Papusika
Raspunsuri - Pagina 3
Elise spune:
"Am gasit-o" fiind din familie, din familia foarte apropiata. N-am pastrat nici un secret asupra "operatiunii", si pentru noi a fost un shok.
In rest bbul nostru a avut, de la concepere si pina acum, o poveste foarte trista si telenovelistica si chiar n-as vrea sa intru in detalii. Important este ce va fi de acum incolo.
Are aproape 1 luna :)
E scorpiutza de noiembrie ca mami.
O sa incarc si pozici, dupa finalizarea adoptiei - asta e o prejudecata de-a mea.
Ma descurc...mai bine decit ma asteptam: ma ajuta si ea, fiind un bebelac model: papa tot Milumilul, ca la carte, doarme si ride. Ride un special la tat-su. Sau DE tat-su. Si cred ca o sa inaugurez mai jos sectiunea de bbi noiembrie-decembrie 2006 - n-am gasit-o... o exista?!
Elise
Victoria spune:
Elise, felicitari!!!! Sa-ti traiasca, si sa fie sanatoasa!!! Vrem mai multe detalii si pozici!!!
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Witchie spune:
exista Elise dar e inca la Odisee... subiectul ramane acolo pana se nasc toti bebelusii de nov-dec 2006:)
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana
crinuta spune:
Felicitari Elise. Poate ne pui si poze cu micuta.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
szivarvany spune:
Sa aveti parte de tot binele din lume ! Abia astept sa finalizezti actele si prezinti minunea voastra
P.S. Bebelinele cu ochii verzi sunt tatosi rau de tot
Daria & Giulia (2004 08 16)
Happiness_4_us spune:
Elise ptr tine si pentru micutza Lisa!
Sa va traiasca minunea, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.
Ma bucur din suflet ca s-a infaptuit aceasta minune, ca DD a avut grija si de tine si ti-a daruit acest sufletel mic si curat. Ma bucur ca Lisa va creste langa un om minunat, langa tine, care stiu ca o vei iubi mai mult decat orice pe lume!
Felicitari, ai reusit sa ma faci sa plang!
Numai bine va doresc!
Abia astept sa vad pozuci cu Lisa!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
daphnyie spune:
Felicitari, sa-ti traiasca Papusika si sa fiti fericiti
Si un timp cat mai scurt pana la finalizare!
LauraFlo spune:
Wow, Elise ! Ce veste buna ! Eu stiam cat de mult iti doresti...un astfel de cadou de Sarbatori. Sunt sigura ca v-a luminat viata, sa va aduca numai bucurie si in continuare, sa fiti fericiti toti trei impreuna !
asi spune:
Felicitari!
De acum o sa cunosti ce insemna fericirea alaturi de Lisa si tati.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
liliana csaki spune:
Felicitari Elise! sa fiti sanatosi si mereu fericiti cu totii, la fel ca-n zilele astea.