Aspirante optimiste >20 ani (19)
Raspunsuri - Pagina 17
ayna spune:
Mcrissa imi pare nespus de rau. Ma rog pentru tine, sa fii puternica sa mergi mai departe. Oricum cuvintele sunt de prisos in aceste momente, dar suntem alaturi de tine
Multi
Corina
ancadragoman spune:
Mcrissa imi pare atat de rau si stiu ca acum cuvintele sunt de prisos dar sa stii ca suntem aici cand ai nevoie de ceva.
Pupici multi.
Oanabbb stai linistita si nu face eforturi,iti doresc numai bine.
anca
poze nunta
Incercari bb
blueeyes2003 spune:
Oanabbb incearca sa stai cumintica in pat si continua sa iei tratamentul prescris de dr,este tot ce pot sa faci in astfel de momente.Iti tin pumnii sa fie bine!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
oanabbb spune:
MIRELA ,ANCA ..va multumesc...
ce sa zic asta fac...stau cuminte dar simt ca ceva o sa fie pana la urma...prea a inceput rau...s.a continuat si mai rau...iar acu asta!!!!!as vrea sa pot face ceva!orice!din pacate sunt legata de maini si de piciore...sunt atat de trista...
oana6+
ancadragoman spune:
Oana iubita sunt alaturi de tine si o sa ma rog ptr tine
anca
poze nunta
Incercari bb
blueeyes2003 spune:
Oanabbb fii puternica! Sunt sigura ca totul va fi bine pana la urma!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
oanabbb spune:
fetele sunteti minunate!va multumesc ca va rugati pt mine...
e singurul lucru care m.ar putea ajuta!
va multumesc...
oana6+
toma_lly spune:
MCRISSA suntem alaturi de tine !
OANABBB io zic sa stai cat mai linistita, doamne ajuta sa nu se intample nimic
Fetele sunt Z 1 astazi; nu am mai putut intra pt ca am fost foarte ocupata la serviciu si am avut si niste dureri ingrozitoare de burtik din cauza uratilor
Asta e...astept cu nerabdare sa imi treaca si sa incep monitorizarea ovulatiei cu teste.
Astazi am aflat si rezultatul analizelor: sunt toate NEGATIVE !!!
Yupiii !!!!
Acum chiar ca pot sa ma apuc linistita de treaba
TOMITZA
Nunta-11 iunie 2005
http://community.webshots.com/album/555481321kpzxPj
Vine barza
http://tt.lilypie.com/zct-p2.png
bubuleana spune:
crissa: imi pare rau iubita!! analizele: listeria, cito, toxo, rubella ti le-ai facut? sunt alaturi de tine
oana: stai cumintica NUMAI in pat si fii optimista!!
bubuleana
blueeyes2003 spune:
Tomitza imi pare rau pentru Z1! Iti tinem pumnii pentru luna urmatoare!E bine ca analizele au iesit ok!
Mirela