tare

Mica 16+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

didi, eu zic ca oricum nici la al doilea nu conteaza ca oricum vreau trei.
da, la mine este acuma 13.38h, cind ti-am scris tie incepeam ziua....mie imi zici ca avem o prietena comuna care e gravida? o prietena virtuala? ca am atitea prietene gravide, sa vad daca imi dau seama de cine zici!

Flavia +13, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Buna burticutelor!

Genetic Lab este la capatul din Ghencea al tramvaiului 41. Se traverseaza Bd. Ghencea, se ia in partea dreapta si apoi este aproape. Are si site laboratorul asta: wwww.geneticlab.ro, la "contact" gasiti o harta a zonei. Se ajunge si cu autobuzul 385 sau tramvaiul 8.
Doctorul meu nu m-a lasat sa merg aici desi este la 5 minute de mine si m-a trimis la Medlife pe Calea Grivitei.
Eu iau Elevit 2 sapt/luna, dar am observat ca ma simt mult mai bine cand il iau. Voua vi l-a recomandat doctorul sa-l luati tot timpul sau tot asa cu pauze. Pentru ca eu ma gandesc serios sa-l iau tot timpul. Voi ce ziceti?

La mine s-a vazut "fetita" la 15s+1 zi pe ecograf 2d. Mai depinde mult si de pozitia bebelului din momentul respectiv.

Va pup
Anca
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

SALUTARE GRAVIDUTE,
Sper ca a trecut MOSUL pe la voi ca ati fost cuminti ...
Eu acum am reusit sa citesc totul din urma cam greu reusesc sa tin pasul cu voi ca scrieti nu gluma.
Eu mi-am luat rezultatul la triplutest s i eu zisc ca este ok deoarece in josul paginii am comentarii unde scrie ca rezultatul este negativ si ca triplul test nu are valoare de diagnostic ,altceva chiar nu inteleg din aceste valori pana voi merge la dr.T cu el.
IBELCIUG SI MICA ma primiti si pe mine la plimbare in parcul SEBASTIAN?(stau prin apropiere)
Sper sa fie totul ok si sa auzim numai vesti bune si va transmit tuturor celor ca isi serbeaza astazi ziua un calduros LA MULTI ANI!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jollyies spune:

Hey fetele!

Felicitari Mica pentru fetita!

Eu am 9 ore diferenta de voi. Cand ma trezesc citesc 5 pagini de-ale voastre. Pana le termin de citit ma doare fundul de stat. Daca am pierdut 2 zile, nici o sansa sa ma ridic din canapea 2 ore.

Azi am facut 6 saptamani. Diseara cred ca servesc un pahar de vin, ca sa sarbatoresc. As manca si eu aripioare cu mamaliguta dar nu mai am malai. O sa fac niste chiftele cu linte pt garnitura si miel la cuptor.

Am crezut ca la 2D nu se vede sexul gagalicei. Pe mine o sa ma puneti in stand by cu caruciorul. M-am hotarat sa coalizez cu sotul si sa lasam surpriza. Nu cred ca as putea sa ma abtin sa nu spun la lume si nu ar fi frumos ca lumea sa stie ce avem iar el, nu.

Am plecat ca m-a lovit foamea!

Mergi la inceput