Vine barza? (32)
Raspunsuri - Pagina 5
Anculici spune:
Eu am vreo trei luni la activ de cand fac teste de ovulatie Cand ambele liniute au culoarea de aceeasi intensitate atunci este pozitiv Cel putin la mine asa a fost In ziua urmatoare celei in care ambele liniute au avut aceeasi culoare testul iese negativ si a doua liniuta nu se mai vede deloc Cu ajutorul testelor am constatat ca la mine ovulatia are loc in ziua 18 Cel putin asa s-a intamplat in aceste trei luni Oricum iti mai dai seama si cu ochiul liber care este perioada fertila in functie de schimbarile secretiei vaginale pe care le observi pe chilotel
quote:
Originally posted by juliada
Fetelor, va doresc bb la suprize,...:)
Anca nici eu nu te las singura,ma tin dupa tine pana ramai,....:) si de Biby si de toate......:)
Eu sunt la al doilea test de ovulatie care a iesit negativ,cel de ieri a iesit binisor,adica se vede bine a doua liniuta dar tot negativ e.
Ma gandeam sa iasa din ce in ce mai inchisa,..sau nu e asa, eu le fac pt. prima oara,ori deja am avut ovulatia? fetele care stiti,sa spuneti pararea ca nu stiu nimic
Eu am sa fac pana in ziua 14 si azi sunt in ziua 9
juli
bibyrox spune:
Juli saru'mana pentru detalii. Cat ai dat pe cutie si de fapt vroiam sa stiu de la ce farmacie... ca am inteles ca nu la toate farmaciile gasesti. Maine vreau sa ma duc sa-mi cumparca eu din Z8 trebuie sa incep sa le fac.
Anculici si eu tot dupa secretie m-am luat pana acum... dar mi-e sa nu gresesc totusi...
Nu stiu ce sa fac ca eu nu prea rezist mult fara ! Si vreau sa facem pauza pana la ovulatie ca sa fie foarte activi "gigeii"!
Va pup fetelor si va doresc o seara placuta! (eu din pacate iar sunt izolata din cauza de meci!!!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...fetitzei mele
Olivia26 spune:
Catty, Corinuk,
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare
ancadragoman spune:
Neata fetele,la mine temp ramane ct
Asteptam fetele cu rezultatele de la teste....
anca
poze nunta
Incercari bb
violeta69 spune:
buna dimineata fetelor.....
ati fost cuminti?
daca da,va aduc unde sa gasiti ...cat ma repede!!!
cine n-a fost cuminte .....cine n-a fost cuminte???
ei,nu cred....dar sa fie ...uite ...e de ciocolata,asa cum voia fiul meu
pe toate
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
Happiness_4_us spune:
Pup toate aspirantele!
Eu sunt Z23. Sunt ok, nici macar dureri de sani cum aveam altadata inainte de uratzi, nu am. Nu stiu ce sa mai zic. Ciudat fenomen.
Astept in continuare cuminte ca n-am incotro.
Pupici.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
ancadragoman spune:
Nana eu m-am hotarat sa fac un test miercurea viitoare.
Tu?
anca
poze nunta
Incercari bb
violeta69 spune:
Nana...Anca .......sa plecati mai repede de aici ...sa va vad pe la odisee
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
Happiness_4_us spune:
Vio, sa te auda Dumnezeu!
Ankule, eu daca nu imi vin uratii luni, o sa imi fac si eu cred ca tot atunci! Te anunt ce si cum. Sper sa am ocazia sa imi fac testul, s anu imi vina uratzii iar devreme, mi-e si frica acum cand se apropie Z25.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!