Mamici de ianuarie-februarie 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 15
mychydutza spune:
fetelor va pup. stiu ca sunt off topic dar va rog sa ma ajutati cu un sfat. vreau un bebe, incerc de vreo 8 luni si nimik pana acu. va intreb pe voi care poate ati fost in aceiasi situatie ca mine si acum sunteti fericite cu bebelusi: INDICATI-MI UN DR BUN CARE V-A REZOLVAT PROBLELEME! sunt din bucuresti si pana acu am fost la giulesti la dr Puia dar el este fffff ocupat si eu chiar nu am atata timp sa pierd pe la usi. va pup si va urez sarcini usoare
mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos
http://tt.lilypie.com/o-WVp2.png
ylilimic spune:
[oana/red] - e diferenta intre tarcuri de joaca si patuturile tarc. Patut tarc am si eu si se face tare mic, nici cat o geanta de voiaj. Cred ca Amaya spunea de tarcul de joaca...
cristiana - lasa bunicii in pace. Iti spun eu - dupa ce face bb primul pisu pe ei, raman uzi si daca se schimba de haine! Isi revin dupa ce tin copilul in brate, mai ales daca e primul nepot!
sa treaca la fata.
concurentele la podium - lasati cearta ca se apropie sarbatorile! Aveti cu toatele loc pe barja, care nu, mai sariti in apa, mai pe dig...
[red]mychydutza - cand mie nu-mi iesea faza, m-am detasat de problema! Uita! Fugi in concediu! RElaxeaza-te! Traieste sarbatorile din plin (apropos, stii ca am ramas gravida in noaptea de revelion, la bucuresti?)... Asta daca nu cumva sunt intr-adevar probleme medicale... Succes!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
33+ (35 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
nadiutapm spune:
fetelor
, stie cineva unde se face gimnastica pt gravide cat costa si care este programul please, sunt anchilozata toata poate asa mai ies din starilile de leguma.
mercik
nadiutapm
29+ 
burtica
wannajo spune:
La Multi Ani tuturor, de Sf. Nicolae!!!
Vai fetelor, ce spor aveti la scris! Inca incerc sa recuperez din seriile trecute de la mamici de “ian-feb” …si cand ma uit, ce sa vad? Au mai aparut alte 6 pag numai de ieri..hehe
Inca o data va multumesc mult dragele mele ca nu m-ati uitat si m-ati reprimit cu caldura in grupul vostru!
Ce ma enerveaza ca nu pot sa ma masor si eu peste burtik. Nu gasesc centimetrul.... deh..n-am despachetat tot inca si pana gasesc eu acul in carul cu fan...
Fetelor, voi pt ce variante de patut optati? De lemn (cu bare/stinghii) sau de panza/plasa? Eu am auzit multe pareri neavizate pro si contra celor 2 variante de patut. Asa ca acum sunt bulversata. Unii zic ca e bun cel de plasa, ca nu se loveste bebe si nu baga manautele printre zabrele, altii zic ca cel de lemn e mai bun, ca bebe nu poate sa se rastoarne cu patul de lemn (dar cu cel de panza poate, ca e mai usor). Nu stiu ce sa alegem...tind totusi catre varianta de panza.
Si inca o nedumerire...vorbiti de sughit. La mine in burtika se petrece ceva deosebit, asa ca o pulsatie ritmica (la intervale de 1-2 secunde). Eu m-am speriat si am luat no-spa de fiecare data, crezand ca sunt contractii uterine. Dar daca o sughita si bebele meu? Se poate sa sughite de 3-4 ori pe zi?!?
Fetelor atentie mare la dulciuri in trim III ( eu vorbesc, care noaptea ma scol sa bag 1-2 libgurite de Nutella la burtika). Cica e mare probabilitatea de diabet de sarcina tocmai in aceste ultime luni.
aelita, merci mult pt raspuns si ajutor. Am mesajele private activate. Asa ca daca se poate, as dori si eu parola. Sper sa reusesc sa va arat si eu burtika noastra
.
Messa, noi avem camere normale, de bloc..mai greu e insa sa gasesti meseriasi normali… Ce sa zic..si noi credeam ca mai mult de 2 sapt nu o sa ne tina. Dar asta a fost, bine k am scapat! Am prieteni care au inceput 1 camera si inca n-au terminat-o..si sunt la runda a 4-a de "meseriasi"
Maine mergem la Dr. Abea astept... sa il vad pe bebe la echo.
Voi ii simtiti pe bebei ca se misca in zona inghinala? Eu il simt pe bebe atat sus, sub sani, cat si jos de tot (parca m-ar lovi in ovare).
