Mamici de ianuarie-februarie 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 25
Ivona1977 spune:
Neata fetele, si eu cu cafeaua, dar mai tarziu. Eu am dormit foarte bine, la 10 m-am trezit...
Mirela73, si eu conduceam in fiecare zi pana de curand si bebelusa e cum trebuie, cu capul in jos. Nu cred ca are vreo legatura.
Ylilimic, imi pare rau de nepotelul tau, sper sa se termine cu bine toate problemele.
Criss68 emotionanta povestirea ta. Noi restul suntem norocoase ca am reusit fara ajutor si tratamente, ma bucur mult pentru tine si iti urez o nastere usoara si o fetita frumoasa, sanatoasa si fericita. Cateodata lumea nu apreciaza cele mai simple lucruri din lume. Eu am ramas insarcinata in a doua luna de incercari, nici nu speram, ca luam anticonceptionale de 8 ani de zile si stiam ca putem sa avem probleme de conceptie, dar uite ca s-a intamplat…
Aventura, pai ce fac eu? Daca bebe ia in greutate 250g pe saptamama, a mea trebuie sa mai ia vreo 800g cel putin, pe unde scot eu copil de 4 kg?? Ca are 3 kile 100 deja…Adinush vad ca si tu ai aceeasi problema…
Liuda poti sa iti pui aparatori de alea de urechi, am inteles ca te deplasezi mai mult cu masina orisicum. Sau o bascuta cocheta, tre sa fie plin orasul…
Va pup,
Ivona
Liuda spune:
bai doamnelor!!!
e vorba de poezie
va rog o rima...
VINE IARNA
N-AM CACIULA
CE IMI PUN IN CAP?
O....
Off si voi... nu va pricepeti in arta si literatura....
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 33 sapt 4 zile
aiska spune:
Ivona1977 in Finlanda foarte multi copii se nasc maricei, cu putin sub 4 kg.Majoritatea mamicilor finlandeze au bebelusi intre 3600-3900 de grame.Motiv pentru cezariana este doar daca la primul se apreciaza o greutate peste 4 kg iar soldurile mamei masurate pelvimetric nu sint adecvate.Asta este rezultatul cresterii nivelului de trai: mamicile se hranesc mai bine iar bebelusii cresc mai voinicei ca pe vremea bunicilor noastre.
Oana
m-am si dus sa verific cind va fi luna plina la sfirsitul lui ianuarie si acum ramine sa vedem cum ma va influenta ca e doar pe 2 februarie.![]()
Sabina
32+
mamica lui Aleksi Joel 
Helenutza23 spune:
quote:
Originally posted by Liuda
bai doamnelor!!!
e vorba de poezie
va rog o rima...
VINE IARNA
N-AM CACIULA
CE IMI PUN IN CAP?
O....
Off si voi... nu va pricepeti in arta si literatura....
Va pupic pe buric.
a, gata m-am prins!
nu pot sa spun, imi sar moderatorii in cap. acum citind sfatul nevinovat al Iovanei ma bufneste si rasul.

29+
Catalina spune:
Lili, nu vazusem mesajul tau despre Darius, ma bucur ca m-am intors sa mai citesc o data. Ce ma bucur ca sunt semne bune pt Darius! Doamne ajuta, continuam cu rugaciunea.
Criss68 te inteleg perfect cand spui ca e o sarcina nesperata. Noi am stat pe la usi de ne-a venit acru. Nici noi nu aveam rabdare si nervi aveam la maxim dar ce sa ii faci. Si tot asa, si eu renuntasem, ma saturasem efectiv de doctori, medicamente, sex la program si cu un singur scop (ca pana la urma asa ajungi dupa ani de zile), internari umilitoare si sarlatani care iti luau si ultimul ban pt promisiunea ca sigur te rezolva ei. Dar stii ceva? Acum am uitat aproape tot. Parca traiesc o alta viata si mi se pare ca nici nu m-am consumat atata. Planurile lui Dumnezeu sunt intotdeauna mai bune si mai logice decat ale noastre. Daca ar fi fost sa aleg in ce an dintre cei 8 de casnicie (ce se vor implini peste cateva luni) sa fac copilul, nu as fi putut alege un moment mai bun. :)
Desi stiu cat de a slogan suna asta, pt ca nici eu credeam pana la un moment dat, trebuie incredere in Dumnezeu in primul rand ca ne vede si noua necazul si ca ne ajuta dupa cum ne va fi mai bine. Asa ca Mykydutza, ai incredere!
Aelita!!!! Ce faci? Apari odata ca uite, lumea se ingrijoreaza.
Noi suntem bine, cel mai bun aspect e ca bebe e activ. Sa il tina Dumnezeu asa. Maine merg sa fac analiza de Strep B, sper sa nu sangerez - s-a intamplat cuiva?
Vad ca va apropiati mai fetelor de ziua Z cu pasi repezi. Abia astept si eu. Deocamdata vreau sa vina ziua de luni sa ma vad cu dr Radoi sa mai pun la punct niste detalii.
Ar trebui sa ies sa platesc cablul si netul si sa imi iau lapte si paine dar nu prea ma simt in stare. Mai stau nitel poate ma mai intaresc. Bineinteles ca azi noapte eram protzap la 3 jumate.
Hai va pup,
Catalina 35+
belle_vue spune:
Liuda, tine-o tot asa cat mai ai burta la purtator, ca dupa ce nasti n-o sa-ti mai arda de... arta si literatura!
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
Liuda spune:
bai in sfarsit v-ati prins ca eu de vreo 3 zile tot cu aia sacai si nimeni nimic. Abia azi Ivona mi-a dat un sfat de cadeam pe jos pe aici... OOOFFF sarcina asta v-a luat si urechile.... nici o rima nu mai simtiti !
Va pupic pe buric.
Helenutza23 spune:
quote:
Maine merg sa fac analiza de Strep B, sper sa nu sangerez - s-a intamplat cuiva?
Catalina asta se face din col? daca da, iti zic ca eu cand aveam vreo 20 sapt am facut o cultura de col, mi-a recoltat o asistenta de la un laborator
. si pe langa faptul ca a fost f neplacut, am si sangerat. nu zic prin ce frica am trecut. a trebuit sa repet acea cultura dar de data asta medicul a recoltat si nu a mai fost NICIO problema. asa ca daca medicul recolteaza, stai linistita. insa nu te lasa pe mana oricui...
29+
Liuda spune:
quote:
Originally posted by belle_vue
Liuda, tine-o tot asa cat mai ai burta la purtator, ca dupa ce nasti n-o sa-ti mai arda de... arta si literatura!
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
ei ce sa zic... adica ca dupa ce nasc imi pun hamul in gat? Cucu!!! Eu v-am zis din start ca imi iau dadaca in casa - asta e prioritatea!
si la munca apar imediat dupa botez... deci o sa-mi fac timp si de arta si literatura
. o sa incep cu o ora lipsa din casa, 3 ore de lipsa... si tot asa !!!Va pupic pe buric.