Mamici de ianuarie-februarie 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Buna seara la frumoase burtici!
madalinutza - bine ai venit, sarcina si nastere usoara si bb sanatos si mancacios!
mariana - nici eu nu mi-as face griji in privinta kg, dar parca prima data aratam si eu a gravida! Acum a somaleza..
adinush, dana, gabriela_s - azi am citit cum a inceput odiseea voastra, care mai tarziu a devenit si a mea; m-am emotionat si mi-a parut rau ca nu v-am gasit mai devreme!
adela - nu vreau sa experimentezi urlatul copilului cand nu vrea sa doarma in patut, crede-ma, am vazut si nu doresc nimanui! Eu am dus lupte de lamurire nu cu copilul, ci cu adultii, care din prea multa mamoseala imi spuneau sa-l iau in pat cu mine...never ever!
monu - cat are Alexia? Parca ai vorbi de Matei...
dana si ivona - daca nu va tine podiumul, aranjez eu la noi la primarie, sa va inchirieze barja pe care se tine festivalul Callatis (acolo unde sunteti nici nu stiu daca stiti de el) ORicum, pentru barja bag mana in foc, ca nu degeaba lucrez intr-un santier naval

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 33+ (35 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Fetelor eu am 99 de cm, masurata peste buric. M-am linistit...sa mai stea bebe acolo, sa se faca mare..:)
La kg nu stau la fel de bine..am luat vreo 18...cam mult dar ce sa fac, de mancat trebuie sa mananc!
Hai v-am pupat, ma duc la culcare ca sa vina Mos Nicolae...:)
Sa fiti cuminti si sa primiti muuuuuuulte cadouri!

Marilena cu (un pui mic si iubit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

quote:
Originally posted by Ivona1977

Seara buna la burtici!

Multumesc pentru parola Dana. Si sunt pe podium (inca, pana se mai masoara cineva...)! Am pus poze, sa vedeti grasana! Adela felicitari pentru locul 1!

Ivona, dar numai burtica e de tine! E mare, intr-adevar, dar vei vedea ca dupa ce scapi de ea nu va mai ramane decat amintirea.

Eu stiu clar ca fara gimnastica nu fac nimic, nici inainte de sarcina nici de acum inainte. Fereasca D-zeu de vreo boala care sa ma impiedice ca altfel nu mai slabesc in veci. Si un an inainte de sarcina chiar m-am chinuit rau de tot cu durerile de coloana (mergeam la sala 3 zile, o saptamana boleam si tot asa). Eu nu am pus mult pe burtica, ci in zona coapselor cu tot masajul pe care il fac cu regularitate.

ylilimic, vreau si eu in Somalia! Dar sa fac un bb european! Nici eu nu vreau sa-l iau in pat cu mine, oricat mi-ar fi de drag si cu toate ca nu dorm cu tati, deci nu m-ar incurca la nimic, dar lui acolo ii sta bine, in patucul lui.

madalinutza, iti urez si eu bun venit si nastere usoara.

Ati dezbatut si Candida! Eu inca nu am aflat daca am sau nu, dr nu vrea sa aflu nimic care m-ar panica, efectiv m-am rugat de ea sa-mi faca testul pt streptococ beta. Din cate stiu Candida chiar deloc nu-i periculoasa dar e f sacaitoare, am purtat-o cativa ani si as innebuni sa stiu ca iar ne-am imprietenit. Mancarimile m-au disperat, dar deocamdata nu ma deranjeaza asa ceva. Este o ciuperca prezenta peste tot, inclusiv in microbiota indigena a vaginului si toata chestia e sa nu se inmulteasca. Banuesc ca asa cum v-au spus doctoreii vostri, e suficient un lavaj pentru ca pasajul copilului prin vagin sa nu-l afecteze (oricum sunt vreo 100 de specii bacteriene pe langa Candida in MOD NORMAL).
Ca tratament, pe langa ovule se ia de regula si tratament oral cu antifungice, acestea nefiind permise in sarcina. Prin urmare ovulele nu fac altceva decat dezvolta o candida si mai rezistenta. Mie mi-a trecut numai cu diflucan (de regula doza unica, eu am luat 4 la intervale de o saptamana), plus ovule, plus abstinenta totala la orice fel de dulce, plus lenjerie sterilizata. Asa ca pastrati-va pentru perioada de dupa gravidenie.

Sper ca am atins toate subiectele la care aveam ceva de spus.

Noapte buna

criss 33+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Iar am insomnii..o i-au razna.Si azi am umblat toata ziua dupa jucarii si n lucruri pt Ingrid si iar am scapat si la lucruri mici pt bb din burtik.Trebuie sa ma opresc am un dulap plin plin si noi si ramase 1 tona de la Ingrid...dar cand le vad asa de mici si dragutze...

AniS 33+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Va sa zica La multi ani de Sf. Nicolae tuturor care poarta numele acesta, chiar si viitorilor pitici din burtici!

Sper sa primiti mai mult decat o nuielusa, multe dulciuri, si sa fiti rasfatate mai mult ca niciodata!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 33+ (35 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

m-am masurat. fix peste buric care e acum pe unde era talia inainte, am 103, dar la 2 cm mai jos, cam peste solduri, am deja vreo 109.

gata, la culcare ca altfel nu vine mosu'

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ylilimic Alexia are 1 an, 6 luni, 1 sapt si 4 zile

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI PT ZIUA DE MAINE. SA VA ADUCA MOSUL MULTE CADOURI SI DULCIURI.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

M-am masurat si eu , deasupra buricului am 109 (talia), solduri 97.Iar n-am dilatare la sold si sper sa nu ma aleg cu osteoporoza de dupa nastere din cauza asta.Asa am patit la Ingrid.

AniS 33+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Buna
E careva treaz? Ca si mine ca nu pot sa dorm.Am dormit de la 6 la 8 si acum bantui

sraluca35+

Mergi la inceput