Vine barza? (32)
Raspunsuri - Pagina 26
Gina M spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
Gina wow ce fierbinte esti! E de bine! Tine-o tot asa si poate fugi la Odisee! iti tin pumnii!
Irlandeza iti tin pumnii si tie!
bibyrox,Multumesc pentru sustinere!
Sper sa fiu asa de la BB si nu, de la vre-o stiu eu ce alta complicatie...
'Acum' 2-a luni jumate am avut o sarcina oprita din evolutie la 10 sapt'.
Timpul a trecut insa iar, rezultatul tuturor investigatiilor facute dupa aceasta, a fost unul bun.
Ne-am consultat ceva mai amanuntit cu doctorul iar acesta, ne-a dat unda verde si stiu ca totul, este bine .Dar, mai stii ce se mai poate ivi intre timp?!!!
Totusi,eu vreau sa cred si cred ca este BB .
Cadoul nostru mult dorit acum in prag de sarbatoare.
Doresc ca si la voi marea minune sa aive loc; curand si fie ca,marea majoritate dintre noi cele de aici, sa formam o odisee frumoasa.
Va
POZE
Eseea spune:
Fetelor, va doresc la toate ca de sarbatori sa vi se implineasca dorinta, sa vina MINUNEA in viata voastra!
21w
ancadragoman spune:
Neata fetele
Gina asta e temp de bb sigur,acum important este sa ramana ct.
In ce zi ai ovulat?
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Gina Mquote:
Originally posted by irlandeza
Gina , eu sunt Z 18. Pe aproape.
Noi 2 singurei
Ahaaaa...stiam eu ceva de tine! Ce frumos!
Cu temperatura cum stai? Eu abia astazi am inceput sa mi-o iau si ce credeti?!
Variaza intre 37.7'C si 38.1'C .
Ramane sa vedem cum va fi mai departe...
POZE
Am vrut sa zic Z 17. Abia azi sunt Z 18.
Temp. e de 36.7 Da' tu ai o temp. f. mare, nu prea am auzit pe la fete de asa temp.Poate ai noroc si ramai din prima.
Noi 2 singurei
oanabbb spune:
haideti fetele sa va mai ridic putin moralul!
i.am auzit ieri inimioara lui bb!a fost si tati cu noi si a fost ffff emotionant!
cu toate astea am milioane de temeri...dar sper sa reusesc sa trec peste toate si bb sa fie sanatos!!!!!
oana6+
bubuleana spune:
gina: wow! chiar ca esti fierbinte rau!!! cred ca este bebe dar mai ai de asteptat vreo sapt pana la test...tin pumnii!!
biby: hai mai repede cu testul ala ca ma tii pe jar
oana: cat de mult ma bucur pentru voi!!! bravoooo
bubuleana
RAMONELLA spune:
Oana ma bucur ca totul este bine!Cred ca ati fost tare emotionati.Numai bine in continuare!!
Da mai Biby cand faci testu ala???Il faci in weekend cand eu nu sunt la servici si ma tii pe jar tot weekendu??M-am suparat...
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
in asteptarea gemenilor
Gabitzu37 spune:
Oana, ce frumos si emotionant! Daca e o inimioara acolo, insemna ca merge bine si bebe creste!
Biby, hai, testul ca poate e bebe!
Gabi
bibyrox spune:
Oana
Fetelor va multumesc pentru sustinere dar eu sunt cam pesimista. Adica sunt sigura ca am probleme cu tiroida (toate simptomele asta indica, mai ales ca mi-a spus si dr.-ul) si sigur am prolactina marita.. ceea ce inseamna ca nu prea ovulez. Asadar cum sa raman insarcinata daca nu ovulez? Sau ovulatia nu e de calitate? Saptamana viitoare merg sa-mi fac toate analizele si sa vedem ce tratament voi urma.
Nu cred ca mai are rost sa fac vreun test!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
ancadragoman spune:
Bibileana fa cum crezi tu ca este bine ptr tine,eu sunt aici daca ai nevoie de ceva.
Pupici
anca
poze nunta
asteptam gemenii....