Papusika
Raspunsuri - Pagina 5
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Elise
[
Mai complicat e ca au venit toate neamurile femeieshti si mishuna continuu prin casa noastra sa imi dea indicatii pretioase.
Elise & Lisa (un pik mai mare)
Sper sa nu reuseasca sa te scoata din pepeni si sa te lase sa te bucuri de minunea Lisa!
Pupici, Elise, sunt alaturi de tine!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Victoria spune:
Elise, felicitari inca o data si, cand o sa poti, pune si poze sa o vedem pe papusika.
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
petaluda spune:
felicitari elise, asa o veste! e minunat!
va urez multa fericire si sa auzim numai de bine!
carol spune:
Asadar Lisa este un copil bun. Depinde numai de voi daca v-a ramane asa. Tentatia spre alint e mare...incape cu tinutul in brate excesiv
alba spune:
Elise,mami aici baitza la bebei nu se recomanda, decit de 1-2 ori pe saptamina.
Pediatrul meu a spus ca un bebe mic NU trebuie sa faca baitza in fiecare zi,ca nu are unde sa se murdareasca.Logic nu ?
Asa ca lasa baitza zilnica pe mai incolo,cind se va tavali
la groapa de nisip :-)))
Pupicei,
Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)
http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."
carmens spune:
Elise, felicitari pentru bebe ! Ai tacut si ai facut
Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii !
Cat despre baita, din cate am inteles eu se face nu neaparat pentru curatenie ci pentru calmarea copilului, pentru o trecere mai usoara de la viata intrauterina la viata " terestra" daca o pot numi asa. In burtice a stat in lichidul amniotic iar apa ii aduce aminte de acea perioada. ( explicatie stiintifica )
carmen
Gabi_K spune:
Elise, chiar ma intrebam, oare ce mai faci?Stiam de problemele tale de sanatate, v-ati gandit la FIV intr-o vreme... si acum am vazut aici subiectul...
Ma bucur foarte mult pt voi, va doresc multa sanatate, bucurie, sa fiti foarte fericiti alaturi de papushika voastra!!!
ex- gabibarta
corinadana spune:
Felicitari Elise!!! Sa va traisca PAPUSA! Ce varsta are micuta?
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca