FIV 93
Raspunsuri - Pagina 26
Liana30 spune:
Cami nu mai zic nimik
Anaist, Adelia va tin pumnii azi!!
Sheritoooo,,Lachiiiiii galerieee mareeeee
haiiiiiiiitin pumnii stransii..stransii!!
andicu sper ca esti bine !!
iliutooo,kla,,picoooo
de fapt va pupacesc pe toatee si va tin pumnii la toate!!
eu am fost plecata cateva zile acum am parut...
oauuu am vazut ca betycaa noastra draga are o printzesa!!felicitariiii sa'ti traiasca mama..marinerul cred ca'i in al noulea cer..si tu binenteles..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
Victoria spune:
zisaCami, mi s-a strans sufletul....eram asa de bucuroasa pentru tine...of, nu pricep de ce trebuie sa trecem prin toate astea...
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Edyna spune:
ZisaCami
Buna, fetelor. Ma primiti si pe mine inapoi?!
Sint la al doilea fiv (primul nereusit in februarie). Azi ziua a 5ea de la ET. Mi-a fost prescris urmatorul tratament dupa ET: Dabrostan 3/zi (dydrogesteronum e substanta activa) si 3 Pregnil 1500 la fiece 4 zile. Eu am hotarat sa iau si Utrogestan 4/zi. Intrebarea mea e de ce mi-au zis sa vin la test abia peste 20 de zile? Credeti cumva ca e din cauza pregnilului? Ultimul Pregnil e pe 17 dec. Eu mi-as dori foarte mult sa merg sa fac testul la 14 zile, adica pe 21. Ma puteti va rog ajuta?
Alexi22 nici eu in a cincea zi nu am nici un fel de semne, decat o tensiune in parte de jos a burticii. Cred ca e totusi un pic cam devreme. Tu cind faci testul?
betty 78 si mie mi-a zis medicul sa beau apa si ca e de preferat sa nu iau niciun fel de medicamente.
Va doresc numai bine la toate si poate avem noroc de un Mos Craciun mai generos anul asta.
ciarli spune:
Cami, sunt alaturi de tine.
Betty, mie mi-a dat no-spa si supozioare cu carpicon si supozitoare cu scopantil. Si pe mine m-a durut burta tare si eram umflata dupa punctie.
ciarli spune:
Fetelor,
Apropo de statistica noastra cu reusitele, nu ar fi bine sa postam si la odysee o rugaminte, sa ne mai spuna si fetele de acolo care cum au reusit?
Intreb si eu ca poate ele nu mai au timp sa mai intre si pe aici.
Va pup
Monica-Elena spune:
Edyna pregnylul da teste de sarcina fals pozitive dar stiam ca pe cele d eurina nu cred ca cel de sange poate iesi fals pozitiv.
aurel_cris spune:
fetelor chiar daca sunt doar la faza pregatiri dosarului pt FIV eu v-am citit mereu si va doresc multa bafta la toate
ZISACAMI sunt practic socata,te admir pt puterea ta
Tia spune:
din pacate rata de succes pe care o flutura clinicile se refera la sarcinile duse la bun sfarsit, si nu la pozitivarea testului beta-hcg :-(
multa tarie si curaj va doresc fetelor si sa auzim de
alexi22 spune:
EDYNA eu normal ar trebui sa fac testul la 14 zile adica pe 18 decembrie dar numai am rabdare si ma duc vineri sa-l fac adica la 11 zile (testul din sange).Va doresc tuturor fiv-oaselo bafta !
alexi
ciarli spune:
Tia,
Chiar si asa, am impresia ca informatiile lor sunt false. E am fost foarte optimista, acum, intr-adevar am facut o depresie. Insa m-ar ajuta un procent (fie el si foarte mic) real de reusita. Si se poate face o "mini-statistica" aici pe forum.