Mamici de ianuarie-februarie 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 13
Messa spune:
bits, pai 44, ca eu am si grasime pe burta, ca de aia nici buricul nu mi-a iesit afara, sta infundat frumusel in stratul de slana 
Salina, LA MULTI ANI strumfuletzului tau mic si scump!
gabriela_s spune:
neata fetelor!
LA MULTI ANI celor care azi isi serbeaza ziua de nume!
eu sunt cu fundu in sus,vreau sa nasc mai repede,vreau sa mi tin galusca in brate,sa am grija de ea.vreau sa am grija de mine,vreau sa ma misc iar usor ,sa nu gafai dupa ce sterg praful si scutur o amarata de perna.vreau sa ma imbrac singura,nu mai vreau burta,nu mai vreau haine de gravida,of...ma simt urata,grasa si imobila
am gusa,am obrajii ca un purcelus,am vergeturi,am pitici pe creier!

of si dupa ce nasc sa vezi iar pitici in capatana...........................................![]()
na ca m-a apucat si pe mine...si cred ca si micuta se plictiseste acolo,ca abia mai are loc sa miste.
ma apuc de cumparaturi virtuale,mai iau ceva frumos pentru galuscuta mea,macar imi mai trece supararea asa...
va pup
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
36+ 
gio spune:
Buna,
La multi ani de Sf Nicolae (la mult ani Alina pt David Nicholas
)!!!!
Si noi am facut aseara ghetutele, azi a venit mosul; insa ducem o cearta continua pe tema ca nu e mos Nicolae e mos Craciun
.
In rest, m-am masurat sa fim in ton: deasupra ombilicului cu un cm aprox am 94. Sub, cum ma masuram de obicei am 97. Asta la 32 de sapt fix. cam cum eram data trecuta cu Taisia la nastere. Si am luat 8 kg si jumatate dintre care 5 si jum in ultimele 7 sapt.
La eco ma duc luni tot la Herghelegiu ca in altii nu am incredere si astept rezultatele la analizele pt strept B (eu mi le fac cel putin lunar ca periodic reapare).
Nu stiu de ce vi se pare circumferinta craniana 32 mult. Taisia s-a nascut cu 35. Normalul e la nastere undeva intre 32-36. Si are pe unde sa iasa, credeti-ma
.
In rest va citesc dar asa mai pe diagonala ca nu-mi permit sa stau mult in fund.
Va pup
31 +
Liuda spune:
dupa ce ca am gasit azi 1 kil in plus in cont - am bagat niste foietaje si niste ciocolate ca a venit o prietena pe aici care s-a intalnit cu mos Nicolae si el i-a dat pentru mine o cutie de ciocolate! Deci incepem sa depundem tot mai mult!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 33 sapt 3 zile
oana_bucur spune:
La multi ani, David Nicholas!!! Sa fii sanatos si vesel ca o vrabiutza...si mami si tati sa se bucure de tine!!!
Greu imi pare ca mai trece saptamana asta...cred ca e o perioada in care-mi lipseste mai mult mandrul...tre sa-mi gasesc ceva dragutz de facut...
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
32+ 
Amaya spune:
Salina, La multi ani! pentru David Nicholas, sa fie sanatos, fericit si cu mult, mult noroc in viata.
LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfantului Nicolae!
Mariana, acum nici eu nu ma mai stresez ci ma bucur de avantaje.
Cristiana, nu mai fi suparata...cel mai bine vorbeste cu vanzatorul sa ti-l trimita prin posta sau printr-un curier rapid cu plata ramburs.
Oana
30+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
oana_bucur spune:
Amaya ce mai faci!? Am senzatia ca am pierdut ceva in paginile pe care inca nu le-am citit...dar sper ca esti bine...
Chiar asa fetelor...tarcurile astea ptr copii sunt pliabile cat sa incapa in masina sau sunt doar in varianta in care arata desfacute?
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
32+ 
cleopiciu spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CARE AZI ISI SARBATORESC ZIUA DE NUME!!!!
Azi nu ma simt prea grozav ,la 4 dimineata nu mai aveam somn si deabea la 7 am reusit sa adorm ...,ma simt ciudat parca am o stare de lesin ,parca imi tremura tot corpul ,nu stiu cum sa va explic dar e ciudat ,tensiunea e 10 cu 7 asa o aveam si inainte si pulsul 100. offfffff.....,poate reusesc sa mai dorm un pic si o sa-mi revin...
v-am pupat burtici!!
CLEO
34+