Vine barza? (32)
Raspunsuri - Pagina 28
Gabitzu37 spune:
Biby, daca tot faci analizele de sange fa si beta-HCG ca sa fii sigura ca nu este sarcina chiar daca probabilitatea este foarte mica. Sper sa rezolvi problema cat mai repede.
Gabi
ancadragoman spune:
Gabi ,BHCG se poate face in orice moment al zilei?
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Gabitzu37 spune:
Anca, da, se poate face in orice moment al zilei. Ti-am raspuns deja la aspirante.
Gabi
turturica spune:
biby, stau bine, am fost la doctor care mi-a zis ca ovulez ca la carte, mi-a scos si ceva mucus si mi-a aratat cum mai dadeau din codite gigeii lui barbatu-meu, deci nici la el nu par sa fie probleme. Dar degeaba, nu se intimpla nimic. Incep sa cred ca sint ca si bubuleana, infertilitate inexplicabila. Si zau de n-as prefera sa aflu ca am vreo problema, ca macar atunci as sti ce pot sa remediez.
Dar nu-mi pierd eu speranta, pina la urma trebe sa se intimple. Tocmai ce-am citit la un coleg dintr-o carte de ghicit in palma si-am descoperit liniile care iti spun citi copii o sa ai. Si eu am 3 (linii)!!! Doua linii mai lungi care inseamna baieti si una mai scurta, care inseamna fetita. Poate fac tripleti
Ca sa vedeti ce face omul cind nu are de lucru ...
RAMONELLA spune:
Mai Turturico doar nu crezi in prostii dinastea??
Fetelor care incercati de mult sa faceti bebe,faceti-va prolactina,poate asta e problema!!!
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
in asteptarea gemenilor
bibyrox spune:
Turturico inseamna ca stai bine iubito! Prestati la greu ca trebuie sa se prinda pana la urma! O sa vezi! Ce zi esti?
Acum ca sa ne amuzam si noi putin invata-ne cum sa ghicim in palma liniile alea!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
juliada spune:
Da ramo la tratamentul cu duphaston,am facut si eu tot 3 luni,si m-am simtit mai bine, nu mai durea piptul si nici burtica,acum nu mai iau ,si vad ca nu ma mai doare deloc.Eu cred ca l-am luat gresit,trebuia sa calculez cu prima picatura,nu cu prima zi de zangerare bine, si a fost o luna cand mi-a venit picaturi cand eram in tratament.
La analiza din z 21 a iesit 7 si ceva si am citit ca dupa 10 e bine dar in analiza eram bine,si cu picaturile mele poate nici nu a fost z 21.
Au fost fete cand au ramas cand au luat tratamentul cu duphaston,la mine cred ca era lipsa prea mare,ca ma un ciclu tare anemic.Iti doresc succes.
biby, si tie iti doresc sa nu te mai doara, sa fie asa din ce in ce mai bine,....:)ca mine :)
Eu diseara sarbatoresc ziua lui fetita mea care a fost ieri,si sunt prin casa ca un titirez,papa buna, tort, curatenie,arajament,grija de fetita care ma striga din 10 in 10 minute,si mai bag si capu si pe aici, si uite asa incep sarbatorile care deja ma doare sufletul.
daca vreti sa ascultati online colinde,
http://www.brazidecraciun.ro/colinde_de_craciun_de_la_brazi.html
ma duc la treaba,.....:) mai vin
bibyrox spune:
Juli sa-ti traiasca fetita!!! Sa creasca mare, frumoasa, sanatoasa si sa fiti mandri de ea! Petrecere frumoasa!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele