Posibil apendicita in sarcina??

Posibil apendicita in sarcina?? | Autor: karra80

Link direct la acest mesaj

salutari.....

Fetelor am si eu o problema si va scriu poate vreuna s-a mai confruntat cu asa ceva.....

De dimineata m-a apucat o durere in partea dreapta umpic mai jos de buric care se accentua la mers la stat jos pe scaun si in pat nu simteam nimik si daca punem mana sa simt unde ma doare ere un sg punct fix.....l-am sunat pe al meu doctor si a zis ca nu cuma sa fac vreo apendicita.....pe picior nu coboara durerea ami degraba se simte ceva la spate.....cand ma ridic din pat .va dati seama ce disperare m-a apucat....mi-a dar sa iau pana maine gynipral si no-spa din 6 in 6 ore si sa stau in pat....adevarul e ca nu mai doare asa de atre si parca s-a mutat in jurul buricului.....nu am idee ce sa fac mi-e frica de mor sa nu fie apendicita ca nu stiu cum se procedeaza in sarcina...sunt disperata pana maine sa vad daca trece.....

Am gasit pe un forum subiecte mai vechi si majoritatea...care au avut asa durere pana la urma s-a dovedit a fi ceva de la rinichi.....si eu sper la fel...doamne sa nu pateasca bebelina mea ceva ca cred ca as muri

Karra http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Karra eu tot am avut dureri la inceputul saptaminii - le aveam parca intr-un punct fix si se ridica inspre burta si apoi parca cobora inspre vizica urinara - medicul m-a chemat urgent - el a spus ca pe o femeie insarcinata nu trebuie sa o doara nimic - mi-a recomandat, mai bine zis m-a obligat sa fac iniectii cu nospa forte, pastile nospa nu ajutau bausem vreo 4.

Uite iti zic asa - cum spune sotul meu , medic, daca era sa ai apendicita tu aveai sa intelegi asta foaaaaaarte repede - durerile sunt insuportabile, mai sunt si greturi, poate temperatura ridicata - medicul meu tot ii era frica sa nu fie apendicita.

Nici pina in prezent nu stiu ce am avut - pentru ca analizele de urina si singe nu au aratat vreo infectie - facusem imediat analiza la singe sa vada leucocitele - daca erau mai multe decit norma - inseamna ca este prezenta vreo infectie.

Acum totusi beau pastilute pe baza de plante pentru ,, curatirea,, cailor urinare - dureri de atunci mai am foarte slabe - si tind sa cred ca bebelusa apasa.

Da iti raspund si la intrebarea ta daca posibil apendicita in sarcina - DA este posibil, verisoarei mele i-au facut operatie in timpul sarcinii avea 6 luni jumate - anestezie generala - nu stiu daca este o legatura dintre operatie si bebelus - dar este foarte nervos si bolnavicios, in sens are probleme copilul cu sistemul nervos.

Suna-ti medicul, daca ai dureri mari, si intreba daca iti permite sa faci nospa iniectii.

Numai bine tie si bebelusului - da Doamne sa fie bine

pozele mele cu burtica si fara

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2mamy spune:

Eu am o prietena care-a facut operatie de apendicita in primul trimestru de sarcina iar acum are un bebe de 2 saptamani nascut natural desi pe primul l-a nascut acum un an jumate prin cezariana.Eu zic sa stai linistita ca nici stresul nu-i face bine bebelinei tale.O noapte linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Va multumesc pt raspunsuri.....se pare ca de la medicamententele ce le-am luat dimineata nu ma mai durea...azi-noapte cand ma intorceam se pare ca simteam aceeasi durere si in partea stanga....poate au fost doar ligamentele ca in ultima sapt parca asa de tare mi s-a umflat burta.....oricumstau si azi linistita sa vad ce se intampla ca ieri daca mergeam pe jos incepea durerea...desi nu mergeam mult.....sa vedem pana deseara cand tre sa-l sun pe medic sa vedem ce se mai intampla.....

Va pup si multumesc ca v-ati gandit si la mine

Karra http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

karra80, si eu am niste dureri ciudate, seamana un pic cu durerea de gastrita dar si presiune, si eu m-am gandit ca de la ligamente, ma doare cand ma intorc de pe stanga pe dreapta si tot asa...

13+

Mergi la inceput