** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Multumesc fetelor

Imi doream un baietel da am fost asa de stresata de ecografia asta incat cand am vazut ca e bine chiar nu a mai contat. Am o fetita zgobie si am luat si filmulet pe dvd cu ea.

Liviana nu am fost la dr Iosup ci la dr Irina Pacu. Numele deja il aveam. Maya Alexandra. O sa ne plimbam printesele la anul prin parc
Tati e super incantat. El fetita isi dorea.

Mica 16+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sadicutza spune:

Mica FELICITARI!!!!!
sadicutza 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Sadicutza eu merg la Dr Anca ! Este la Municipal si consulta la cabinetul lui! Daca vrei iti dau detalii pe PM!
Mica felicitari pt fetita!!
Paully am inteles ca pana in sapt20 sunt sanse mari sa se ridice placenta!! Tin pumnii stransi sa fie bine si inceraca sa faci cat mai putin efort!!

cristina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

mica0307 felicitari ptr fetita.sa ai parte de o sarcina usoara in continuare si numai momente de fericire si implinire.

DidiAlex sunt sanse sa vezi sexul lui bebe, chiar daca e 2D, ca varsta sarcinii e maricica.

IrinutzaS mai dat gata cu aripioarele crocante, mamaliga si mujdei.in seara asta i-mi fac si eu.

12+
http://community.webshots.com/album/556183846JDrlYR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Chiqui, repaus (de parca nu asta faci tot timpul ) pastile si telefon la doctor. Mie nenea doctorul imi trage cate un perdaf daca ma duc la el si-i spun ca "am problema aia, pe care am mai avut-o si acum o saptamana dar nu am dat telefon..."
Mai bine sa dai telefon degeaba si sa fii stanjenita 2 minute ca il deranjezi decat sa stai sa-ti faci griji ...
Didialex, cred ca se vede si la 2D daca aparatul e suficient de nou.
Vali, vineee!...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Pauly, Cristalina multzumesc mult de raspunsuri. Chiar vroiam sa divortzez de subiect

Aparatul eco e dotat si pt eco intravag.

Doamne cum oi fi rezistat la bb1 sa aflu abia la nastere...hmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

poohy, nu o sa ramai codasa, ca si eu tot in ianuarie fac urmatorul echo.

IrinutzaS, si pe mine m-ai dat gata cu meniul tau de aseara. Pacat ca de cand sunt insarcinata usturoiul imi provoaca arsuri.

Valentina 18+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinutzaS spune:

Pauly: Se pare ca nu sunt singura care mi s-a facut pofta de aripioare
eu am vorbit in weekend cu o verisoara la telefon si am prins-o exact la masa si am intrebat ce maninca, cam ramasesem in pana de idei ce sa mai maninc, si mi-a zis de aripioare cu mamaliguta si de atunci am ramas cu pofta...
Dar bin pacate abia aseara am reusit sa imi fac, dar m-a costat si o plomba

Fetelor mai este cineva din Timisoara printre noi? Din ce am vazut eu mai e doar Cris27 si yoyoyo.
Dar parca nu imi vine a crede ca suntem asa de putine intr-un oras destul de mare!

Voi pe la ce doctori mergeti in timisoara?

Irinutza 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Irina, da click pe timisoara de la profilul tau si o sa gasesti toata lista. La mine au aparut 57 de persoane.
parca la preteni sunt subiectele cu timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinutzaS spune:

Am vazut ca in tot forumul sunt mai multe persoane din timisoara, dar eu ma refeream doar la odiseea noastra

Mi-ar placea sa fim si noi mai multe in aeeasi situatie din acelasi oras sa mai schimbam impresii despre doctorii la care mergem, despre clinici unde se fac analize, maternitati etc.

Am cautat pe net informatii despre clinicile si doctorii de pe aici , dar in afara de reclama proprie mare lucru nu am gasit!

Irinutza 15+

Mergi la inceput