Cristinica "zugravita"

Cristinica "zugravita" | Autor: cristina78

Link direct la acest mesaj

A facut fata mea ieri una.....
I-am cumparat iaurt si l-am lasat pe masa sa se incalzeasca ca sa il poata manca.
Am lasat-o singura in bucatarie si m-am dus sa bag la spalat .M-am luat cu vorba cu sotul meu si am uitat sa vad ce face fata mea.La un moment dat am zis"bai nene nu se aude gura lu' fita,ceva nu e in regula".
Cand m-am dus la bucatarie copchilul meu avea mainile albe,albe pana la cot ranjea la mine si imi arata cutia de iaurt goala.A pus draga de ea iaurt pe scaunul din bucatarie si il intindea cu manutele sa se imbibe bine in tapiteria de la scaun , pe gresie aceeasi poveste.
L-am pus pe tasu sa o tina asa langa opera de arta si am luat aparatul de fotografiat sa-i fac o poza.I-am facut 3 sa fiu sigura ca ies.
Cristina si Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danis spune:

ar fi bine sa-tzi faci o rezerva de filme, sau sa incerci o camera video, ca nazbatiile curg...

Daniela si bb Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

Chiar ma gandeam sa iau si eu camera de la taicamiu pt. ca au fost o gramada de faze pe care nu le poti prinde cu aparatul de fotografiat si nici nu se pot povesti,sau nu au acelasi farmec ca atunci cand le vezi.
Cristina si Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

...poate ni le arati shi noua ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

hi,hi,hi,Cristina ,buna faza ce ti-a facut-o fetita.Am vazut si eu pozicele si sunt frumoase,dar cel mai tare mi-a placut poza cu tine si fata,in care tati credea ca s-a ascuns,...dar a iesit in ...oglinda.Buna poza si de tinut minte tehnica,cand cineva nu vrea sa faca poze,o oglinda e salvarea.
Sa va traiasca Cristinuca

Roxy si Cristi cel vorbaret

huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

Mai am niste poze super,dar nu le pot pune pe pagina personala pt. ca sunt f. mari,vreo 300 KB.

Un pt. bb Anda si un pt. Cristi cel vorbaret de la Cristinica pitica

Mergi la inceput