Papusika

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Felicitari, Elise, stiu cat de mult ti-ai dorit un copil! Este intr-adevar o minune! Sa-ti traiasca si sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_ro spune:

Elise, sa-ti fie viata frumoasa alaturi de Lisica mica, sa va aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Felicitari Elise!
Acum veti avea cu adevarat sarbatori fericite. Si eu sunt mamica de noiembrie. L-am adus pe Andrei acasa la inceputul lui Decembrie acum doi ani dar au fost cele mai fericite sarbatori din viata noastra.

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Elise sa va dea Dumnezeu sanatate si multa putere ca sa v cresteti ingerasul si sa puteti bucura de el...felicitari,ma bucur foarte mult pentru voi...

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Mi s-au umezit ochii citind randurile tale, pentru ca stiu cat iti doreai un bebelush. E cel mai minunat cadou de craciun si sunt convinsa ca o sa fiti niste parinti super!
Felicitari mamico pentru micutza membra a familiei voastre si sa dea Domnul sa fiti fericiti toti trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUIZAM spune:

Bravo.
Sa fiti sanatosi si sa savurati fiecare moment impreuna cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carol spune:

Elise stiu ca iti doreai atat de mult un copil incat erai in stare sa-l furi Sper ca pe papusika n-ai furat-o.
Va doresc noroc, sanatate, sarbatori fericite si bucurati-va din plin de fiecare zi de acum incolo. Sunt sigura ca o sa fiti cei mai minunati parinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Felicitari mamico,ma bucur din tot sufletul pentru voi
Sa va traiasca papusica mica si sa fiti fericiti si sanatosi
pina la adinci batrineti:-)

Cu drag,

Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Multumim mult, si sarbatori fericite si voua alaturi de puiutzi!

Inca ma gindesc daca sa-i fac bradutzul la ea in camera...da' cred ca e prea mica, totusi.
Nu stiu de ce aveam impresia ca e foaaarte complicat cu bebitzoul: aiurea. Chiar am o frustrare ca n-avem ocazia sa interactionam....
Bb doar papa, de obicei tot, si in cursul "procesului" adoarme.
Fix dupa 3 ore se trezeste si se strimba, iar vrea sa pape, iar adoarme...
Intre timp necesita schimbata + baitza de seara (traumatizanta - pt mine, ca mi-e frica, nu pt. ea).

O tin mai mult in brate asa, ca mi-e mie drag de ea, da' ea doarme la fel de bine si daca o lasam in patutz.

Cam asta e tot. Simplu. Cel putin, deocamdata :))

Mai complicat e ca au venit toate neamurile femeieshti si mishuna continuu prin casa noastra sa imi dea indicatii pretioase.

Elise & Lisa (un pik mai mare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Elise pana la urma o sa te saturi de ele si o sa le dai pe usa afara !
La noi a venit mama la inceput sa ne ajute ,apoi socrela un pic ,insa ne-am saturat de ele (de fapt de sfaturile lor )si mai pe ocolite le-am trimis acasa la ele .Si ce bine a fost dupa aceea !

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput