Vine barza? (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ramo vezi ca mai ai fete care vor in listuta ta

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliada spune:

Fetelor, va doresc bb la suprize,...:)
Anca nici eu nu te las singura,ma tin dupa tine pana ramai,....:) si de Biby si de toate......:)
Eu sunt la al doilea test de ovulatie care a iesit negativ,cel de ieri a iesit binisor,adica se vede bine a doua liniuta dar tot negativ e.
Ma gandeam sa iasa din ce in ce mai inchisa,..sau nu e asa, eu le fac pt. prima oara,ori deja am avut ovulatia? fetele care stiti,sa spuneti pararea ca nu stiu nimic
Eu am sa fac pana in ziua 14 si azi sunt in ziua 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Ramo vezi ca mai ai fete care vor in listuta ta

anca
poze nunta
Incercari bb

Stiu,dar nu am timp,si imediat tre sa plec.O fac eu maine,si o fac in ordinea datelor.

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Juli eu cred ca n-ai ovulat inca daca apare si cea de-a doua liniuta. Dupa ovulatie testul iese negativ direct! Mai incearca maine.. poimaine! De unde ai cumparat testele??? Ca si eu tre' sa ma apuc de ele! Luna asta vreau sa o fac pe aia mica ca prea se ambitioneaza sa nu vina odata! Ambitioasa de mica! Ca ma-sa!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

In asteptarea...fetitzei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

anca, despre ce lista e vorba.?
si eu curioasa ca femeile!!

Ne straduim pt

Nunta noastra!

Nepotelul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rox la sub"de cat timp incercati sa faceti bb?"

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

aha..ok..acum am vazut
interesanta lista!
pupici!

Ne straduim pt

Nunta noastra!

Nepotelul meu!

Mergi la inceput

Bibyx...asa iti spun...:)
Am cumparat 2 cuti si are 3 teste in cutie si se numeste "Dr.Sigur" are si pahare de hartie sa pui pipilica,si un calendar sa notezi cand le ai facut.
si sper sa fie sigur..:)
Am respectat ce scrie,adica am facut pipi de dimineata,nu am baut apa 2 ore inainte de test,si eu cred ca l-am facut prea devreme,adica pe la 11 dimineata,dupa cum am spus primu a iesit bine, dar nu e ca cea prima,azi nu a iesit deloc,abia astept maine sa fac,adica pana iese, hehe
Daca nu mai iese o sa spun la dr. ca m-a intrebat daca am facut, si eu nu am facut.
Dupa ce il fac il bag inapoi si notez data cand il fac.

Cam atat, te astept cu teste pozitive .....si de sarcina si de ovulatie.....:)

Cat despre cea mica cat de ambitioasa e ,...pana la urma trebuie sa cedeze ca oboseste si ea, si atunci vine la tine si iti cere ajutoru. hehhe , te pup

Mergi la inceput

bibix,.... le-am cumparat din farmacie,de fapt asta m-ai intrebat nu toate cele, hehehe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor,va doresc tuturor ca Mos Nicolae sa va umple ghetutele cu sanatate,bucurii,noroc si mult asteptatul bebe
Fie ca toate dorintele sa vi se implineasca!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput