Aspirante optimiste >20 ani (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Fetelor sa vedeti ce chestie tare! Pe drum spre casa ma opresc la o farmacie sa-mi cumpar test.. am stat la o coada vreo 20 minute de am zis ca mor de nervi. Acum.. daca tot am stat atat ce zic io? Ia sa iau 2 teste sa am de rezerva acolo! Zis si facut, ma inarmez cu 2 teste si plec spre casa. Ajung acasica, ma dezbrac, strag pe-aici si zic sa ma duc sa-mi fac o baie.. Buuuuun! Si surpriza: URATZII instalati bine mersi!

Asa ca pastrati-mi galeria pentru sfarsitul lunii! Ca doar sunt inarmata cu 2 teste!

Va pup si va multumesc mult pentru tot! Mai ales ca ma suportati!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

In asteptarea...fetitzei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

bibyrox...si de aici morala: Fetelor, nu mai cumparati teste de sarcina ca aduc ghinion.
Dupa cum spun aspirantele optimiste, fiecare venire a rushilor e un nou inceput. Fruntea sus si bafta multa sa petreceti revelionul in 3.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Buna fetelor,capitol nou ,sperante mai multe si sa aveti parte doar de teste pozitive!
Eu sunt suparici rau ,cred ca imi vin uratii,si pe deasupra cred ca mi s-a marit prolactina iar,am facut trat. opt luni ,s-a reglat, si de cateva zile(10-12)am o secretie ciudata ,am sunat dr. si mi-a zis sa fac analiza prolactinei si apoi sa fac iar dozari cu brocriptin,asa ca nu stiu cand o sa fac si eu un de una scap si patesc altceva ,atatea medicamente am luat,asta e.
Va pup pe toate si sa stiti ca uratii vin la mine luna asta,asa ca teste pozitive!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Biby, . Cred ca ar trebui sa arunc si eu testele mele de sarcina. Mai aveam unul din Romania si luna trecuta, cand speram intr-o minune, mi-am mai luat unul preventiv. Crezi ca numai tu iti iei de rezerva?! Uite ca mai sunt si eu.
Nichi, nu fii suparici . Curaj, o sa treci cu bine si peste asta si o sa iti dea DD un sufletel si tie!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

In asteptarea lui !

Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

BIBY CAPUL SUS!mRGEM INAINTE!EU NU VREAU SA CUMPAR NICI UN TEST!ADUCE GHINION!GATA CU TESTELE IANINTE!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor de la ingridutza serios acu stie sa dea pupici e mortalaaaa....kriss facem intalnirea cand vreti voi numai sa ma anuntati cu o zi doua inainte sa vad cum fac sa-mi termin treaba mai repede sa pot pleca

nana exact asta e e nebunia pe care o stim bine cu totii eu lucrez intr-un magazin it si e jale se cumpara in draci cadouri calc camere foto si alte nebunii (noroc ca nu-s la vanzari ca as muri) si pe strazi la fel nebunie full de masini si tot asa...in supermarketuri deja se sta la rand ....era frumos sa mai si ninga

olivia nici mie in locul tau nu mi-ar fi dor de casa daca as avea toate persoanele dragi mie cu minefara ingrid n-as putea mai degraba fara sot ...glumesc nici fara el nu pot nici macar o zi

biby asta e...eu cand lucram la proiect si veneau uratzii eram asa de bucuroasa ca stiam ca incepe o luna noua si eram convinsa ca luna viitoare sigur va fi bb...hai ca de revelion iti facem galerie

corinuk noi inca nu facem copii suntem la faza de tratament dar ne vine si noua randul

va pup pe toate si abia astept sa vad ce face nana peste cateva zile cu testul ala

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

saluty la toate fetele
z24 e z1 , asta e, luna viitoare va fi mai bine.
pup fetele

ana maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by pusichet

saluty la toate fetele
z24 e z1 , asta e, luna viitoare va fi mai bine.
pup fetele

ana maria

te felicit ca gandesti asa

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

buna fetili,

hai ca am venit si eu cu vesti, din pacate nu d-alea bunili
dupa cum va ziceam azi m-am trezit cu niste pete maronii si am zis ca gata, m-au invadat uratii
dar inainte sa plec de la serviciu am mai aruncat un ochi si nu se mai intamplase nimic, asa ca in drum spre casa am cumparat un test sa ma lamuresc odata ce si cum
si ce credeti ?? bineinteles, a iesit NEGATIV

va multumesc mult ca ati fost alaturi de mine, acu' mi-a venit mie randul sa fac pe majoreta

asa ca haideti fetelor!!!!!!!!

TOMITZA
http://community.webshots.com/album/555481321kpzxPj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

toma_lly, pana nu vezi rosu in fatza ochilor, nu considera ca au venit rushii...

Andreea

Mergi la inceput