Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (123)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

noi seara papam lapte cu cereale sau branzica cu smantana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Masa de seara e intotdeauna lapte cu diferite cereale, sant multe sortimente .

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA inca n-am zis DA,ma mai gandesc pana maine,vreau sa vorbesc si cu mami chiar si cu frate-meu.
Cu ce va innebunesc eu pe voi ...

Apropo de mancare,Ghitza a devenit inventiv ,are initiative,s-a pus sa ii dea Dianei piureul de legume cu carne dimineatza pe la 10 si fata chiar l-a mancat ... Si acum pe la 15 a papat pufuleti,branza topita,iaurtzele,inainte de a dormi i-a mai dat lapte ... total aiurea

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Chiar asa fetelor, sunt zile in care ii dau doua mese pe zi de mincare gatita. Refuza lapte, fructe dar maninca mincare gatita, chiar si seara. Nu stiu cit de bine e , dar daca ii e foame ce sa fac ?
N-am incercat orez cu lapte. Voi , care le-ati dat deja , il faceti asa precum o budinca ? Sau mai lung ?
Eu i-am facut lapte cu gris si nu i-a placut. As incerca si cu orez. Desi la cit orez baga.. ca e fan pilaf cu carne si pilaf de legume cu carne.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Fetele, ce fel de bors folositi ? din ala de la magazin ?

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

DEEA nu stiu de ce dar parca nu cred ca imi dau ei chiar 600 euro in mana,nici peste juma de an ... Poate 500 ... sau ma rog ,pe acolo,dar ce imi place stilul lor,parca mai mult ca a lu asta unde-s.
da' si al 1000 de euroi,tot pitici cu 90000 as lua,stai linistita De restul as pleca in Insulele Canare

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Moni - smecheri italienii... vor sa te agatze acolo cu cat mai multe sarcini si cu promisiuni. Sper sa se tina de promisiunea cu marirea de salariu. Bafta! Ghita vrea o o bage in ceatza pe Diana. Poate asa o sa asimileze si ea mai bine.

Nicolas papa seara cereale cu lapte( date cu lingurita, evident) sau iaurt simplu/cu biscuiti sau cu cereale.

Irinutza sa ai pofta la salata de rosii.
Nu e prea elaborat regimul insa mie mi-a mers bine cu el. Oricum de foame nu sufar ca mancam putin si inainte insa numai porcarii.. adica dulciuri si inghetata

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Diana cica a fost f.cuminte azi,toata ziua s-a plimbat prin casa ... (vad ca tot pe trasee mai lungi si mai bine merge!) a si papat si dormit,iar acum ... eu mama denaturata,ca sa sar repede pe DC i-am dat cubul ala sa stea ocupata in tzarc,dar sta doar pana il desface.I-l fac la loc,iar il desface...Asa ca am pus ceva melodii de la bianca,a mai stat un pic linistita ... i-am dat si pufuleti sa mai stea
Nici nu pot sa gandesc clar,sunt

Irinutza eu bors din magazin folosesc.
DEEA super poza cu Anastasia si Daria!

Ma uit imediat la Anastasia la filme,dar miorlaie Diana,trebuie sa o pun pe jos...macar un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Liliana, multumesc mult.
Monica, din ce povestesci pare OK. Cred ca asta este un tren ce nu trebuie pierdut. In mod cert nu cred ca vei mai avea asa mult timp de noi, dar e un pas inainte in cariera ta si asta conteaza cel mai mult. Daca nu faci ore suplimentare inseamna ca Diana nu va fi nici ea afectata. Cat despre plecarea in Italia, ai doi oameni de baza acasa: Ghita si mama. Eu zic ca fata e pe maini bune. Felicitari! Si nu mai sta mult pe ganduri!
Janina, n-am cuvinte. Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce ai trecut cu adormitul Clarei.
Silvi, asteptam poze cu mama ren si puiul ei.
Deea si Rali, super fete, super distractie!

De doua zile, Theodor nu mananca decat la biberon. Ii dau incisivii centrali de sus si e terminat. Imi e asa mila de el, e marait si vrea sa stea numai la san.

Theodor – darul lui Dumnezeu

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Theodor

Irinatunza eu umplu bors. Mie nu-mi place cel de alimentara.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput