** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

cristalina, sper sa iti treaca repede durerile de masele - stiu ca sunt cumplite.

chiquititta, tot nu ai sunat la dr? Haide, suna sa te lamureasca dr de ce te doare asa tare!

mychydutza, imi pare rau ca te chinui sa faci un bebe. Eu am ramas insarcinata dupa 10 luni de incercari, dar nu am fost la nici un doctor - am zis ca daca se face anul si nu iese nimic, atunci ma duc la dr. Eu nu sunt din Bucuresti si nu te pot ajuta legat de un doctor bun. Sper sa reusesti in curand sa traiesti o odisee frumoasa si fara probleme la capatul careia sa fie un bebe sanatos si frumos!

Fetelor, mie a inceput sa mi se cam umfle burta. Parca a luat deodata avant, se rotunjeste si se intinde pielea, parca si pe dinauntru se intinde ceva (presupun ca uterul). Cele care sunteti in aceeasi saptamana ca mine sau mai mari, asa vi se intampla si voua?

Valentina 18+
Poze

Mergi la inceput

Burticute, asa de mare e listuta noastra si asa de slaba prezenta pe aici... Ia sa treceti toate pe aici si spuneti ce mai faceti, cum va mai simtiti, ce ati mai aflat la eco sau analize, etc

Valentina 18+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, gata ecografia? Hai vino si da-ne vesti bune!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Vali, iti spun io ce fac...:)
Stau pe scaun ca balena esuata de la atatea dulciuri.
De cand sunt gravidutza toata lumea simte nevoia sa ma hraneasca! O sa umblu cu o tablita legata de gat "nu hraniti animalele!"... ca la zoo!
Mai ales ca azi a fost sf. nicolae si se fac dulciuri cadou...Daca mi-ar lua cineva sange sami faca acum glicemia m-ar interna in spital!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

cristalina, ce haioasa ai fost ! Cunosc senzatia cu hranitul. Cat am fost la munte, nu m-a lasat nimeni sa misc nici macar un deget si ma tot serveau cu de toate. Le-am explicat ca nu sunt bolnava si nici handicapata (asa ma tratau uneori) si ca daca imi e foame sau pofta de ceva ma servesc. Legat de dulciuri azi... eu nu am multi colegi si nu prea am mancat... Mai da-mi si mie!

Valentina 18+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinutzaS spune:

Buna fetelor!
ce mai faceti?
eu nu am mai scris de ceva vreme, abia daca am reusit sa va citesc.
dar nici o problema, va scriu acum

Noi suntem bine,crestem in continuare nestingheriti si asteptam primii desi in Timisoara cam slabe sanse.

Mi-a trecut si raceala, imi mai gurge doar un pic nasul, si am reusit sa o combat doar cu ceaiuri, echinaceea si un singur paracetamol

Acum am o mica problemuta cu o plomba care tocmai s-a desprins si trebuie neaparat sa merg la dentist ca nu prea pot sa maninc din cauza ei.
Si ma doare un pic burta (asa ca niste intepaturi in partea dreapta jos). Nu stiu ce sa fie, voi ati patit asa ceva?

In rest abia astept sa merg pe 21 la control sa vad ca totul e in regule si poate voi primi si un cadou de creaciun si aflu si eu ce am in burtica.

cam atit despre noi!

Irinutza 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuC1010 spune:

buna burtici

am gasit ceva interesant si util. sper sa nu se supere moderatorii ca pun un link:

http://www.iubire.md/guide.pdf

pupici

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Buna burtici!

Si eu sunt tot o balenuta. Nu ma atrag dulciurile deloc (nici eu nu ma omor, se pare ca nici bebe :))), dar in schimb manaanc si iar mananc. Azi am mancat aproape o portie intreaga (+ orez) de mancare chinezeasca, si astea sunt uriase...
Sunt suparata ca nu pot sa imi cumpar un "infant prenatal listening monitor". Nimeni nu livreaza in Romania :(((
La paranoia mea mi-ar place sa aud bataile de inima si sughiturile lu' bebe...
Of, asta-i viata.

15+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauracatu spune:

salutare fetelor! Iaca mai trec si io pe aici...
La multi ani fetelor care sarbatoresc onomastica azi!!!
mercic pentru carucioarele albastre, la cat sunt io de habauca uitashi....
ralucami,, sunt la dr. Mihalceanu Elena de la maternitatea Cuza-Voda, Iasi, e bine cotata insa cu toane multe si nu prea ma combin io bine cu ea...
jollyies, tare simpatica ai fost cu "2 dintr-o lovitura"...
didialex, am facut o singura programare la dr.Onofriescu doar pt o a doua parere, voiam initial sa merg la Aursulesei, insa .....vreau sa ii aud si lui parerea, atata tot. Raman la Mihalceanu, chiar daca e cu toane.
in rest, ma bucur tare pentru voi ca papati dulciuri, io nu prea am chef de ele, da si cand infulec cate o bucata de tort de casa, sa vezi atunci ce rau ma ia.....BB-ii mei nu vor desert cre ca.....mananc acru in continuare si tot felul de combinatii de regim...ppppffffuuu...m-am cam saturat....sa traiasca borsul curd in continuare, ca el m-a salvat pana acuma.
pupici cu lipici
14+

Catu Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sadicutza spune:

manuC1010, super tareeeee.
Chiar cautam un calendar cu casute mari in care sa-mi pot nota tot ce se intampla in fiecare zi...
pupici pe burtici!!!
16+

Mergi la inceput