Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Diana da, poti sa ii dai iaurt.Cel mai bine e sa incerci sai-l dai la ora 18:00.Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Ama merci pt raspuns ii dau azi abia astept sa vad daca papa.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

RAMONA,nu ma lasa sa intru!!! fa-le publice.
ARABELA, cum faci mujdeiul?? io tot incerc sa citesc din urma si mai vin cu intrebari..
in legatura cu diversificarea, hai sa-mi dau si eu cu parerea: cred ca e f important si cum ii dati sa pape. eu am hranit-o o luna in bouncer si manca f usor. acum am primit o nebunie de scaun de masa, superbengos. ei bine, e mult mai complicat, caci in bouncer statea nitel pe spate si inghitea mai bine, pe cand in scaunul de masa, avand joc, se balangane in toate partile, mai coboara si capul de nu-i gasesc gura.. e o aventura, ce mai!
un alt aspect f important e environementu'. adicatelea, toti medicii care este ei "zice" ca nu e bine sa faci entertainment cu plodu cand il hranesti, ca asa ramai cu dansu'. si cred ca e ceva adevar in asta. deci fara jucarii, televizor, avioane si alte nebunii. apropo, mi-a placut la nebunie lingurita cu avionul (chit ca nu e recomandata, da e o nebunie!). fara superincurajari. cat mai neutru. nu dati cu rosii in mine, zic si eu ce mi s-a repetat. si eu ma tin de asta.
eu ii dau fiica-mii cat vrea. adica daca vrea doua borcane de papa (noi papam in canutele de la stony angel. de nota zece, le recomand calduros), doua ii dau. daca n-are chef, o las in pace, vine cu foamea in gat la masa urmatoare.
sunt constienta ca e f comod sa dai sfaturi cand ai un copil ce nu prea face nazuri si e mancacios; mie imi place sa cred ca asa l-am invatat, da cred ca asumandu-mi meritul asta mananc rahat...
singurul sfat insistent e sa nu va mai stresati, cu siguranta induceti stresul copilului si nu va manca nicicum mai bine.
nu-i da nimeni peste copilului? daca da, cum l-a primit? eu i-am dat odata cod, dar de-atunci mi-a fost lene sa mai iau la puricat fiecare fir de peste, sa nu ramana vreun os. imi fac si eu curaj sa o iau de la capat..
cu kiwi ati avut dreptate. am intrebat medicul. poate sa nu aiba nimic, poate sa faca in orice zi o alergie, asa, din senin. nu stiu ce sa zic, parca nu imi vine sa renunt de teama drobului de sare. mai vedem..

A, avem, la 6 luni si trei saptamani, 9 kile si.... 74 cm!!! uraaa

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

Mergi la inceput

Diana, ii poti da linistita. daca nu ii place ca atare il poti amesteca, pui un fruct, banana e perfecta.
incearca intai fara, altfel s-ar putea sa nu il mai primeasca fara banana (asa face hora)

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

Mergi la inceput

bey, m-ati speriat, mama! cum adica, voi fierbeti o ora legumele ??? pai eu le fierb un sfert de ora, hai 20 min. nu le las mai mult pentru a nu pierde chiar toate vitaminele in apa. sa fie cumva al dente, nu stiu sa explic mai bine. oricum intra la tocator.
mai e cineva care fierbe legumele putin?? hai, linistiti-ma, plizzz!

Hora Lucia
io tot cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

luana, carmina, dana, camelia, multumesc pt raspunsuri. o sa incerc sa ii dau sa manace mai putin seara, desi are momente in care rade pur si smplu castronasul cu mancare. ieri i-am facut dovleac copt, l-am pasat si am pus putin lapte si cereale, au iesit cam 200 de ml, ei cu lingurita n-avea rabdare sa manance deloc, se repezea la ea, asa ca dupa vreo 10 lingurite i-am varsat restul in biberon ca tot tipa si nu va zic ca l-a baut in mai putin de 1 minut, dupa care a sarit la san si a mai mancat 30 de minute? io ce sa mai inteleg? sau n-are limita si mananca asa ca prostu'? si cu sucul de mere la fel, mamanca cate 125-150 de ml si tot ar mai vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

luana, nici eu nu le fierb atat, eu le incerc cu furculita sa vad cat de moi sunt si mai gust un pic si din zeama, daca e gustoasa gata, le opresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

LUANA
Eu nu fierb deloc legumele, le aburesc. Le tin al abur in jur dew 15-20 minute depinde de leguma. Broccoli 15 min, conopida 20. In felul acesta sant sigura ca nu se duc vitaminele.
Si dupa aceea le dau prin blender si eiese un piure fantastic pt ca prin aburi isi pastreaza gustulsi sunt si zemoase sa iasa piure.

In sfarsit am schimbat pozele.....nu am stiut ca pt fiecar epoza in parte trebuie sa pun pe "public"....Si pe alea de la 7 luni la fel.
LA 7 luni stam in picioare

(poze Kailan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Ramona nici acum nu se vad!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Multumesc pt. urarile de 6 luni!!!! Cum a trecut timpul...Parca ieri l-am nascut!!!

Valy multa sanatate!!!!! Eu ma intreb de unde a luat-o? Ca doar nu sta in colectivitate.

Diana Felicitari pt. cetatenie. Nu e acelasi fotograf dar sigur e aceeasi scoala. Ca eu am mai vazut poze facute asa, pe aici.

Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Mark

Mergi la inceput