Aspirante optimiste >20 ani (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

BLUEEYES2003 multumesc pentru incurajare !

TOMITZA

Nunta-11 iunie 2005
http://community.webshots.com/album/555481321kpzxPj

Vine barza
http://tt.lilypie.com/zct-p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

oana asculta sfatul fetelor stai numai in pat du-te doar la baie si atat...lasa forumul vb foarte serios...si iti zic sigur ca va fi bine...stiu cum e ai senzatia ca ai face orice numai sa nu-l pierzi pe bb...ai grija de tine si stai doar in pat oricum maine ia legatura si cu dr...poate de la drum de la trepidatii ...nu stiu ce sa zic dar sigur iti zic ca tre sa stai in pat si fara miscari bruste

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

mcrissa, imi pare tare rau. Trebuie sa fii tare sa treci peste aceasta pierdere.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Mcrissa sintem alaturi de tine...

Oanna asculta sfaturile fetelor si stai in pat si vei vedea ca va fi bine...

Nana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Bubuleana bine ai revenit printre noi...ti-am simtit lipsa

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

fetele...va multumesc!sa stiti ca eu sunt in pat cu lap.top.ul langa mine...nu fac nici o miscare...

BUBU ce bine.mi pare sa.ti vad mutrita...chiar asa vituala...pe aici!
a venit si mosul.......scumpul de el...mi.a adus cizmele in pat cu toate alea prin ele...sa a mai inveseleasca...

va doresc tuturor sa va aduca mosul BB.UL mult dorit!
si.l rog sa mi.o lase pe bebelina mea pa care o iubesc ca o nebuna desi ea e un samburel mic dar sigur stie cat de mult o asteptam!

oana6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Mcrissa imi pare nespus de rau.. nici nu am cuvinte.. Sa fii sigura ca suntem alaturi de tine!!!
Oana asculta ce spun fetele si stai linistita in patutz acolo! Maine neaparat sa suni doctorul! Curge mult sau cateva picaturi? Hai incearca sa te linistesti si sa incerci sa stai in pat cat de mult poti!
Toma_lly imi pare nespus de rau pentru Z1... cunosc sentimentul. Dar lasa iubita ca le venim noi de hac uratzilor!
Bubu unde dispari asa in ceata? de ce nu mai stai aici cu noi la povesti? Mi-e dor de tine!

Pup fetele

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

In asteptarea...fetitzei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Biby iar e meci..........

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

BIBY A curs putin iar de atunci nu mai e nik!asa...4 picaturi..maxim 6!
serios acu...dr mi.a zis azi la buc ca sacul e cam oval si parca putin turtit...si nu s.a vazut embrionul,dar dak sarcina ar fi mai mica cu o sapt ar fi ok.
desi forma sacului e cam aiurea.

din ce am citit eu mi.am pus singura diagnostic!cred ca sacul e gol...bb nu s.a dezvoltat din diverse motive.in cazuri de astea arata sacul asa...de aici si samgerari....ufffffffff

oana6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Oana acum iti este mai bine?

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput