Nu am nevoie mare de puncte, daca as fi avut, n-as fi renuntat nici la contul vechi, unde aveam tone de puncte si stelute... insa sunt curioasa, daca un raspuns valoreaza 2 puncte, la 415 raspunsuri cum am doar 796pct?
ex- gabibarta
Gabita, nu la toate forumurile se dau puncte pt. mesaje. Probabil ai mai scris si pe la alea
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru
am scris doar la DC.Dupa cum se vede langa numele meu, am 425 mesaje, deci astea ar fi minimum 850 de puncte, nu?
Repet, n-am nimic cu punctele astea, dar dupa ce criterii se dau sau nu se dau?
ex- gabibarta
Nu, Gabi, Karina se referea la forumurile de pe DC. De ex. stiu ca la sectiunea de glume "Un ochi rade..." nu se puncteaza mesajele si parca mai sunt unul-doua.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Karina se referea la topicuri/subiecte .... nu se puncteaza umanitarele, anunturile tehnice, un ochi rade ... zona zoster ... si poate mai sunt si altele ...
Petronela
Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.
Da Gabita, ma refeream la ce ti-au zis fetele. De ex. la Evenimentele Comunitatii nu se dau puncte si nici la FAQ.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru