Bucurii de sept - oct 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iancuta spune:

quote:
Originally posted by Ignatica

Nu stiu cine intreba in capitolul trecut daca dam suculet de fructe la bebei. Eu i-am dat incepand cu 3 luni, tinand cont ca il alimentez mixt. Si din luna a 4-a suc cu pulpa.
Am inceput cu mar.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Eu am intrebat .Apreciez ca mi-ai raspuns. Mersi frumos. Inteleg ca marul e un bun inceput

Iancuta Mami de Tudor (15.09.2006)

Nu-ti fie teama sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.David Lloyd George.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

GRIPO- Merci, o sa mai incerc un timp metode babesti!

CRI- corect, de la 6 luni era cand facea cu bebii la Hotel Bucuresti in piscina. Acum e de la 3 luni ca si-a facut bazin la ea la vila! Tocmai am vazut un reportaj si bbii erau bagati in apa alaturi de tatisi erau multi. Daca face cu toti la gramada si nu-i baga in seama cred ca renunt mai ales ca e vreo 1500e/6 luni. AM sa ma duc sa vad un demo si apoi iau o decizie!

INNI- as lua primul daca nu are si alte efecte adverse! Sau are?

Hai ca plec si eu ca vad ca sunteti ocupate toate cu Mosu'.Mi-am pus si eu ghetutele sa vad ce-am primit...

Cand am plecat la facultate in Buc, in fiecare an de Mos Nicolae imi puneau ai mei bani pe card. Ce credeti ca faceam?Imi puneam cardul in cizmulite si a doua zi il gaseam si ma duceam la primul bancomat sa 'sarbatoresc'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

alessia80, eu am terminat cu alaptatul acum 10 zile! iti spun cum am procedat eu la sfaturile doctorului si nu am avut nici un fel de problema!
nu mi-au dat nici un fel de pastile (cica numai atunci la inceput imediat dupa ce ai nascut functioneaza pastilele), ci mi-au zis sa sar treptat cate un muls la fiecare 3-4 zile!
mai exact daca te mulgi de 4 ori/zi, urmeaza 4 zile in care te mulgi doar de 3 ori, apoi inca 4 zile in care te mulgi doar de 2 ori, apoi inca 4 in care te mulgi doar odata! cantitatea de lapte scade vazand cu ochii! mi-e nu-mi venea sa cred! apoi nu m-am mai muls deloc! n-am facut nici febra si nici nu m-i s-au mai umflat sanii!
eu vroiam sa ii dau lapte de la mine doar o data pe zi pt ca in ianuarie incep serviciul si am zis sa reduc din timp ca nu stiam ce va urma! numai ca atunci cand am ajuns la faza cu pompat doar o data pe zi, dupa 2 zile scoateam doar 20 ml de lapte! asa ca am stopat de tot!
vezi ca atunci cand sari peste un muls, prima zi eventual si a doua o sa simti ca niste intepaturi in sani sau nu stiu cum sa ma exprim! poti pune niste comprese cu apa rece!

Mamici si bebei, va doresc ca Mos Nicolaie sa va aduca tot ce va doriti, dar mai ales multa sanatate si fericire!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb ralukutza

quote:
Originally posted by inni

Raluca n-am pus. O sa pun.
Ia spune-mi..pe Alexia nu o deranjeaza blitzul aparatului ? Pe mine ma apuca pozatul mai mult seara...dupa care imi aduc aminte ca blitzul nu face bine la ochi si ma opresc.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

pai facem mai mult fara blitz ca de aia ies si asa intunecate, nu vezi? iar ziua ies bine! mai facem si cu blitz dar mai putzin!

raluca mami de alexia-maria (07.09.2006)
mami, tati si alexia
cresc...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">am si site!
craciun fericit!

