Aspirante optimiste >20 ani (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

ANIAST n-am vazut rosu inca, dar am facut test de sarcina in ziua 34 la un CM de 31 de zile, deci...nu mai am ce sa astept.
Doar sa treaca mai repede si sa ma apuc de treaba

TOMITZA

Nunta-11 iunie 2005
http://community.webshots.com/album/555481321kpzxPj

Vine barza
http://tt.lilypie.com/zct-p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Nusha, Nana, Cory, Aniast
Tomitza, Pusichet las' ca le aratam noi uratzilor luna asta!!!!

In sfarsit m-au lasat durerile de sani! Uff ce bine e... A ramas o mica tensiune dar oricum e mult mai bine! De maine o sa caut teste de ovulatie ca din Z8 ar trebui sa ma apuc sa le fac!

O noua luna = o noua speranta!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

In asteptarea...fetitzei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Va rog din suflet sa pregatiti sustinere si ptr mine maine cand or venii uratii!Simt ca se apropie o mare depresie daca apar uratii!Dar cu ajutorul vostru voi trece mai usor!
noapte buna

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Cory offf sa nu te prind ca iar vii cu oala aia dupa tine! (te-am facut sa zambesti macar putin?! daca da... e un inceput bun!) Trebuie sa te gandesti ca fiecare inceput de luna e o noua speranta, sa te ambitionezi si mai tare si nu in ultimul rand sa crezi in visul tau! Se va implini! O sa vezi! Impreuna putem trece mai usor! Daca iti vin maine uratzii (sa dea Dzeu sa nu vina!!! ) o sa fi pe aceeasi lungime de unde cu mine si impreuna le venim noi de hac luna asta!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Ramonella, Catty, Olivia26 multumesc mult pentru primire. Eu chair sper sa am cel mai frumos cadou de Craciun sau de ziua sotului meu si sa fiu
pupici la toate fetele si sa va ajute DD sa treceti cat mai repede la ODISEE

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

corinuk, pregatim galerie pentru tine sa nu vina uratizii, nu "cand or veni". Poate intra in greva si nu vor sa vina

Andreea

Mergi la inceput

Betty sa dea Dumnezeu ca visul tau sa devina realitate cat mai curand! In ce zi esti?

Aniast tu cum stai iubita?

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Bibyeu fac FIv si sunt in ziua 8 de stimulare. Mai am pana joi apoi duminica punctia si probabil marti ET. Eu am renuntat de mult la TB si alte tipuri de monitorizari. Sper sa va impliniti toate visul cat mai curand

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

bibyrox, eu sunt pe ultima suta de metri cu tratamentul pentru FIV. Pe la sfarsitul saptamanii fac punctia, apoi ET...si apoi intru in perioada de asteptare. Atunci chiar o sa am nevoie de galerie...

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana2000 spune:

Fetelor va rog sa ma primiti si pe mine
Am scapat si eu de rusii astia care nu mai veneau odata..Sunt f.optimista,vreau sa ocup un loc la odisee pt.sept.
Eu vreau,poate sunt chiar norocoasa..Cu primul copil am ramas dupa apox.un an,sarcina care am pierdut-o tot un an..
Ce vreau sa va intreb,din a cata zi faceti teste de ovulatie?
Ma gandeam sa-mi cumpar,cred ca-s dereglata dupa SE.

www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20561/.png" target="_blank">Pink!

Mergi la inceput