unde ?

unde ? | Autor: didi-anda

Link direct la acest mesaj

am observat astazi c-au disparut mai multe subiecte....s-au imputinat... imi puteti spune de ce? unde sunt celelalte?
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

poate sunt arhivate undeva si dupaia sterse.. sau efectiv sterse si gata.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

nu s-a sters nici un subuect - te rog fii mai explicita.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Gabbriela,nu exista "sterse si gata"...cand ai vazut tu aici "practica" asta?!....
La o anumita perioada de timp se mai face curatenie printre subiectele vechi si cele fara absolut nici un continut informativ pot fi sterse...sau nu.Restu' se ARHIVEAZA,nu se sterg,iar arhivele se pot accesa de la pagina principala a forumului.

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

stiam de faza cu cele vechi se mai sterg si de cele fara continut... poate exact la acelea se referea ea...

in rest nu comentez ca nu am chef de discuti si nici timp...
Gabbriela,nu exista "sterse si gata"...cand ai vazut tu aici "practica" asta?!....

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput