Copilasi martie-aprilie 2004(82)
Raspunsuri - Pagina 8
Nedda spune:
Micky, pot sa-ti zic ca in stresul prin care a trecut Lara in primele saptmani de gradinita incepuse sa-si roada unghiile. A fost clar o manifestare a stresului si a durat ceva mai putin de o luna. In tot acest timp am vorbit de nenumarate ori cu ea si i-am explicat ca unghiutzele nu se rod. In munca de convingere m-a ajutat si faptul ca de vreo doua ori si le-a ros pana la piele si o dureau degetele. Dar ce a convins-o complet sa renunte a fost o poveste inventata de mine despre o fetita care isi roadea unghiile si degetele ei erau mereu urate si o dureau. Si ce sa vezi, fetita nu mai putea sa faca nimic pentru ca o dureau degetele fara unghii, nu mai putea canta la pian, nu mai putea colora etc...:) Te descurci tu sa inventezi povesti. :) Sper sa functioneze si la Malina.
Daniela
Iubirea mea - LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
Codruta, se mai rezolva cu varsta, intradevar, in sensul ca vei vedea ca Petra va dormi intervale mai lungi de timp si va avea somn mai adanc. Dar, ca sa iti zic iar de Lara, si acum are tot somnul sensibil si cred ca va fi asa mereu. (Si eu sunt tot asa, aud imediat orice zgomot cand dorm, fie el cat de mic...)
Andreea, poate il convingeti pe Alex spunandu-i ca plecati imediat acasa daca nu sta langa voi? Si chiar asa sa si faceti, sa plecati acasa in momentul acela in care el nu asculta. Asta cred ca e cea mai convingatoare lectie pentru toti copiii. Iar mai tarziu cand se calmeaza, ca probabil pe moment n-o sa va puteti intelege cu el, sa ii explicati de ce a trebuit sa plecati.
Clau, dar unde e Raul? Sta cu bunicii inca si v-ati mutat doar voi in noua locuinta?
Daniela
Iubirea mea - LARA - 7 aprilie 2004
asi spune:
Acum cand e vremea colindelor ,a bradului impodobit ,a sperantei vreau sa va urez Craciun fericit!Sa primim vrestea Nasterii Domnului Isus cu sufletele deschise si pline de speranta in mai bine.
Am fost tare ocupata si nu am putut intra.Am avut si o deceptie cauzata de o alarma falsa de bebe.Dupa sarbatori voi fi mult mai activa.
Mariana va transmite la toate si va ureaza Craciun fericit!
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
SimoV spune:
Daniela - si noi avem povesti de genul celor inventate de tine: poveste cu fetita care nu o tinea de mana pe mama ei cand mergea pe strada, poveste cu fetita care il batea pe fratele ei (iti dai seama de aici ce probleme avem noi, nu? :))
Clau - sa fiti fericiti in apt. nou!!
Fetelor, in prag de Craciun va doresc la toate si celor dragi voua SANATATE si tot ce va mai doriti voi pe langa. Desi intotdeauna am stiut ca sanatatea e pe primul loc, acum o apreciez cu totul altfel...
LauraFlo spune:
Iubitelor, va doresc sa aveti un Craciun superb alaturi de cei dragi, sa va aduca Mosul cel drag si bun o mie de cadouri, sanatate si mult noroc, copilasii sa ne fie sanatosi si sa avem putere de munca !
Va pup! Sa puneti poze cu zapada. la noi nu este deloc
spic de grau spune:
Ptr cele mai frumoase mamici de pe forum si ptr copilasi lor super-simpatici, din suflet:
"Craciun Fericit!".
Sa va aduca Mosul multe daruri, fericire si bucurii!
Sarbatori Fericite!
Cu mult drag,
Luminita si David-nazdravanul
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)
malina_mircu spune:
Sper ca ati avut Craciun fericit !!!!
Hop si eu pe aici, nu se putea sa nu dau pe aici innainte sa se termine anul sa va zic LA MULTI ANI, SANATATE FERICIRE SI NUMAI IMPLINIRI!!!!!
Mereu m-am gandit la voi...
Avem si noi ceva problemutze cu somnul (noi eram cei care nu prea dormeam de pranz...) De cand doarme de pranz i s-a mutat ora de culcare si adoarme si greu si cu povesti.
Si .. de 2 luni e numai bolnav... A apucat sa ia o viroza, apoi laringita, pneumonie, laringita... Acum iar temperatura. Plus tuse astmatiforma - a inceput sa faca din cand in cand un fel de crize de tuse (astm?)... Cam asa cu noi. Sunt si ff ocupata / obosita de la servciu asa ca sunt cam zombie. Sper sa vina si vremuri mai linistite.
Mariana si Andreea felicitari pt noile jobs.
Vad ca toata lumea il vrea pe Thomas (il ochisem si noi de pe siteul acela) !!! Si Danutz a primit pe Thomasito Lego comandat tocmai din Canada
Simo ce ma bucur ca Lucas isi revine complet.
Ela pup la burtica.
Miky fiecare copil are cate un obicei prost :-))).
Laura am inteles ca Daria este inicantata de gradi. Felicitari pt finutza.
Daniela bine ca ti trecut cu bine de acomodarea la gradi. Noi inca nu am ajuns sa mergem... cred ca ramanem ultimii, mai ales ca tati si buni nu prea vor sa auda.
Codritzu pup la copliasi. Sper ca sa se faca si Petra mai cumintzica sa te mai lase sa respiri.
pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)
codritu spune:
Fetele sper ca v-a adus mosul ce ati vrut. Mie mi-a adus un robot de bucatarie Hamilton Beach(din ala mare care face si aluaturi) si nu stiu daca e bun ca nu am auzit de marca asta, asa ca inca nu l-am scos din cutie ca mai explorez sa vad daca merita sau sa-l duc inapoi. A auzit cineva de marca asta, fetele din zona?
Noi am avut colindatori si am umblat si noi la colindat la niste prieteni, a fost frumos si a trecut repede, prea repede.
Va pup
Comorile lui mami
Claudelu spune:
mesaj scris dimineata dar nu mi-a mers forumul...il repun acum
Salutica!
Apar si eu sa nu ziceti ca sunt zgarcita cu mesajele chiar si cand stau acasa dar de azi dimineata o tin tot intr-o diaree si vomitatura Nu stiu de la ce naiba am facut criza asta de fiere ca n-am mancat aproape nimic Azi noapte m-am trezit ca mi-e sete, am baut apa si de atunci tot rau imi e...acum parca sunt ceva ceva mai bine.
Noi am sarbatorit anu asta din plin, in ajun am avut toata casa plina, a fst intreg familionu (e prima oara cand am reusit sa-i strangem pe toti laolalta), apoi au fost niste colegi de ai mei cu colinda, apoi colegi de-a lu Clau si uite asa in ajun ne-am culcat pe la 3.30. A doua zi am fost la mama la masa, apoi seara alte ture d emusafiri si din nou ne-am culcat spre dimineata Ieri la fel, doar ca de data asta am fost noi musafiri In seara asta iar am musafiri si acum chiar nu ma simt in stare sa-i ospatez, mai ales ca sunt singura, Clau e la munci
Avem si noi poze cu mosu care anu asta a fost mai darnic ca niciodata
Stati ca iar mi-e rau
Gata, ma duc sa ma intind in pat
Sarbatori fericite!