AOLEOOOOOO!!!!!!!!! Da' cu blitz ce-are ca eu asa i-am facut? E rau tare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Fetelor,ajutati-ma si pe mine cu un raspuns care va pricepeti.V-am spus ca am facut mastita si dupa ce a papat bebe l-am pus pe tati sa goleasca sanul ca n-am reusit sa ma mulg si a iesit laptic cu sange.Asa e normal?Si daca da,sa-i mai dau sanul puiului?Pediatra mi-a zis sa-i dau sa suga,dar nu mi se pare chiar in regula,daca papa bebe si sange?Daca stiti ceva despre asta spuneti-mi si mie sa stiu ce sa fac pana maine dimineata cand o sa vorbesc din nou cu pediatra.

Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006

http://community.webshots.com/user/cri19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

nu cred ca are nimic, stai linistita. dar noi de ex i-am facut numa luna asta vreo 700poze!

cred ca i-ar fi trb fetii! da' i-am ma facut si cu blitz!

mami, tati si alexia
cresc...
craciun fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

cri, din extrem de scurta mea experientza in ale alaptarii, pot sa-ti zic ca si alexia sugea mai mult sange cand aveam regade! dar la mine a fost asa ceva de speriat! siroia sangele ca la nebuni, asa rau m-aranit in 3 zile! asta a fost motivul principal pt care am oprit alaptatul! am zis ca pana mi-or trece ragadele, si dupa aia nu am mai avut...
nu stiu daca e chiar asa de nasol sa suga cu sange, dar....si mie mi se parea aiurea!

hai ca te-am ajutat de n-am mai putut! ti-am impartasit si experienta mea similara. mai mult nu stiu ce sa zic!

mami, tati si alexia
cresc...
craciun fericit!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cri19

Fetelor,ajutati-ma si pe mine cu un raspuns care va pricepeti.V-am spus ca am facut mastita si dupa ce a papat bebe l-am pus pe tati sa goleasca sanul ca n-am reusit sa ma mulg si a iesit laptic cu sange.Asa e normal?Si daca da,sa-i mai dau sanul puiului?Pediatra mi-a zis sa-i dau sa suga,dar nu mi se pare chiar in regula,daca papa bebe si sange?Daca stiti ceva despre asta spuneti-mi si mie sa stiu ce sa fac pana maine dimineata cand o sa vorbesc din nou cu pediatra.

Sa auzim numai de bine.

NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!! Nu-i da din sanul dureros, da-i doar de la celalalt! Eu nu stiu ce e cu sangele care ti-a curs! Dar nu-i da din sanul dureros. Eu i-am dat prima data si mi-a varsat tot! Am sunat la urgenta Medsana si mi-a spus sa-i dau din sanul dureros. A doua zi am sunat-o pe Cezara si pe pediatra si amandoua mi-au spus sa nu-i dau din sanul dureros decat atunci cand nu mai simt durere si nu mai e rosu!

BEATRIX- exact asa vreau si eu sa fac! Citisem in Dr. Spock! Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iancuta spune:

Apropo de mosi va povestesc nazbatia mea dintr-un an. Aveam vreo 8-9 ani si am cotrobait in toata casa ca sa-mi gasesc cadoul. (stiam deja ca parintii imi cumpara cadourile).. si am gasit-o!!! Cea mai frumoasa papusa care exista...si m-am jucat bine mersi cu ea vreo luna buna ...iar cand mi-au pus-o ai mei sub brad..am reactionat ca si cum o vedeam pentru prima oara.Desi s-au prins de figura pt ca papusa era cam ferfenitza..s-au distrat bine pe seama demonstratiei mele de actorie. Oricum dupa povestea asta mama n-a mai tinut in casa cadourile mele de sarbatori. Le tinea la vecini pana in ziua cu pricina

Iancuta Mami de Tudor (15.09.2006)
Minunea mea in albastru

Nu-ti fie teama sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.David Lloyd George.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

RALU si al meu a papat la inceput ceva sange din aceeasi cauza,dar ma gandesc ca acum e altceva;acolo e o infectie,ca doar d'aia mi-a dat sa iau antibiotice.Nu stiu ce sa zic,dar sunt cam panicata.Deocamdata n-am febra mare 37.7 si sper sa nu mai creasca.

Sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput