** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (14)
Raspunsuri - Pagina 9
mica0307 spune:
Am fost la control si a venit si MOS NICOLAE
Care ne-a adus
Mi-am pus deja caruciorul in listuta ca nu mai puteam de bucurie. Ma bucur ca bebe meu e bine si da energic din picioruse.
Mica 16+
Poze
DidiAlex spune:
Mica, Felicitari!!
Am o intrebare: saptamana viitoare voi merge si io la eco. Oare la un 2D se distinge sexul? ca-s curioasaVoi avea 16+ 4 zile atunci.
Vali5 spune:
Asa va vreau, burticute, mai active pe forum!
IrinutzaS, sper sa se rezolve repede problema cu maseluta! Cat despre intepaturi in burta eu am tot simtit de prin saptamana 14, cand in stanga, cand in dreapta - am citit ca e vorba de ligamentele de sustinere ale uterului. Sa dea Doamne Doamne de Craciun sa stii ce ai in burtica!
ManuC, multumim pentru Ghidul viitoarei mame. Abia astept sa il citesc!
poohy, nu mai fii paranoia, cum zici tu, ca bebe e bine!
Valentina 18+
Poze
IrinutzaS spune:
Felicitari mica pentrusper ca e ce ti-ai dorit!
lauracatu: ce mai este prin Iasi ? Eu am facut facultatea in iasi, am locuit 5 ani acolo si tot acolo mi-am cunoscut sotul, e un oras foarte frumos, cel putin mie mi-a placut.
Cred ca s-a schimbat foarte mult in 2 ani si jumatate de cind am plecat de acolo... In Tudor cel putin(unde am stat eu) cu siguranta nu mai e nimic la fel pt ca se faceau schimbari radicala de la un an la altul...
Oricum mi-e dor sa mai merg pe acolo, dar daca am plecat asa departe cam geru mai ajung... ce e si mai trist e ca toti prietenii nostri au ramas acolo..
Irinutza 15+
Vali5 spune:
mica, ce veste buna mi-ai dat! Sa va traiasca fetitza si sa va bucurati de ea! Ce dragut din partea lui Mos Nicolae!
Sa mai punem si carucioare roz in listuta!
Valentina 18+
Poze
chiquitita spune:
Mica, felicitari!
Tot nu l-am sunat pe dr! Dar parac de frica lui au mai trecut si durerile!
13+
IrinutzaS spune:
Vali, la problema cu maseluta va trebui sa mai astept pina saptamina viitoare pt ca dentistul meu e destul de aglomerat si abia pe miercuri am reusit sa imi fac programare. Sper sa nu am probleme mai mari pina atunci.
Asta e.. daca mi-a fost pofta aseara de aripioare de pui prajite in tigaie cu mamaliguta si usturoi...
Am facut aripiarele un pic mai crocante si cind sa o maninc pe ultima din farfurie mi s-a desprins plomba, asa ca a trebuit sa o pape sotul meu!
Irinutza 15+
Vali5 spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Mica, felicitari!
Tot nu l-am sunat pe dr! Dar parac de frica lui au mai trecut si durerile!
13+
chiquitita , daca te mai apuca durerile sa il suni, fara sa eziti. Daca tot nu vrei, imi dai mie nr si il sun eu.
Valentina 18+
Poze
lbelciug spune:
Wow, Mica, deci este fetita! Daca tin eu bine minte, initial crezusesi ca e baietel, nu? Felicitari, draga mea! Sper ca vestea sa te fi bucurat si pe tine si pe sot. Eh, o sa avem amandoua cate o printesa de plimbat in parcul Sebastian. V-ati gandit la un nume? Banuiesc ca si Iosup te-a intrebat de nume.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
poohy spune:
Felicitari mica! Sa va traiasca fetita!
Eu o sa raman codasa daca aflu tocmai pe 10 ianuarie :))
Cred ca bebe o sa primeasca niste lucrusoare verzi de Craciun :)
Voi mai stiti ce mai face Raza?
15+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg