Sistem prindere perdele

Sistem prindere perdele | Autor: Gabrielama

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata!

am nevoie de sfatul/experienta voastra.

Curand (sau nu...) ne mutam; si nu stiu cum sa-mi prind perdelele, pe ce sistem. "Galerie" clasica ingusta, sistemul de prindere in tavan.... Ce alte sisteme mai exista? Ce se mai poarta (nu ca as muri sa fiu in "trenduri" dar ca idee)?

Stiti site-uri unde ma pot uita?

Multumesc anticipat,

Gabi

Balance diet means chocolate in both hands!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu mi-am luat sina de pvc din Metro, sistem de prindere in tavan, imi place f. mult ca nici nu se vede f . mult, si perdeaua sta f. bine pe ea.Nu imi plac galariile mari si grele, ceva mai discret e mai frumos, parerea mea.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

ma bag si io ...
sinele astea cum dau mai bine,daca le pui din perete in perete sau doar cat sa incadrezi geamul?

anca & alex

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex

***viatza e doar o iluzie a simtzurilor***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu le-am pus din perete in perete ca asa imi place mie sa fie tot peretele acoperit.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Si eu le-am pus tot din perete in perete.Gusturile difera.Am vazut la o prietena ca la dormitor si-a pus doar in dreptul geamului si este dragut

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

si eu am sina prinsa in tavan. la ea am cumparat si o masca si arata f. bine, nu se mai vad clemele de la perdea.

38 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daveco spune:

sa va spun parerea mea.
1)galeriile se aleg si in fuinctie de interior.nu pui sina de plastic la o mobila pretentioasa ci galerie de fier ornamentata in fel si chip ori lemn.
2)daca pui sina nu e musai sa se vada.un executant cu experienta in perdele poate coase perdelele asa fel incat sina sa nu se vada cand perdelele sunt trase.tot acesta ar trebui sa stie si cum se lucreaza cu rejansele(de la rapoarte pana la aplicarea lor)
3)eu am vazut masca de sina dar mi s-a parut foarte scumpa si cred ca e mai aspectuos fara. asta fiindca e tot din plastic.
4)nu prea stiu sa pun poze aici ca n-am avut timp sa ma uit dar daca cineva are nevoie de un sfat cu poza voi vedea.cred ca am facut vreo cateva zeci de km. de perdea pana acum si imi place sa le fac.am tot felul de cataloage si inmformatii care va stau la dispozitie.pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata si multumesc de sfaturi!

Cred ca am sa optez pentru sina prinsa in tavan, care sa fie ascunsa de perdea - cred ca acest model se potriveste cel mai bine la "stilul" casei.

Gabi

Balance diet means chocolate in both hands!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
Daveco, indraznesc sa iti cer sfatul!
Vreau si eu perdea in sufragerie.
Sufrageria este vopsita intr-o nuanta apropiata de cea a piersicii, mobila minimalista nuanta cires, canapea alb-spre crem.
Voi ce perdea-draperie-galerie ati pune, ce culori si materiale?
Multumesc anticipat!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

eu am mobila din pal in casa , gen itegra, neoset, spun eu modele simple .... perdelele le-am pus pe sine de plastic pe tavan, mi se pare ca se potriveau cel mai bine la stilul mobilei si decoratiunilor din casa mea .... perdelele sunt simple bumbac mate gen ikea.
inainte aveam mobila clasica din lemn si aveam galerii din lemn cu inele de lemn.
am schimbat stilul mobilei, am schimbat si stilul galeriei (nu stiu cum sa le spun acuma)

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

http://www.homevisions.com/hvprod/page1.asp?pid=2&name=window_treatments&partner=107
http://www1.macys.com/catalog/index.ognc?CategoryID=26435&PageID=26435*1*24*-1*-1&CURRENT_PAGE=1
http://www.sears.com/sr/javasr/product.do?cat=Window+Coverings&pid=024CM042000&vertical=HSWR&subcat=Draperies&BV_UseBVCookie=Yes
Poti da o cautare pe google dupa curtains si gasesti mai multe site-uri.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput