** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (14)
Raspunsuri - Pagina 13
ManuC1010 spune:
ancamarimie mi-a dat doctorul s aiau elevit in fiecare zi din saptamana 8. nu am probleme de la el si nici nu mi-a crescut pofta de mancare.
Eu chiar am senzatia ca apetitul meu este mai mic decat inainte
17+
sadicutza spune:
Neatza fetele!!!!!
Mi-am schimbat medicul!!!!!! Am mers la vechiul meu medic (cel care m-a operat in 2003 de extrauterine), in sfarsit am avut si eu cu cine sa vb si m-am ales si cu un tuseu vaginal. M-ai spus ca sarcina este mult mai mare...ca are in jur de 18-20 sapt. (si eu am banuit asta pt. ca burtika este marisoara, iar belina mea misca destul de bine de o luna). Azi am sa merg sa-mi faca si un echo ca sa se asigure de varsta sarcinii, sa nu ne trezim cu surprize si sa vedem rezultatul de la secretie. Nu am nevoie de Ca, mi-a prescris doar vitamine pt. gravide si ceva medicamente pt. urgente(in caz ca am nevoie). Acum m-am mai linistit singura problema este ca nu-mi place spitalul ( sf. pantelimon) , este super mizerabil...bleah, dar si acolo sunt rezerve cu plata 30eura/zi...asta e, nu pot sa am tot ce vreau.
Pupici pe burtici!!!!!
sadicutza
16+
Vali5 spune:
Buna dimineata!
Ieri am plecat repede de la munca si nu am mai apucat sa va citesc. Dar recuperez eu acum... ![]()
Va pup! Sa aveti o zi placuta si numai cu vesti bune! 
Valentina
18+
Poze
mica0307 spune:
Neatza burtici,
Ancamari si eu iau Elevit in fiecare zi cam de vreo 3 saptamani. AM luat inainte acid folic si mi l-a schimbat dr cu Elevit.
Alina te primim prin parc doar daca ai fetita
. Ca sa nu ne invatam fetitele cu baieteii de mici![]()
Pupici,
Mica
17 
Poze
mioara2004 spune:
Buna fetelor,
Eu sunt o viitoare mamica de iulie august 2007, dar poate o sa nasc in iunie pentru ca DPN 4 iulie 2007.
Saptamana viitoare trebuie sa merg pentru dublu test si mi s-a spus ca pot sa mananc inainte. Dar eu iau utrogestan si va intreb pe voi daca pot sa-l iau inainte sau nu?
Va multumesc, si va pup 
Mioara
10+
Sobi spune:
Buna dimineata viitoare mamici,
Eu si puiul meu de 11 saptamani va urmarim de ceva timp si vrem sa ne alaturam voua, "coordonatele noastre" sunt UM 19.09.2006 DPN 24.06.2007
Am o intrebare care ma macina, si am uitat sa o intreb pe doctora: este in regula sa ma vopsesc si sa-mi fac manichiura? sau mai bine sa-mi vad de treaba Daca subiectul s-a mai discutat imi cer scuze, insa mi-ar prinde bine un sfat de la voi.
va pup.
Vali5 spune:
mica, ce draguta e fetita ta! Cred ca esti super fericita ca ai vazut-o si stii ce este! 
mioara2004, bine ai venit printre noi si felicitari pentru bebe! Sa ai o sarcina usoara si fara probleme!
Referitor la dublu test eu nu te pot ajuta ca nu am facut si nici nu iau utrogestan. Bafta la dublu test!
Valentina
18+
Poze
mica0307 spune:
Vali
Mioara nici eu nu am facut triplu test. Da stiu ca macar seara dinainte si dimineata cu analziele sa nu iei utrogestan (sau nimic).
Mica
17 
Poze
pauly spune:
buna dimineata fetele,
astazi ma simt binisor, aseara am avut o cadere(greturi si tot tacamul), dar mi-au trecut pana m-am culcat.am mancat ARIPIOARE si asa de bune au fost.
IrinutzaS in 20 dec am programare la Grigoras...dar am sa mai sun la Cioata.
Chiqui cum te mai simti?
mica0307 super bebita ta.sa-ti traiasca.
am vazut ca vorbiti de elevit, sa stiti ca si eu iau, in fiecare zi...cu toate greturile mele nu prea am mancat si atunci e binevenit elevitul.
pupici
12+
http://community.webshots.com/album/556183846JDrlYR