Copilasi martie-aprilie 2004(82)
Raspunsuri - Pagina 9
Pucku spune:
In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in
suflet, va doresc sa aveti parte de zile minunate, de
un Mos Craciun darnic si bun, sa va bucurati si sa
asteptati anul ce vine. Un an mai bogat in impliniri,
mai inalt in aspiratii si plin de succese.
Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa-si reverse harul asupra voastra si a celor dragi, sa va aduca linistea inimii si a mintii si sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele
LA MULTI ANI!
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Pucku spune:
Mie nu-mi merge internauta acasa de mai bine de o luna asa ca uite calculatorul de la servici ma salveaza
Sper ca atzi petrecut un Craciun minunat
Codruta e buna firma, eu am grill de la ei si inca merge.....are vreo 3 imediat
eu as vrea un storcator clasic de legume cum era acasa, oare gasesc
Nedda bine ai revenit
Va pupa plec acasa, ca de 2 ore bantiu pe net si pic de somn....in loc sa ma duc acasa sa dorm
fetele de pe meleaguri eu i-am luat lu fie-me a Matheo l'Ourson dar mai vreau povesti, atzi vazuta pe undeva?
gata ma duc acasa
promit sa mai scriu maine
codritu spune:
Pucku, mercic de raspuns. Cine e Matheo ca nu am auzit de el? Sa nu-mi zici ca e Winnie tradus? Ce povesti vrei? Storcator de fructe si legume gasesti la Sears, Canadian Tire sau orice magazin cu aparatura electrocasnica.
Clau sper ca te simti mai bine.
Cum pun si eu o mutrita in semnatura?
Comorile lui mami
LaviB spune:
hop si noi fetele!
N-am mai intrat de ceva vreme pt ca ne-am luat cu treburile si pregatirile de craciun si botez.Am incercat sa ne facem pe cat posibil un craciun ca acasa in ro adica cu mers la colindat si tot tacamul.Ne-a iesit bine.
Am avut botezul pe 25.12.2006 a fost super, o sa va pun poze cand sunt putin mai libera.
am intrat sa va doresc un an nou plin de impliniri , sanatate si bucurii, copilasi cat mai sanatosi si zile insorite
Va papam pe toti si sper sa revenim in noul an cu forte mai proaspete.
LA MULTI ANI!!!
CRACIUNITZELE LU´MAMI
Lavinia, mami de doua "cocoline": Hanna (16.04.2004) si Thea (22.10.2006)
LaviB spune:
aaaaaaaaaa ia uitati cu ce ne-am trezit noi in gradinutza noastra, ieri dimineata .......ZAPADAAAAAAA
pusiiiiiiiiiiiiii
Lavinia, mami de doua "cocoline": Hanna (16.04.2004) si Thea (22.10.2006)
Pucku spune:
IACA AICI
http://www.hasbro.fr/jeu-jouet-matheo-ourson.asp?universID=63&themeID=0&min=0&max=3
e mortal ursuletul, ma duc sa bag un oki la toys'U'asb sa vad daca gasesc
inca nu mi-am reparat netul acasa, azi cica avem promisiuni, daca nu mai intru UN AN NOU FERICIT SI NUMAI BINE
LauraFlo spune:
Buna dimineata iubitelor !
Si noi am petrecut de minune: vineri petrecerea la mine la firma apoi cu colegii lui Marius unde am dansat de mi-am tocit flecurile, sambata si duminica am facut mancarea ( mi-a iesit un tort diplomat super, bineinteles ca reteta am luat de fe forum), luni am fost la nasi in vizita, iar luni au venit finii si cumetrii la noi cu cele doua bubuline.
Marti am fost in vizita, miercuri am avut noi musafiri....Bine tare e in concediu ! Am reusit si am terminat un pluoveras Dariei ( il incepusem de prin octombrie) si mai am putin si imi termin si o poseta ( m-a prins microbul bineinteles ca tot aici pe forum).
Daria a primit o multime de cadouri, dar e super incantata de laptop si de un puzlle magnetic (trebuie sa imbrace niste manechine cu haine asortate : de iarna, vara...)
Malina tare rau imi pare ca sunteti bolnaviori, chiar s-au tinut lant la voi.
Corina, La multi ani ! de Sf Stefan pentru iubita de Stephanie ! Sper ca v-ati distrat bine. Esti bine, tu ?
Clau vad ca si voi ati petrecut nu gluma. Sa stii ca si eu tare greu m-am obisnuit in casa noastra, cand spuneam "acasa" ma refeream la casa mamei. A trecut criza de fiere ? Si noi am mers peste tot cu colebilul in buzunar.
Lavi, ce bine ca la voi a nins. La noi nu si din pacate prognoza ne spune ca tocmai prin martie o sa avem ceva zapada. Asteptam poze de la botez.
Codruta, pisicii tai ce fac ? Te lasa sa dormi mititica ?
Asi, imi pare tare rau ca a fost doar o alarma falsa. Ai sa vezi ca ti se va indeplini dorinta.
Sper ca n-am uitat pe nimeni. Va pup si sper sa reusesc sa intru mai des.
codritu spune:
Laura, wow ce distractie ati avut de Craciun, mi-e dor si mie sa dansez pana mi se tocesc pantofii, de cand am venit aici nu am avut parte de asa ceva, noroc ca inainte sa venim am petrecut revelionul cu prietenii si ne-am facut plinul, insa au trecut ceva ani de atunci si s-a golit rezervorul. Petra nu prea ma lasa sa dorm si in loc sa doarma mai mult noaptea se trezeste si mai des acuma. sanatoasa sa fie si apoi vad eu cum ma descurc.
Pucku, am fost azi pe la ToysRUs si am vazut ursuletul de care ziceai, au si carti acolo daca te intereseaza, nu stiu daca sunt in engleza sau franceza ca nu m-am uitat.
Comorile lui mami
mariana tache spune:
Buna seara, dragutelor.
Ne-am repatriat de 3 zile.
Nu am apucat sa citesc in urma; azi nu prea am chef de scris ca m-a "bine dispus" sotiorul .
Sper ca ati avut un Craciun reusit, fara probleme de sanatate, cu multi colindatori si multe cadouri.
Noi suntem bine.
Va cu drag.
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
LauraFlo spune:
Te-ai intors Mariana !!!! Ce bine !!!! Cum ati petrecut ? A fost zapada ? Iarta-l pe sot.
Codruta, cred ca tare greu trebuie sa va fie ....In alta tara in alt oras, .....sotul vrea sa ne mutam doar din Galati,iar eu nu vreau, dar daca ar fi vorba de alta tara....Sora mea a plecat in Italia ca sa fie cu iubirea vietii ei, eu cred ca n-as putea sa-mi las toata viata aici si s-o iau de la capat. DAR, cum bine spune o prietena de-a mea, NEVER SAY NEVER.