punctele...

punctele... | Autor: Gabi_K

Link direct la acest mesaj

Nu am nevoie mare de puncte, daca as fi avut, n-as fi renuntat nici la contul vechi, unde aveam tone de puncte si stelute... insa sunt curioasa, daca un raspuns valoreaza 2 puncte, la 415 raspunsuri cum am doar 796pct?

ex- gabibarta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Gabita, nu la toate forumurile se dau puncte pt. mesaje. Probabil ai mai scris si pe la alea

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

am scris doar la DC.Dupa cum se vede langa numele meu, am 425 mesaje, deci astea ar fi minimum 850 de puncte, nu?
Repet, n-am nimic cu punctele astea, dar dupa ce criterii se dau sau nu se dau?

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu, Gabi, Karina se referea la forumurile de pe DC. De ex. stiu ca la sectiunea de glume "Un ochi rade..." nu se puncteaza mesajele si parca mai sunt unul-doua.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Karina se referea la topicuri/subiecte .... nu se puncteaza umanitarele, anunturile tehnice, un ochi rade ... zona zoster ... si poate mai sunt si altele ...

Petronela

Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

La umanitare se contorizeaza mesajele.

Oana_B

Donatii - Craciunul Bunicutilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Da Gabita, ma refeream la ce ti-au zis fetele. De ex. la Evenimentele Comunitatii nu se dau puncte si nici la FAQ.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput