Baiat sau fata
Raspunsuri - Pagina 3
cristiana70 spune:
Baietelul meu a inceput sa se miste de la 16 saptamani, si desi toate rudele mi-au spus ca bat campii doctorii mi-au spus ca depinde de sensibilitatea mamei si de preocuparea ei pentru copil. Cat despre alte semne, am o burta supertuguiata, greturi nu am avut, pofta de dulce deloc in primele cinci luni, si in general lipsa de pofte. Ecografic sexul a fost prima data intuit la 15 saptamani (intuit!) si confirmat la 19, asta fiindca la fiecare eco dadeau din prima cu sonda in putza! Multa bafta, va doresc si tie, si familiei baietelul asteptat!
cristiana 30+
David Cristian
ElenaGiulia spune:
Mersi Cristiana70 cat despre batut campii cu siguranta nu-i bateai eu am simtit bebicul cu 13 saptamani iar acum cu 20 deja joaca fotbal in burtica.Multa sanatate tie si familiei tale si sa auzim numai de bine pupici!!!
20+
Alexandra 6 ani si 3 luni +
Giulia 2 ani si 9 luni
wolf elena
Pepsi spune:
elena, eu am baietel, si l-am simtit la 4 luni jumate, pe asta micu de acuma l-am simtit la 12 saptamini, toata lumea imi spunea ca-i imposibil, cred ca pe masura ce ai mai multe sarcini esti mai sensibila si stii ce tre sa simti. acuma chestia cu semnele de sarcina baiat si fata eu nu cred deloc, prietena mea a nascut cu 1 luna inaintea mea, si aveam semne diferite total, si am avut baiesti amindoua. pe primul l-am simtit baiat, acuma simt fata, sarcina asta e total diferita de prima, inca nu stiu ce am dar sint tare curioasa. mi-am facut si eu calculul cu linkul dat mai sus si nu iese bine, dar cu al doilea link mi-a iesit bine la primul copil, asta de acuma nu stiu ce e.
Flavia
+14, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
Anuska spune:
De la a 2-a sarcina incolo se percep mai bine miscarile bb-ului pt ca stii deja ce trebuie sa simti.... Eu la al doilea copil l-am simtit de la 12 saptamani si sarcinile au fost total diferite, insa cu acelasi rezultat: fetita!
La prima n-am putut manca mai nimic pana a miscat, plus greturi matinale (uneori si pe timpul zilei si seara!) si ma hraneam numai cu acrituri si paine cu margarina, n-am suportat bananele pana in ultima zi cand am nascut si mi s-a facut o pofta teribila de ele... La a doua am mancat de-am spart, nici-o greata, pofta de iute, sarat, cat mai condimentat... La amandoua sarcinile babele ziceau ca is baieti la ce tugui de burta aveam, asa ca......... sanatosi sa ne fie puiutii! Si eu mi-am dorit baiat, insa prazlea mea face cat 5 baieti!
Asa eram si eu cand eram mica.
*********************************![]()
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)