Am si eu o curiozitate, pe ce principiu apar ultimele subiecte la care a postat un user? Mi se intampla sa postez la un anumit topic si sa nu il regasesc il lista cu subiecte recente, chiar daca la el s-a postat de curand (se-ntampla frecvent asta la subiectele de la mamici si bebelusi). In schimb imi apar subiecte la care nu s-a mai postat de o gramada de vreme.
Care e problema? Ca de multe ori uit la ce subiecte am mai postat si cand dau click pe nume nu le regasesc.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Intra in Toate subiectele (ne-arhivate) postate...e in Profil, sub Numar total mesaje
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e"
Da, stiu deja asta, kami, numai ca postez la destul de multe subiecte....as prefera sa le gasesc in lista pe ultimele la care s-a postat. Intrebarea mea era pe ce criterii sunt alese subiectele recente. Exista forumuri "preferentiale", sau e pur si simplu aleator?
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
N-as sti sa zic exact ca nu ma pricep dar cred ca are legatura cu vechimea subiectului si nu neaparat cu mesajele pe care le posteaza un utilizator.
Oana_B
Donatii - Craciunul Bunicutilor