Mamici de ianuarie-februarie 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Aelito gata te-am vazut!esti frumoasa draga si-ti doresc ca bebelina ta sa-ti mosteneasca ochii ca pe mine m-ai omorat cu ei

Ivona ti-am vazut si tie burticul!stai linistita cu kg-mele ca se topesc prin alaptat numai sa ai grija dupa nastere sa nu papi dulciuri(o sa simti nevoia de la oboseala).in rest sa stii ca nu mi e pare ca te-ai ingrasat tare,numai burticul ala e de tine!

Danconst m-a pus cineva sa deschid pagina cu tortul!as vrea sa-l fac dar iar stau calare pe el si mi-e de arsurile care survin dupa.dupa ce papi dulciuri nu ai arsuri?sapt trecuta am executat o prajitura cremsnit si mi-a luat 4 zile sa o termin(sotul nu prea e amator de dulciuri) iar arsurile au fost pe masura!

33,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Adela, o sa incerc sa intru cat pot de des. Din pacate mai am si inchiderile de luna de facut iar BB-le nu prea mai suporta sa stau pe scaun. impotriva musculitelor de la flori eu te sfatuiesc sa pui bete de chibrit cu fosforul in pamant.

Aelita, super ultima rochita. pentru fetite poti face lucruri mult mai dragute. Asta e . O sa pastrez pozele cu rochitele tale pana o sa am si eu fetita.

Nadiutapm, multumim de linkul cu tricotaje.

M-am masurat si eu 110cm la 32sapt+3zile, 13 kg luate in plus. Din pacate...

Alina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

ah, anis, nasol... cerclaj... eh, las' ca scapi si de asta, sa vezi pe urma pasiuni dezlantuite! Si Ylilimic... lasa, ca ne povestiti voi dupa aia, sa vezi utza-utza!

bits, pai la utza-utza punem si garnitura... se mai nimereste sa se traga si de ele...

wannajo, bine ai revenit! da' ce camere aveti acolo fato, ca si holul mare din casa poporului cred ca se zugraveste mai repede de doua luni! trei echipe de zugravi, of, fir-ar ei de "meseriasi", stiu cum e, noi ultima oara am zugravit singuri - in 3 zile, toata casa.

adela2006, am auzit ca zeama de lamaie e un insecticid natural... poate poti stoarce o lamaie si sa pulverizezi zeama pe planta cu pricina. Si am mai gasit pe net si asta: Insecticid natural pentru florile de apartament: se amesteca masuri egale de spirt medicinal, dero de vase lichid si o cantitate exact dubla de apa. Pulverizati pe frunze si mor garantat musculitele albe, negre, puricii si viermisorii. Nu e periculos pentru casele cu copii dar faceti operatiunea afara pe cit posibil daca nu va place mirosul de spirt. Functioneaza garantat, este singurul insecticid pe care-l folosesc de mult timp. Un singur punct slab > nu omoara paianjenii de flori.

aelita, pai daca e asa, atunci ai mei sunt foarte bine ingrijiti poate n-or sa ma doara asa tare cand s-or umple de lapte.

bai liudo, daconst si adela2006, ce mama lu' proces verbal cu masuratul ala? Hai, jos de pe podium, toate trei obraznice, pai io trebuia sa fi nascut de vreo luna, am 122 de centimetri circumferinta burdihanului la 31 de saptamani si 4 zile!!! Ia dati-va la o parte, locul 1 e al meu, si pana la sfarsit fac 130 ca popa. Iar de sus adica de unde incepe de-mi injumatateste plamanii si pana jos, adica unde se termina uterul si incepe terenul de utza-utza, am 44 de centimetri fics. Na, bateti asta! Eu zic ca e record! (Mamaaaa, sunt cat o VACA!) Uite, Amaya, fata normala, cuminte, burticica nu burtihan... noi ne masuram in burtzi acuma, da' sa vezi cand om trece la invers, sa le dam jos, sa vezi atuncea chin si suparare mare, la cure de slabit! ylilimicule, oricum, pregateste barja aia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Messa am murit:44cm?!pai tu trebuia sa fii in sapt 44.sigur te-ai masurat bine?

mey "pasarilor de noapte" puneti mana si va odihniti acum cat mai puteti ca o sa va fie dor de noptile linistite!sa dea Domnu sa aveti bebei care dorm mult!

