Aspirante optimiste >20 ani (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Mey, facem adunarea iesencelor online? pupici Nusa!nu te uitam..cine a zis asta?

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Nushulica, imi pare bine sa vad ca esti ok. Cred ca e nebunie acasa, ca asa se intampla mereu in decembrie in Romania, este luna de varf si toti trag cat de mult pot!
Bafta la servici si ai grija sa nu te epuizezi. Pupici si pentru Ingridutza.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

In asteptarea lui !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Nana, sa stii ca eu ma simt aici ca acasa, cei din tara au net si vb zilnic, trimitem poze, vb si la telefon. Si noi suntem in febra cadourilor ca trimitem in tara.
Iti doresc ca luna asta sa ti se indeplineasca dorinta de a avea un bebik.

Nushulica, cum sa te uitam tocmai pe tine?!Ia de-aici o mie de

------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Nushuleeeeee pai tocmai pe tine sa te uitam!Ne este tare dor de tine,mai lasa si tu munca ia ,mai odihneste-te cum faceti copii?
Olivia pup!
Nana te asteptam in tara cu drag!De unde esti ?NU UITATI....HOME SWEET HOME!!!!
kRISS
Eu am niste draculeti de nu mai pot!Mai este putin pana maine dar nu vreau sa ma trezesc cu rusii peste mine!Nu mai vreau!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

imi cade netul!De 2 zile imi ies niste imensitati de cosuri de care nu am avut in viata mea!Mi-a iesit unul fix pe tampla de nici macar nu pot sa pun capul pe perna!Cosuletele la mine sunt semn ca vin uratii!Dar totusi pana acum imi ieseau cateva micute de tot nu asa cat casa!Sa fie asta vre-un semn?Sanii mei sunt absolut normali nici macar un pic mariti ca inainte de cm!Organism mai ciudat ca al meu pe bune daca am mai vazut!
Ce bine era inainte cand ma pasionau alte chestii si nu sa fac copii!Nu dadeam 2 bani pe simptome!Acum nici nu respir bine si ma gandesc la copil!
Pup dulce toate fetele!Biby te asteptam cu vesti bune!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Cori, lasa ca nu mai vin, ii chem eu la mine ca si-asa azi m-au insemnat cu o patutza. Luna viitoare nu-i mai primesc nici eu
Maine, faci test? Daca da,tin pumnii stransi sa iasa II

------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare

Mergi la inceput

Doamne ajuta sa ma duc cu un . Moama ce super ar fi.
Corinuk, eu sunt din Targoviste.

Va pup fetelor optimiste!

In asteptarea lui !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, eu ma retrag spre casa. Va pup si sa aveti seara buna si linistita. Pe mine ma asteapta acasa stres si speranta ca va fi bine si maine ma sar rushii pt 9 luni. Dar cine poate stii ce ne aduce ziua de maine?

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Catty, o seara placuta si tie si sa stii ca ma la DD sa te ocoleasca rusii aia urati.
Lasa ca, dupa cum am mai zis, luna asta ii chem eu in tarile calde

------------------------
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare

Mergi la inceput

Catty, stai linistita iubita, ca parca te vad ca maine vii pe forum radiind toata de fericire ca nu au aparut rushii.
Iti tin pumnii sa fie asa.

In asteptarea lui !

Mergi la inceput