Mamici de ianuarie-februarie 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 16
Catalina spune:
Mychydutza, te sfatuiesc calduros sa mergi la Asteptand un Ingeras. Acolo vei gasi sfaturi puhoi. Noi incercam de 7 ani iar combinatia de doctori au fost dr Niculescu de la Giulesti (da, orice ar fi, acolo e mama lor de luptatori impotriva sterilitatii) si dra Neamtu de la Parhon (sau Sanador). Ti-i recomand cu caldura si in acelasi timp iti recomand rabdare. Daca ai intrebari baga si tu un PM.
Pupici,
Catalina 35+
oana_bucur spune:
Multam fain, Amaya si Ylilimic...m-am lamurit ptr cat aveam nevoie.
Eu am trecut la mancat ciudatenii...acum 4 ani, cand am fost intr-un campus international, un german de la medicina manca dimineata paine cu unt, miere si feliutze de usturoi deasupra. Dupa ce m-am uitat lung vreo 2 dimineti in a treia am gustat..mi s-a parut ciudat gustul...nu naspa doar ciudat. Mai bizar este ca n-au trecut 3 zile si mi s-a facut pofta de combinatia asta. Asa ca acum am mancat niste felii prajite cu miere si cu feliutze de usturoi deasupra (fara unt ca sa evit combinatia dulce cu grasimi).
In plus e cel mai tare antigripal care ii aduce si ceva bun lui putza.
Daca voi vorbiti de torturi ma consolez si eu cum pot...chiar daca pare ciudat.
Dar o sa vreau si eu reteta de tort zebra ptr cand voi putea da iama in asa ceva.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
32+ 
cristia spune:
oana: tarcu ala mare ca cel dorit de Cristiana e bun si util.Eu am Neonato care e la fel ca cel Cam America http://pg.photos.yahoo.com/ph/c_vaideanu/album?.dir=6aa9re2 si am fost f multumita; i-a ajutat enorm primului bb.Poza e veche si te rog sa scuzi debandada aferenta
.
Asociere miere+usturoi a antibiotic traznet (de la rusi citire).
Liuda: deci da! doamna sa va traiasca burta si ce-i in ea![]()
Cleo: o fi de la oboseala? Si pe mine ma mai apuca lesinuri de-astea cand dunt obosita...Daca mananci neste fructe poate trece?
Wanna: mai mult ca sigur ca bb sughite! Si e normal sa o faca de multe ori pe zi (la mine se intampla de cate ori mananc).E iarasi normal sa simti si jos(ovare) si sus (coaste, ficat).
Bey da ce ziceti voi de perimetru cranian de 38? Ha? Ca atata a avut al meu - eu bineinteles ca nu am stiut ca are capu mare si 4 kile cand am purces la nastere naturala...
Helenutza23 spune:
Oana mi-am amintit cand ai spus ciudatenia culinara de miere cu usturoi de saracutza sora mea care era insarcinata cu primul copil si pe la 6 luni a facut febra. si ce sa ia, ce sa ia? a luat niste algocalmin, ii trecea dar revenea. bea ceaiuri cu lamaie, cu miere...parea ca nu isi fac efectul. si am citit pe net o chestie naturista: pisezi usturoi si amesteci cu miere si...efect garantat, trece. buuun. mai ramanea sa o convingem pe ea. toata lumea calare pe ea. ea numai la gandul sa bage asa ceva in gura ii venea sa vomite. in fine, nu reusit nimeni sa o convinga, nici sotzul. vin eu, smechera, si o conving. o, Doamne, ce a mai vomitat dupa aia. acum ne umfla rasul pe toti, dar atunci...![]()
in fine, daca iti place e f bine, pofta mare 
29+
oana_bucur spune:
Hehe...beton putzica al tau, Cristia. Care debandada?!
Pe mine ma interesa exclusiv ca pentru un transport, sa incapa in masina chiar si cu scaunele din spate rabatate.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
32+ 
oana_bucur spune:
Ups, Helenutza...asa rau!? I se pusese rau de tot piticul pe creier. Nu e o combinatie comuna...sa zicem ca ar semana cu ciocolata cu ardei iute, ptr cine a gustat asa ceva. Oricum goala nu stiu daca as putea...dar pe paine prajita si eventual si cu niste unt...imi pare acum chiar iami.
Hehehe...ii formez gusturi ciudate lui bebe.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
32+ 
Liuda spune:
bai nu m-ati luminat - la cat nasc mamele de fete?!?!?!? ce inseamna termenul - mai devreme?
o zi, 3 zile, o saptamana, 3 saptamani, o luna?
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 33 sapt 3 zile
Liuda spune:
sa va zic ceva am iesit cred ca din perioada caldurilor
ca azi chiar mi-a fost racoare! in sfarsit! ca mereu ma inadusam! Acum - azi e mai bine chiar am baut un ciai ca imi era frig! Acasa stateam la 17 grade - ma ingrozeam si au - dar azi dimineata am avut pofta sa incalzesc casa - ca parca imi era racoare!!! Doamne oare mi-am revenit?!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 33 sapt 3 zile
Messa spune:
quote:Mergi la Judetean Ilfov ( www.materno-fetala.ro). Am inteles ca ar fi prima clinica de stat din RO care face FIV - si face la preturi acceptabile, gen 500 de euro, nu 2-3000... nu strica sa te vada cineva de acolo, plus ca medicii, pe langa faptul ca sunt profesionisti, sunt si foarte draguti.
Originally posted by mychydutza
INDICATI-MI UN DR BUN CARE V-A REZOLVAT PROBLELEME! sunt din bucuresti
Messa spune:
quote:
Originally posted by wannajo
Fetelor, voi pt ce variante de patut optati? De lemn (cu bare/stinghii) sau de panza/plasa?
Eu l-am luat pe asta: http://www.animalutze.com/images/messa/patutz-1.jpg
http://www.animalutze.com/images/messa/patutz-2.jpg
http://www.animalutze.com/images/messa/patutz-3.jpg
L-am luat pentru ca:
- e mare
- are gratii solide (si ca sa nu se loveasca bebe am aparatoare moale)
- se coboara dupa 6 luni si se face si tzarc
- se scoate comoda aia cand creste mai mare copilul si se face practic doua corpuri separate, pat normal si comoda.
- pe comoda aia pot sa schimb pampersi si sa pun si cada daca vreau
- are 4 sertare marisoare
- am avut unde sa-l pun
quote:Si la mine se simte la fel, nu mereu, dar destul de des.
Originally posted by wannajo
Si inca o nedumerire...vorbiti de sughit. La mine in burtika se petrece ceva deosebit, asa ca o pulsatie ritmica (la intervale de 1-2 secunde). [...] Voi ii simtiti pe bebei ca se misca in zona inghinala?[/b] Eu il simt pe bebe atat sus, sub sani, cat si jos de tot (parca m-ar lovi in ovare).