Vine barza? (32)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Biby imi pare tare rau daca ai probleme cu prolactina.Sa vedem ce-o sa iasa la analize.Eu cred ca asta era problema ta de nu puteai ramane.E nasol si eu am avut probleme cu ea.Am avut-o 1600 si normal era intre 150 si 600.

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Anca multumesc! Atat iti zic: du-te la dr si nu mai sta! Eu cu analizele sangelui super bune, la gine mi s-a dat unda verde si.. uite ce am descoperit! Sper sa fie totul bine la tine!!!

Ramo da... si eu cred ca asta e cauza. Inca nu am rezultatul analizelor dar asa banui eu! Ti-a dat vreun tratament ceva? Acum ai repetat analiza?

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele

Mergi la inceput

Biby eu am avut problema asta acum vreo 2 ani.Atunci mi-a dat sa iau dostinex,vreo 2 luni,am facut tratament,a revenit la normal,apoi dupa vreo 6 luni iar a crescut.Si tot am facut tratament.De 2 luni am repetat analiza,nu o mai facusem de aproape 1 an si a iesit normal.M-am bucurat foarte tare.Dar vezi ca cat timp faci tratamentu nu e voie sa ramai insarcinata.Medibamentele pot afecta fatul.Iti va spune doctorul.Multa bafta!

NUNTA
28.05.2005

in asteptarea gemenilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliada spune:

Biby, ce bine imi pare ca nu ai nimic,o sa vezi ca o sa fie bine,acum te mai doare?
Ramo sa ai sucses la tratament....:)
pup toate fetele,care o sa fie mamici......:),adica toate

Mergi la inceput

Juli mersi.Acum sunt bine cu prolactina ,dar fac tratament cu duphaston pentru lipsa de progesteron.La asta te refereai?

NUNTA
28.05.2005

in asteptarea gemenilor

Mergi la inceput

Ramo pe tine te dureau sanii asa rau? ce simptome aveai?
Pana nu aflu exact ce am iti dai seama ca nu pot decat sa presupun. Si de n-am citit zilele astea pe net despre tiroida, prolactina si toate astea de mi s-a acrit... Daca se datoreaza tiroidei in nici un caz nu-mi va da anticonceptionale pentru ca se stie ca dauneaza. Plus de asta eu n-am probleme deloc cu ciclul - asta a fost singurul lucru care l-a indus in eroare pe dr. Am un ciclu foarte normal cantitativ, calitativ, fara dureri mari si chestii de-astea. Este neregulat dar in limite normale 1-5 zile maxim!
Oricum un lucru e sigur: voi face tot ce va trebui ca sa ma fac bine si sa vina bebe!

Juli multumesc frumos! Da! Ma dor si parca imi ard asa...

Biby

In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

gina, chiar ca ai temperaturi de invidiat. Eu te tin minte de cind incepusesi odiseea la mamici de mai-iunie si ce sufletista erai, cum incurajai toate aspirantele pe vremea respectiva. Iti doresc sa ti se implineasca visul si sa ai liniutele mult dorite de Craciun.
Si eu sint la numaratoare, sint ziua 25, dar nu prea cred ca se intimpla ceva luna asta ca n-am semne de nici un fel, asa ca sint prin zona ca sa va sustin.
bubuleana, tu cum esti?
biby si ramonella, eu va stiu de la mirese de 2005, dar eu am fost mai putin activa prin zona pe-atunci. Poate ne-om reuni si pe la odisee .
biby, imi pare rau ca ai pb cu tiroida, dar e bine ca le-ai descoperit. La ce doctor mergi?

Mergi la inceput

Turturica miresica normal ca te tin minte de la Miresici de 2005!!! Ce mai faci??? Cum stai cu proiectul ? Iti tin pumnii si tie sa fugi repede la Odisee si sa-mi pastrati si mie un loc pentru... cine stie cand?! Merg la un dr endocrinolog!

Biby

Mergi la inceput

turturica cam asa se intampla.Am fost la mirese,acum la aspirante si apoi la odisee.Sper sa ajungem cat mai repede acolo.
Biby eu nu aveam nici un simtom,dar am fost la gine si mi-a gasit niste chisturi.Si mi-a dat sa iau anticonc,dar m-a pus inainte sa fac prolactina,tocmai pt ca daca luam anti crestea si mai tare.Si am facut tratament in paralel.

NUNTA
28.05.2005

in asteptarea gemenilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

turturica: si eu sunt aproape de tine: Z24 insa la mine sperantele sunt fffffffffff mici pt ca am test de sange cu valoare ZERO in Z20 iar simptome tot ZERO
pe 28 dec voi face histero iar de luna viitoare incep monitorizarile, dupa care trecem la stimulare, dupa care (daca mai e cazul) trecem la IA ...si tot asa...insa n-as vrea sa ajung la fiv

bubuleana

Mergi la inceput