Mamici de ianuarie-februarie 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 14
Amaya spune:
Oana, sunt bine, multumesc de intrebare. Am fost foarte ocupata in ultimele 2 saptamani si din cauza asta n-am apucat sa scriu mai des insa incerc sa revin pe linia de plutire fiindca nu prea ma mai tin balamalele sa continui in acelasi ritm
.
Tarcul se pliaza, al meu, care este 1mx1m, se pliaza doar pe o singura parte si incape doar intr-un portbagaj mare insa noi n-am avut nevoie sa-l caram pe nicaieri, l-am folosit doar acasa. Insa patuturile textile pot fi folosite pe post de tarc fara probleme si acestea se pliaza mai mult (cred).
Oana
30+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
Daconst spune:
In sfarsit apuc sa termin de citit sa ma pot pune pe scris...ca aveti o viteza de numa.
La multi ani sarbatoritilor,in special puiutului Alinei!
Parca vad ca mi-am uitat ideile acum ca vreau sa raspund...![]()
Deci bucuria mea a durat o zi ca eram pe prima treapta...dar nu-i bai ca inca sunt pe locul 3.Deci Liudo stau bine,fata.
Apoi fetele Adela si Messa,cica daca aveti fetite e burticul mai mare.Nu stiu exact daca se verifica la voi...xca as mai avea o sansa sa fiu number one la mamici de baietei...![]()
Eu mai sper...
Criss,mare dreptate ai cu explicatia la dulciuri...asa sunt eu acum ma scol la 7 dimineata si bag o Milka...ca sa-mi pot deschide ochii.![]()
Sunt de groaza.
Ylilimic,cum sa nu stiu festivalul de la Calatis?Esti draguta cu scena,dar cred ca in curand avem nevoie sa ne tina pe toate.
Liudo,cu o cutie de bomboane nu se face primavara,fata...treci si tu la torturi ca altfel te invarti pe linga podium si nu mai apuci sa-l atingi macar.![]()
Mosul la mine a fost cum am vrut eu...adica mi-am luat cadou singura ca asa-i la noi.Decit sa-l las pe al meu sa ia prostii imi cimpar eu ce am nevoie.Anul asta am avut un fond de ten si un ruj de la Loreal ca in rest nu ma "incapea" nimic.![]()
Hainute bb ,caruciorul
Dana 35+ 
Liuda spune:
doamnelor - uitati-va aici !!!
asa eram eu eri - acum imi dau seama ca eu ma simt cu mult mai bine decat arat!!!
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762319191625/photo/294928803892645815/30
asa si aici sant ultimile 3 poze
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762319191625
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 33 sapt 3 zile
Liuda spune:
daconst te rog sa comentezi!
vezi fata - tu cu masuratul burtii... m-ai dat jos de pe locul deja incalzit si ca sa vezi ca hapsinului i se ia darul - ai cazut si tu cu tot cu burta ta cea proslavita de tine si intretinuta cu atata respect!
Va pupic pe buric.
Daconst spune:
quote:
Originally posted by Liuda
daconst te rog sa comentezi!
vezi fata - tu cu masuratul burtii... m-ai dat jos de pe locul deja incalzit si ca sa vezi ca hapsinului i se ia darul - ai cazut si tu cu tot cu burta ta cea proslavita de tine si intretinuta cu atata respect!
Va pupic pe buric.
Mey,tu ai incalzit locul degeaba atata vreme ca am fost noi doamne si te-am lasat.
Dar deja te umflai in pene si n-a mai mers.
Eu macar am stat o zi dar meriatata.
Cind te gindesti ca Messa era mama noastra de la inceput si ea fata simtita ne-a lasat sa ne agitam...Respectele mele,doamna!

Hainute bb ,caruciorul
Dana 35+

Liuda spune:
deci voi ati primit cadouri de la sotii vostri? oopppp ma scuzati, de la mos nicolae? Ce chestie!!! Al meu mos daca cumpara ceva... el nici nu mai indrazneste - ca stie ca o face aiurea! Mi-a luat el intr-un an inel de ziua mea, pai l-a schimbat de vreo cinci ori ca sa-mi vina, ca tot mari imi lua! Nu stiu cum a vazut el asa degete mari la mine dar era bun inelul lui de bratara mai mult!!! El stie doar de flori si ... bani si cumparati fata ce vrei si nu ma ameti ca stii ca iar iau in ... cacatel care nu o sa-ti foloseasca la nimic.
dar anul asta vad ca nici la flori nu s-a impiedicat...
Va pupic pe buric.
Liuda spune:
Daconst un comentariu ceva legat de poza....
Va pupic pe buric.
Liuda spune:
auziti acum aflu si eu ca la mine in casa se instaleaza calculatorul... noroc ca cautam cheile si daca tot nu le-am gasit am aflat ca ai mei draci de la firma in sfarsit mi-au adus calculatorul si il instaleaza... apoi vedem cum facem si cu netul si .... gata ... toata ziua buna ziua - la calculator!!!
Va pupic pe buric.
nadiutapm spune:
neata burtoase,
La multi ani pt bebici, mamici, tatici, ce-i ce serbeaza 
Daconst, Liuda, fetelor nu va mai certati
cum a zis Ylilimic pune o pila buna pt podiumul de la festivalul Calatis si incapem tooate toate,
a 
nadiutapm
29+ 
burtica