Baiat sau fata
Raspunsuri - Pagina 2
cria_bv spune:
Elena la mine bebele a miscat la 15 saptamani iar la ecograf mi-au spus ca e baietel. Se spune ca cu baieteii nu ti-e asa rau, burta e mai tuguiata si iti apare par pe burtica. Si la mine se potriveste calendarul chinezesc, dar eu zic ca pana nu il vad nu sunt 100% sigura de sex. Sanatos sa fie. Multa sanatate iti urez si tie si sarcina usoara.
Cria
19+ cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png
mira_m spune:
Calendarul ala chinezesc e apa de ploaie! Si mie mi-a iesit invers!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
cria_bv spune:
La link-ul acela nu introduceti datele pt Get Prediction ca da exact invers, mai bine intrati la View Chart ca acolo iti arata tabelul. Cred ca programelul e gresit
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png
ElenaGiulia spune:
Daca o sa fie ca in calendar nu stiu dar o sa astept cu nerabdare sa nasc ca sa va ce o sa fie,oricum va multumesc mult fetelor pentru raspunsurile voastre va pupic si multa sanatate va doresc de aici de departe.
20 +
+
pistachio spune:
claujro, si mie la fel!!
mi-a iesit exact invers cu super-calendarul asta!
17+
si alex nazdravanu'
claujro spune:
Am intrat aici:
http://www.obfocus.com/calculators/birthchart.htm
dar la Matei mi-a iesit ca tb sa fie fetitza si la Mara a fost corect 
Edit:acum am vazut ce e vorba de "lunar age"... eu ma las pagubasa...
ElenaGiulia spune:
E ca la nebuni fetelor nu mai iteleg nici eu nimic cu, calendarul asta singura solutie pe care o avem tote e sa nastem si o sa vedem ce o sa fie.Pana atunci va 
telor aveti grija de voi!!
wolf elena
ralucami spune:
Elena depinde de ecograf si de dr ca sa afli sexul lui bebe. La 8 luni mi se pare ingrozitor de tarziu. ( la prima mea vizita la un spital de stat cu un echo 2D mi-a zis dr ca imi poate spune sexul lui bb la 6 luni si am plecat de-acolo impuscata!) Eu merg la o clinica privata dintr-un orasel destul de micut, dar am mare noroc ca dr e un bun profesionist si are un echo 4D si mi-a zis ca pana in saptamana 19 imi poate spune ce e bebe. Eu inainte de Craciun o sa am cam 15 saptamani si atunci am si programare la dr si o sa ma tin de bietul om ca scaiul
poate poate imi zice ce e bebe si asa consider ca i-am facut cel mai frumos cadou sotului meu. ![]()
Apropo de ce ziceati voi, de semnele babesti: nu am mancat mai deloc dulciuri de cand am ramas insarcinata (eu care eram in stare sa manac tort cu frisca si ciocolata non stop), ba din contra am indragit muraturile, acriturile. Si pe link-ul pe care l-ati dat , cel cu ccc calendarul chinezesc: mi-a iesit baietel. Acum astept sa vad ...![]()
Sarcini usoare tuturor!
POZE BEBE
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
bits spune:
Ralucami esti o norocoasa daca iti spune doc pana in sapt 19.la prima sarcina m-a tinut in suspans pana in sapt 37 iar tura asta in sapt 20 am vazut singura la eco ce e si apoi l-am sacait pe doc pana mi-a spus si el.
eu la ambele sarcini am poftit sarat si acru.
33,KEN(1nov 2004)
ralucami spune:
Bits a fost bebe rusinos si nu a vrut sa va arate
?( imi mai spunea cineva ca statea bebe numai cu funduletul cand mergea la echo si a aflat tarziu rau de tot). Sau nu a vrut dr sa iti spuna ( asta mi se pare aiurea rau de tot:-(() La prima sarcina ma refer. Eu citesc la subiectul cu gravidutele mele (mai-iunie) si vad ca in Ro le-a spus dr fetelor ce au, inca din saptamana 14-15. Eu deja am impresia ca ma duce cu zaharelul pana in saptamana 19.
Acum , bebe 2 ce e? tot baietel?
Sarcina fara probleme si nastere usoara! ( vad ca mai ai putin tare).
POZE BEBE
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!