Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (123)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Felicitari Moni pentru negocieri! Inca nu sti ce vrei sa faci, nu te-ai hotarat?
Brava fetelor, incapeti in vechile toale, eu trebuie sa-mi iau adio de la silueta inca pentru vreun an! Stiam de ce nu-mi bat capul inca!! Problema este ca am fost gravi de iarna si acu o sa fiu de vara, deci completare de garderoba pentru balenuta varateca.

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina saracii vecini Tu suporti batutul covoarelor dar sant vecini de la apt diferite

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Liliana, chiar vroiam sa te intreb, ce cura de slabire ti-a indicat fina ta. Chiar daca e personalizata, impartasestene-o si noua, poate ne inspiram si noi.
Eu mai am 10 kg de dat jos. Si mai am drum lung pana sa incap in blugi.

Theodor – darul lui Dumnezeu

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Neata fetele.

Mult am avut de citit, multe subiecte, incerc sa mi le aduc aminte Sa stiti ca Anastasia e o dulce, chiar daca trage de par, si Daria a iertat-o ca s-a luat de podoaba ei capilara. A fost invatatura de minte pentru ea, si de atunci, nu ma mai trage nici Daria pe mine de par . Uite aici tatic mandru cu doua mandre , si pe Anastasia care ii face ochi dulci lui Silviu, tinandu-se de manuta cu Daria. Poza de milioane http://family.webshots.com/photo/2083267170086274551OJCutD

Dana, imi pare tare rau de problemele astea de sanatate. Sa stii ca baza e in tine, si tu trebuie neaparat sa iti revii cat mai repede. Sa dea Domnul sa fie asta cat mai curand

E drept ca si eu am momente in care as vrea sa stea cineva cu Daria pentru a-mi face eu treaba, dar imi trece cand observ cum se schimba Daria imediat daca se joaca cu altcineva. Mai bine ma sacrific eu, si stau cu ea cat pot de mult, si Silviu, si macar sunt impacata ca nu imi vine cu manifestari ale altor persoane. Soacra-mea care sta la curte incontinuu ii zice ca abia asteapta sa vina vara sa o ia la Fagaras la curte Eu nu ii zic nimic, cum sa spulber eu visele femeii?

Maraki, eu ii prind Dariei motzul nu cu clame, ci cu elastic. Rotunjioare mici de elastic de par. Nu s-a tras niciodata de ele. Clamele in schimb o deranjau si le dadea jos.

Si eu abia astept taierea motzului, sa ii fac bretonel Dariei. Babele ma tot bat la cap sa o tund, dar si eu, ca si tine, nu cred ca le creste alt par daca ii tunzi. Ce sa mai zic ca toate babele, cand era mica si ii vedeau parul, ziceau ca o sa ii cada. Si uite ca nu i-a cazut nici un fir de par. Parul cu care s-a nascut s-a lungit, s-a indesit, si s-a schimbat la culoare. Deci cred si eu ca rasul in cap...e un mit. Plus ca eu nu as putea sa o tund niciodata scurt pe Daria, oricat de multe presiuni as avea din partea babelor de soacre si mame.

Astazi Daria a mancat cum manca ea in vremurile bune . Cumnatica mea zice ca bebei au o perioada in care nu mananca, dar cresc, urmata de alta in care mananca sa acumuleze pentru urmatoarea perioada de crestere. Acu, nu stiu cum o fi

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Maraki, TOTI scutura covoarele pe bloc. Mi-e mila de astia de dedesubt ca-s de treaba. Is tineri ca si noi, au doi copilasi care tare sunt cuminti. Oricum ziua is la serviciu , iar copii la scoala si gradi si apoi la bunici. Nu mai au mult de suportat ca acusi o sa mearga si Sabinu, nu ?

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Doina si restul fetelor interesate, aceasta este dieta:

Ziua 1:
Dim:Branza vaci, 2 albusuri fierte, 1 ardei gras, 1 felie graham
Pranz: carne de vita la cuptor ( cu piper si cimbru)
Seara: mere

Ziua 2 Dim: O banana, o cafea
gustare: 1 mar
Pranz: Piept pui gratar si salata verde cu o rosie
seara: 2 pere

Ziua 3 Fructe toata ziua - mere, Pere,prune Banana, Grapefruit rosu

Ziua 4 Dim: Cafea si 2 biscuiti populari
Gustare: 1 banana
Pranz: Peste la cuptor, salata de varza, 1 cartof copt
Seara: 1 mar

Ziua 5 Dim: Cafea si 2 biscuiti populari
Gustari: O portocala( ora 10 si una la ora 16)
Pranz: Vaca fiarta si catof natur
Seara: Salata telina, morcov,mar (rase) cu otet si sare( n-am mancat niciodata dar am inlocuit cu mar)

Ziua 6 Dim: Cafea si 2 biscuiti populari
Pranz: Friptura de pui la gratar, salata verde cu lamaie Seara: Salata de fructe(prtocala, grapefruit, kiwi)

Uneori nu tin dieta exact in ordinea de mai sus ( doar in prima sapt am respectat in tocmai pt ca imi dadea zilnic ce aveam voie sa pap) .
Sambata si duminica m-am mai abatut adica intr-o duminica am fost la chinezesc si m-am cam porcit, intr-o sambata am fost la un botez, sambata asta am fost la o zi de nastere... deci am mancat.

Eu am plecat de la 77,5kg si in 4 sapt am ajuns la 71,8.
Sper sa fie OK si de-acum inainte daca nu o sun pe fina-mea sa imi schimbe dieta

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am stabilit 8 ore pe zi,fara suplimentare si s-ar putea si vinerea scurta ... daca iau modelul firmei unde au functionat ca sectie un an. Cica deja au angajat 2 ingineri,probabil portarul urmeaza,iar secretarapentru inceput tot io-s ... ca voi fi cum zic ei PERSONA DE RIFERIMENTO adica persoana de contact,nr.1

Revin,ca-s singura cu Diana,Ghitza a plecat la socru ..

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Lili, mi-ai facut pofta de salata de rosii. Ma duc sa fac . E eficienta dieta plus ca nici nu mi se pare ca ai rabda de foame de la ea.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ce le mai dati voi de papa la copii seara? Eu nu prea mai am idei si am impresia ca Ioana ar vrea sa manance dar nu-i place ce-i dau eu. Si nu inteleg de ce nu vrea sa bea lapte mai mult de 100ml. Fructele nu le mai vrea pasate, prefera sa muste din ele si asa reusesc sa-i mai dau cate ceva in fiecare zi, in nici un caz la masa de dimineata.

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Monica ....hoooooo....dupa ce ca ai 5000 puncte, acu o sa ai si salar de salar ... hooooo.... Cine o sa ne mai cumpere de acu pitici cu 90 000

Bravooo!!!!! Fuga la Italia ... ca eu zic ca e treaba faina. Cel putin privind din postarile tale Sa fie intr-un ceas bun alegerea ta

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput