unde il pot gasi pe Doctorul Mircea Ciuhri -in Bucuresti-?
Cu multe multumiri, Dea
As vrea sa mai vorbim daca se poate.
are un cabinet undeva pe langa Piata Galati sau Spitalul Cantacuzino.
cauta pe internet la adresa www.insectfarm.com si ai sa gasesti acolo toate informatiile legate de adresa, telefon, articole aparute in ziar, produse etc
simion
imi cer scuze daca ti-am raspuns eu in locul lui piatra lunii. dar m-am gandit ca daca pot sa te ajut atuncio fac. sper sa-ti fie de folos. eu stiu de dansul de la o colega pe care a tratat-o cu succes chiar intr-o problema de gineco. din cate am inteles de la ea problema este ca trebuie sa te programezi din timp pt care multi pacienti si te ia cam dupa 2-3 saptamani cand mergi la el cu toate analizele facute recent. stiu insa ca odata ajunsa acolo dansul i-a rezolvat problema colegei mele in f. scurt timp.
succes si sanatate maxima
simion
Gabi nu am de ce sa ma supar, din contra m-am bucurat tare mult si iti multumesc inca o data!
Eu m-am programat la dr. Cezara Bucur dar pina atunci am niste emotii si griji ca nu mai dorm nici noaptea. Am citit despre ea ca e competenta, tu ce stii, personal?
As vrea tare mult ca anul viitor sa am si eu un bebe!
Pupicei, Dea
eu una nu o cunosc pe doamna doctor, nu am fost la dansa niciodata dar am vazut in repetate randuri ca se vorbea despre dansa pe forum. din cate am citit eu pare o doctora super, vad ca multa lume o lauda. daca parerea multor fete de pe forum este una pozitiva eu zic sa mergi cu incredere la dansa. incercarea moarte n-are. dupa aceea mai vezi ce si cum. oricum eu iti doresc succes si sa auzim numai de bine.
simion