34,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

buna dimineata balenutze

la multi ani celor ce-si serbeaza azi ziua de nume ( burtici ; soti; copii; bebei )

eu nu am somn de fapt mi-e groaza sa mai stau in pat ca ma dor toate dar banuiesc ca stiti si voi cum e

messa multam incerc si asta ; ce sa mai zic la 122 m-ai batut

ma tot gandesc la faza cu bebe si cu patutu ; din cate am inteles eu ( care repet nu am nici cea mai vaga idee despre bebelasi dar totul se invata )daca iei bebeu cu tine in pat o noapte nu mai vrea in patutul lui ; dar daca il lasi la el in patut nu vad de ce nu ar mai vrea in patutul lui ?

vorbim mai tarziu ; merg inapoi in pat ca se zbate copilu ceva de speriat si ai vostrii sunt asa zglobii ?

35 +alexia maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

'Neata!

Am intrat repede-repede sa va felicit pe cele care aveti in familie sarbatoriti.

Va pupicesc si fug la treburi pt ca eu am una 'bucatica' mica si delicata de sarbatorit, pe puiul meu, care este si Nicholas in afara de David. Asa ca n-am cum sa scap de musafiri si cum fac greseala sa ma stresez pt oricine imi intra in casa...azi ma paste bucatareala. Sper sa rezist dupa nesomnul de azi-noapte (din motiv de sot sforaitor ).
De-abia astept sa vad reactia baietelului meu cand se va trezi si va vedea ce i-a adus Mosul Mic.

Am fugit, , sa aveti o zi frumoasa!!!!!!

ALINA 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Buna dimineata fetele,
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei.
Salina, sa fie sanatos si ca creasca mare, mare David Nicholas al vostru. (te inteleg la faza cu sotz sforaitor recunosc ca nu e mereu dar cand e, imi vine sa )

quote:
daca iei bebeu cu tine in pat o noapte nu mai vrea in patutul lui ; dar daca il lasi la el in patut nu vad de ce nu ar mai vrea in patutul lui ?

adela ce mult as vrea sa fie asa. nu ca nu as fi optimista dar pe bune ca evit sa imi fac sperante din astea .
Messa e clar, esti pe primul loc! felicitari.
ylilimic cum adica sa primim nuielusha ? crezi ca indrazneste cineva, la cat suntem de balenutze, sa se dea la noi la modul asta...si-o fura garantat!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

'Neata, frumoase burtoase!

De felicitat am facut-o ieri seara, dar acum a venit randul sa va intreb ce ati primit? Eu - muuultaaa ciocolata
Si pentru ca sotul meu care nu sufera fotbalul aseara devenise fan Ronaldinho, pe la 11:45 PM ce credeti ca faceam? Salam de biscuiti

Hai ca merg sa vad ce mananc la micul dejun, bb sughite de mama focului, iar eu cu gandul la ciocolata...
Si azi vine Matei acasa abia astept sa vad ce fata face cand si-o vedea ghetele pline ochi...

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 33+ (35 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Felicit cu drag pe toate cele aveti pe cate cineva de sarbatorit, un Nicolae sau o Nicoleta!

Eu sunt albastra rau, pe langa asta nici nu ma simt bine, cred ca duc acasa sa ma bag in pat si sa astept sa ma alinte si pe mine cineva. "Albastreala" mi se trage de ieri, cand i-am rugat pe ai mei care stau in Bucuresti sa se duca din Floreasca pana-n Crangasi sa-mi ia un tarc pentru copil, pe care-l vinde o fata aici pe net. E vorba de Cam America, modelul acela mare, care nou e ca 3,8 mil, iar ea il da cu 1 fiindca e in criza de spatiu. Nu s-a putut, ba ca e departe, ba ca nu se descurca sa gaseasca blocurile, am crezut ca explodez aseara. Ba intrebari ca la ce-mi trebuie tarc cand am patut ba ca sa vezi ce tarcuri minunate sunt la chinezoi, na n-au avut chef si gata, ca femeia mi-a spus clar ca e apropare de Floreasca, dar cu nebunii nu te pui. Acum ce sa va zic, eu stiu ca lucrurile de ocazie le iei cand apar, nu cand vrei, daca pe careva dintre voi intereseaza tarcul asta, il gasiti la a doua pagina a lucrurilor de vanzare pentru copii (daca nu s-a mutat mai incolo anuntul). Oricum, mie sa nu-mi spuna nimeni ca bunicii fac orice pentru nepoti, ca nu mai cred.

cristiana 30+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

cristiana dau un pusi sa treaca supararea ; nu mai fi trista , azi nu ai voie e sf nicolae

ptr neamurile tale

35

Mergi la inceput