FIV 93

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Edyna, pregnylul influenteaza testul de sarcina si poate da valoare fals pozitiva daca nu se elimina din organism. Pregynlul de 5000 ui se elima cam in 12-14 zile de cand este facut, cel de 1500 se elimina mai repede.Ti-a dat pregnylul pentru sustinerea sarcini. Dar tu unde ai facut Fiv-ul de ai tratamentul asta de sustinere si cu ce dr.?

Ciarli, daca te uiti pe prima pagina poate iti dai seama de rata reusitelor. Am incercat sa scriu datele cat mai exacte despre fiecare.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

o statistica pe forum nu te duce mai aproape de realitate, dimpotriva, va fi relevanta numai in contextul persoanelor care posteaza aici, pe forum.

mai exact, e ca si cand ai face statistica despre consumul de apa plata si ai intreba numai persoanele care se imbraca in pantaloni.. este un exemplu exagerat, incerc sa explic ca o statistica de felul acesta nu reflecta realitatea la nivelul populatiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

II dau dreptate Tiei, sunt foarte multe fete care ne citesc dar nu scriu. Si mult mai multe care fac FIV fara sa deschida internetul.
Fetele care fac la Giulesti trebuie sa se programeze cu luni de zile inainte pentru ca e plina lista. Si aici pe forum nu sunt multe care fac si la Giulesti si in acelasi timp.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Ok, era doar o sugestie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Moniland asa e ,nu e suficient sa ai un test pozitiv.Eu ca sa imi pastrez acest test pozitiv 9 luni a trebuit sa renunt si la servici,din punct de vedere financiar nu spun ca a fost bine ,dar am trecut peste .Acum constat ca au trecut cele 9 luni dar inca nu sunt relaxata total ,astept rezultatul final ,un copil sanatos si sa ne intoarcem cu bine amandoi acasa .Nu-mi este teama de operatie ,mai una mare ,stiu ce ma asteapta si totodata am f.f. mare incredere in dr. Marinescu ,este un om deosebit care inainte de bani stie sa isi faca meseria si o respecta.Banul e pe locul doi .

Cami

Multumesc fetelor pentru incurajari si va doresc sa traiti si voi asemenea emotii.
Succes fetelor care sunt la punctie azi si sper sa auzim vesti bune azi .
Lachi si Sheri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

In rimul rand vreau sa va multumesc la toate pentru informatii si totodata pentru sustinere. Azi ma simt mai bine. Intradevar apa m-a ajutat foarte mult. Mai simt decat o mica jena.

Si acum cu vesti:M-au sunat de la laborator cu informatii: din cele 5 ovocite doar in 4 a putut sa injecteze ptr ca unu nu era suficient de matur (nu mi dau seama cum ptr ca toti erau foarte mari), iar din cei 4 au rezultat pana acum doar 2 embrioni. Mi-au spus ca o sa vedem pana maine ce se intampla cu restul - asta ar fi cam prima veste proasta. A doua este ca sotului meu i s-a facut rau azi la birou si ca este la spital la Euroclinic si este posibil sa nu vina maine la ET cu mine, iar cea de-a 3-a veste proasta este ca astazi aveam aniversarea a 2 ani de casnicie. In loc sa sarbatorim, el este la spital, eu imi plang de mila si sunt singura in casa. Nici macar nu pot sa ma duc sa il vad. Halal zi... imi vine sa urlu...oare ce mai poate sa se intample?

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ZisaCamiimi pare rau ...dar esti o luptatoare

Lachi, Sheri astept vesti bune azi

Eu am 2 embrioni in burtic...am facut Et la 48 de ore cu 2 embrioni de calitate foarte bune si de 4 eclule fiecare...stau mai mult in pat si ma simt destul de bine...o sa intru mai rar..

Va pup pe toate

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

betty, si eu am avut 5 ovocite si pana la urma doar 2 embrioni mi-au transferat.

Nu te agita caci de aici incolo vor veni numai vestile bune. Iar peste cativa ani va veti aminti de cea de-a 2-a aniversare a casniciei voastre si de peripetiile prin care ati trecut. Nu uita sa-ti amintesti si ca erai intre punctie si ET si te vei uita cu drag la copilasul tau care a fost atunci conceput.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Betty, imi pare rau pentru sotul tau ,pana la urma bine ca nu i s-a facut rau ieri cand trebuia sa dea proba.Daca sunt bine divizati sunt sanse sa se prinda chiar daca sunt numai 2.Noi suntem cu gandul la tine si sper ca o sa fie bine.
La multi ani, alaturi de sotul tau!

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Betty, nu esti deloc singura, esti cu noi.

Nu plange acum sa te incarci cu energii negative, nu ai nevoie de asta :)

Sotul meu este absolut convins ca gandirea pozitiva are 50% pondere in procedura asta... Eu nu prea l-am ascultat...Dar poate o sa reusesc la ET si poate o sa reusesti si tu...

Ia un pahar cu apa si "hai noroc" sa aveti o casnicie fericita!!!!

Mergi la inceput