Mamici de ianuarie-februarie 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

oana - eu nu ca am fixatie sa nasc mai devreme, dar de la un timp chiar mi-o doresc ca burta asta mare ma sufoca, nu mai pot, sant.... nici nu am cuvinte ca sa-ti explic... am un debit la cuvinte urate cand e vorba de burta asta care m-a imobilizat.... Eu nu mai vad nici o placere de la sarcina. nu stiu de ce va mai bucurati voi in zilele astea - doar cu ideea ca in interor e un copil? bai ma bucur si eu dar pana la urmatoarea miscare, ca la urmatoarea miscare - injur ca ma doare, ma frige, ma strange, ma, ma, ma.
ce nesimtita sant... dar asta e adevarul - eu eram prea independenta si mobila, nu imi place sa ma giugiuleasca cineva... si acum am devenit exact inversul la ce eram... cred ca o sa am reflex sa ma plang de ceva - eu care de cateva ierni nici gripa nu am mai avut!!! nici raceli!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 33 sapt 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Belle_vue...placerea mea. Cu siguranta voi ciocani la usa ta ptr unele sfaturi. Practic cam orice ti-as spune despre subiect ai avea idee...e blocarea de moment pe care, de altfel o si constientizezi. Oricum sunt convinsa ca in scurt timp vei iesi din albastru. Chiar sper sa mai putem vorbari.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

`na seara la lume! Si "La multi ani" pentru toti sarbatoritii acestei zile.
Salina, sa va traiasca Davidutu. Sa-i dai un pupic si din partea mea.
Noi am fost cuminti si a venit mosul cu diverse cadouri, dar cele mai frumoase le-am primit acum pe seara. Am facut patutul lui bebe (Adela si noi avem carusel cu ingerasi. O sa pun maine poza cu el, cine stie poate e la fel)si am fost la control si l-am vazut pe puiutz.
Bebe e ok, creste, are 2329g si e in prezentatie pelviana, motiv ptr care s-ar putea sa facem cezariana daca nu se intoarce. In rest, de la contractiile pe care le-am avut sapt asta s-a scurtat colul, dar este inca inchis. Stam cuminti sa-l mai tinem pe bebe la caldurica, dar oricum si daca vine acum nu ar fi probleme. In principiu speram sa stea la mami in burtica pana de sarbatori. Vedem la urmatorul control pe 24 dec.
Am si eu o intrebare: Cine stie cat costa analiza de streptococ B cu antibiograma? Ca trebuie sa fac analiza si sa stiu cam cat e.

33+ George Anelin

Mergi la inceput

Kateryna vreau si eu sa vad poza cu caruselul cu ingerasi...si eu am mare drag de ei...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

bonsoar!

liuda, ma alatur miscarii "nu mai vreau burta"!mi-e drag bebele din-nauntru,dar mai drag imi va fi cand o iesi de acolo!
dupa calendar mai am 28 de zile pana nasc,dar si eu sper sa fie mai repede!!!abia astept urmatorul control pe 16 sa vedem ce zice dr.faza nasoala cu sarbatorile e ca toata lumea pleaca la taiat porcu ,la slaninute si sarmale in familie,si cine stie cine ramane de caruta in spitalparca n-as vrea sa nasc cu cine se nimereste in tura...acum na ,bebe sa fie bine!!!ca ce ti-e si cu socoteala de acasa..........

oana si eu sunt amatoare de usturoicand ma apuca,mananc cateii aia de parca ar fi bomboane!dar cu miere nu am incercat niciodata...

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Se vede treaba ca ati fost cumintele de a venit Mosu'!
La multi ani tuturor de Sf Nicolae!

Liuda, te inteleg perfect! Cat de mult ma bucur de bebele care o sa vina, eu tot simt ca nu mai pot, nu mai rezist. ma dor toate cele si strang din dinti de durere de cate ori trebuie sa ma misc. De vreo 3 zile mi-e cam greata si mai si vomit, am arsuri, tensiune mica (9 cu 1 ieri la control) si ma enervez la culme cand vad ca nu mai ajung la picioare, ca nu mai pot face nici o miscare fara durere...hmmm, tare mi-e ca iar nasc mai devreme.
Sper sa treaca mai repede perioada asta cu petreceri/sarbatori si sa vina si marele moment (inevitabil m-a apucat frica de nastere...eu care eram viteaza pana acum...imi fac o mie de griji ca n-o sa apuc sa mi se faca epidurala si imediat apare paranoia la apel).
Gabriela_s, vad ca si tu esti in aceeasi stare "roz"...tu macar mai ai putin! Ti-ai luat trusa de epidurala?

Pupici!

Mihaela (31+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Gabriela_s...doar 28 de zile...Doamne, ce repede a trecut timpul.......

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Cristiana, abia acum am reusit sa citesc! Iti dau bataitza, pe bune! Nu puteai sa dai un telefon scurt? Iti luam eu tarcul imediat!! Am sunat la fata cu anuntul si mi-a zis ca a reusit sa-l ia cineva pentru "fata din Arad" . Asa e? Sigur l-a luat? Ca daca nu maine sunt acolo!! Bataitza , na na ce-ti dau eu! fata draga, nu-ti mai face te rooog sange rau! Hai sa fim optimiste, dupa ploaie vine soare, o sa vezi ca si sotul tau o sa gaseasca dupa sarbatori repede de munca!!

Fetelor, am fost azi la Iosup asa ca mi-a venit mie (nu mai fusesem la eco de masuratori de la 20 de sapt..). BB e super, s-a intors cu caputzul in jos iar Iosup zice ca nu mai are loc sa mai faca vreo intoarcere! Are 1758 g la 30 sapt. si 2 zile si DPN a ramas intre 10 si 12 februarie..Masuratori ok, inimioara ok, 135 batai pe minut, col inchis 35 mm, IR-uri ok ce mai, paradis!!

Mi-am masurat si eu circumferinta burtzii peste buric, este 102 la 30 sapt., dar seara...o avea vreo importanta?

Multi pupici

Aventura 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Liuda, si eu subscriu la treaba cu burta, e oribila, grea, nu ma lasa sa dorm, ma intzeapa daca ma las pe ea, o simt pana in gat si nu pot sa respir calumea, plus nasul asta infundat, plus gleznele de elefant, eu mai am 57 de zile pana la termen si imi vine sa tzip, ca e MULT! Vreau sa stea bebe in pat si eu sa am burta normalizata naibii, ca nu e nene de trait cu asa ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Daconst- esti o draguta ca iti mai amintesti de mine. Eu desi ar trebui sa ma odihnesc mai mult nu am cum, serviciul nu imi permite. Sunt bine pana acum si ma rog la Dumnezeu sa imi tina puiul in burtica pana la termen. Cu moralul sunt la pamant si incerc sa imi revin si asta din cauza ca le-am vazut chemare alor mei dar nu au primit viza. O sa incerc sa nu ma mai gandesc la asta ci numai la nastere si la bebe, sa ma rog sa fie sanatoasa ca le vom rezolva noi cumva pe toate.

Va imbratisez pe toate

Ralu 35DARIA

Mergi la inceput