Va pup pe burtici,
Wanna & bebe din burtika
30w & 3days
adela2006 spune:
yupiiiiiiiiii mi-am luat cadoul ( de sf nicolae mos craciun pasti in fine )caruselul cu ingerasi ( eu am o fixatie pe ingerasi toata casa e plina
)asa ca nu puteam sa nu-l iau
am carusel dar nu am patut poate totusi vine nenea maine cu patutul
mai am 6 ore pana merg la doctorita 
cristiana70 spune:
YLILIMIC, pai nu te-ai uitat bine, eu stau in Arad, ei in Bucuresti, n-or sa piarda multa vreme cu copilul, si-apoi la cele patru pachete de tigari pe care le fumeaza impreuna pe zi...nici nu cred ca o sa-i las. Nu e primul ci al treilea nepot, asa ca minunile s-au cam terminat. Ieri am fost foarte suparata pe ei, acum imi dau seama ca nu prea le pasa, daca n-au sesizat diferenta dintre patru milioane si unu. Pentru noi inseamna mult, sotul meu, pe langa ca e fresh somer, o sa ia prima indemnizatie abia in ianuarie. Sa de bunul Dumnezeu sa gaseasca servici cat mai repede, toata ziua isi face de lucru pe linga casa, se simte vinovat ca nu-si poate intretine femeia si copilul. Multumesc de
, o sa-i treaca la fata pina la urma!
cristiana 30+
David Cristian
Salina spune:
Dragutelor, am luat si eu o pauza. Va multumesc tuturor pt. urarile frumoase!!!!
Am zis sa ma relaxez si eu oleaca pe-aici, cu voi, la taclale, ca sunt cam zombie. Am dormit 4 ore azi-noapte, de dimineata tot pregatiri, acum am gustat si eu din prajitura pe care-am facut-o si m-am inmuiat de la glazura (in care-am pus whisky). Dar asa sunt eu, ma pleostesc si ma ia somnul si de la o gura de bere. Acum, cred ca mai bag o cafea si incep sa mai fac una-alta. Nu m-as fi stresat dar chiar am pofta de salata boeuf (facuta de mine), plus ca dupa-amiaza trece si socrela si n-am chef sa ma comenteze. Desi, de comentat sigur gasesc ele, ca doar nici nora perfecta nu exista ![]()
Mi-am masurat si eu burtica si, cu toate ca am 36 de saptamani, am vreo 105 cm. Sa va zic faza, ma suna bunica-mea sa ma felicite pt baiat, si in stilul babesc specific, auzindu-ma ca sunt in luna a 9a imi zice : " Aaaaa, pai daca ai fata si esti in luna a 9 a nu cred ca apuci sarbatorile, ca fetele se nasc mai devreme, mai ales ca e al doilea copil" Ziceti si voi, sa nu-ti vina sa
cand auzi asa ceva. Eu vreau sa apuc macar Craciunul. E lesne de inteles de ce
. Dar dupa cum ma simt de cateva zile incoace parca incep si eu sa am dubii.
Gata cu pauza, ma duc sa ma bag o cafea, doar azi si gata, de maine ma fac cuminte si o sa stau mai mult in pat si-o sa dooooorm. Ca tare nu mi-a iesit chestia asta pana acum
.
Pupici pt toate burticile
ALINA
36+
loremunteanu spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
fetelor va pup. stiu ca sunt off topic dar va rog sa ma ajutati cu un sfat. vreau un bebe, incerc de vreo 8 luni si nimik pana acu. va intreb pe voi care poate ati fost in aceiasi situatie ca mine si acum sunteti fericite cu bebelusi: INDICATI-MI UN DR BUN CARE V-A REZOLVAT PROBLELEME! sunt din bucuresti si pana acu am fost la giulesti la dr Puia dar el este fffff ocupat si eu chiar nu am atata timp sa pierd pe la usi. va pup si va urez sarcini usoare
Noi ne-am chinuit un an si nu a mers. La inceput dupa programul dr, apoi cand am avut noi chef, dar in mai am urmat reteta sotului - sex in fiecare dimineata. Si a functionat. Avem o mandrete de baiat la purtator.
La multi ani de Sfantul Nicolae!
M-am masurat si eu...104cm, la 31saptamani fix.
Am pus poze noi in album...
Deocamdata atat!

Loredana
31+
Roni-Cristianhttp://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
Liuda spune:
dar la mine daca e fata ce inseamna ca nasc la cat? mai devreme ce insemna? apuc 37-38 saptamani?
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 33 sapt 3 zile
ylilimic spune:
wannajo - cu patutul din plasa / material textil, nici o sansa sa se rastoarne
. Matei are deja 2 ani, tot acolo doarme si nu am patit-o niciodata pana acum. Nu cred ca sunt sanse, NO WAY!
Apoi, nu mai lua atata NO-SPA, lasa copilul sa se simta bine, probabil sughite ca toti ceilalti. Si da, poate sa o faca de mai multe ori pe zi. NO-SPA iei daca apar dureri... Oricum, m-ai distrat tare, ai fost tare simpatica 
cristiana
- imi par rau! Am uitat de situatia delicata a sotului tau si sunt convinsa ca ai dreptate. As vrea sa te pot ajuta cumva, insa ma indoiesc ca se poate, data fiind distanta ce ne desparte. Cu Dumnezeu inainte! Si mai e o veche vorba din batrani : multe am tras si nu m-am ras, nici de asta nu ma tund! O sa treceti peste necaz si o sa fie bine, ai sa vezi!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
33+ (35 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici