Baiat sau fata

Baiat sau fata | Autor: ElenaGiulia

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor am si eu o intrebare :aveti vreo idee la cat timp incep sa miste baietii in burtica?
Eu am doua fetite una de 6 ani si una de 2 ani si 10 luni iar acum sant gravida in 4 luni si jamatate,sotul meu si eu sigur,ne dorim mult un baietel.Fetitele au inceput sa miste pe la 4-5 luni,dar acum am simtit primele miscari la 3 luni.Vreu sa stiu daca este adevarat ca baietii misca mai repede decat fetele?
Poate cineva sa-mi spuna cateva cracteristici ale srcinilor cu baieti?Pupiciii!!!!

wolf elena

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Elena, nu stiu daca exista o legatura. Intre 4 si 5 luni a inceput sa miste si baietelul meu.

Cat despre caracteristicile sarcinii in functie de sexul copilului, n-as putea sa-ti spun multe. A fost odata pe forum un subiect despre asta, dar nu stiu cat de "stiintifice" erau observatiile - mai degraba babesti. Am retinut de acolo ceva ce la mine a fost valabil si anume ca, la baietel, in primele luni nu suporti gustul dulce si mananci numai sarat si chiar acru. Si mai era ceva cu forma burtii, cica daca e tuguiata e baietel.
Dar toate astea pica atunci cand esi gravida cu gemeni de sexe diferite
Dar cea mai in masura sa-ti spuna diferentele intre sarcini - daca ele exista- ar fi o mama de fetita si baietel.
Sunt insa convinsa ca, daca o sa aveti inca o fetita, o s-o iubiti la fel de mult ca pe celelalte doua.
Iti urez sa ai baietel si poate chiar asa o sa fie, mai ai un pic de rabdare pana afli sexul la echograf.
Sarcina usoara!

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Si mai e si tabelul acela chinezesc despre sexul copilului in functie de varsta mamei si momentul conceptiei...

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Eu am o fetita si doi baietei iar acum se pare ca este din nou fetita.
Semnele "babesti" pot induce in eroare mult.Printr-o coincidenta ciudata, la mine vad ca se potriveste predictia sexului din Calendarul chinezesc pt. toti 4 copii.
Nu e nici o regula la simptomele de "baiat" sau "fetita" care sa ne ajute sa facem o predictie corecta.

Cu cit ai mai multe sarcini cu atit esti mai constienta de miscarile copilului mai devreme, asta dacanu cumva nu ai placenta anterioara.

Caracteristicile sarcinilor cu baieti nu au fost bine evidentiate, cel puti la mine.Parca am avut ceva mai multe arsuri la stomac in ultimele luni dar asta a fost in cazul meu.Multe gravide au si la fetite.

Desi noi am incercat fetita la a treia sarcina dupa "recomandari" de genul ce pozitii si dieta sa folosim, in ce zile sa prestam ,etc tot baiat s-a intimplat sa fie.Dupa unele studii daca sotul/partenerul lucreaza intr-un mediu mai cald ar fi mai multe sanse de fetite.

Tin pumnii sa fie baietel daca asa va doriti.

Mariana 27+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2mamy spune:

Elena,la mine fetita a miscat mai repede.......iti doresc sa fie baietel,dar mai intai de toate sa fie sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Elena nu stiu daca e coincidenta dar la mine primul baietel a miscat la 13 sapt si 5 zile iar pe al 2-lea l-am simtit la 10 sapt si 2zile(stiu ca e prea devreme dar l-am simtit cu siguranta).la 12 sapt deja miscarile erau mult mai puternice fatza de ce simtisem la 10.

sarcina usoara si sa fie cum va doriti!

33,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Va multumesc mult fetelor pentru atentia voastra,singura solutie e sa astept sa se nasca bebelusul ca sa vad ce o sa fie.Doctorii aici in Japonia iti spun abia cu 8 luni sexul copilului si atunci sat sase mici sa ghiceasca ce e.Multa sanatate si sarcini cat mai usoare pentru voi toate va pupic dulce!!!

wolf elena

Mergi la inceput

Fetelor invatati-ma cum sa calculez in calendarul chinezesc sexul bb meu.Va multumesc de pe acum

wolf elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Elena pentru calcul ai urmatorul link:

www.obfocus.com/calculators/gender.htm" target="_blank">http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm

Mioara 10 +

Mergi la inceput

Multumesc mult Mioara2004 mi-ai fost de mare ajutor,acum nu imi ramane decat sa astept nasterea bb meu care dupa calendarul chinezesc e BAIAT sper sa fie asa.
20 ++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by mioara2004

Elena pentru calcul ai urmatorul link:

www.obfocus.com/calculators/gender.htm" target="_blank">http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm

Mioara 10 +

Mi-am facut si eu calculele si mi-a iesit fix invers la ambii copii...

Claudia
Poze parinti
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput