Bucurii de sept - oct 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

MAMIFLORI, aha, am inteles, dar daca ii dau mai putin, cand se termina bibe urla efectiv, o sa incerc, sa vad cum e. Si v-a dat tratament, ceva? dar EMI creste, ia in greutate normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

LA MULTI ANI RAXANAE! SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI DE FERICIRE ALATURI DE PUII TAI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

LA MULTI ANI ROXANAE multa fericire si o viata frumoasa!!

Fetelor...scumpul meu bebe rade la icoane...cand vede icoana rade..gangureste...hmm oare nu cumva are inclinatii spre preotie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

LA MULTI ANI, ROXANAE! MULTI ANI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Inni, Maria doarme noaptea in patutul ei, nu cu noi in pat. In schimb, ziua, parca-si zice:"n-am ce cauta acolo!"
Lexi, subscriu la toate mesajele trimise de fete. Ai o bomboana de fata, mai ales ca sta si la pozat.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Stiu ca sunt "off-topic", dar mi s-a pus si mie o pata pe dr. mea de familie. Si as schimba-o. Daca puteti sa-mi raspundeti, chiar va rog. Voua in timpul sarcinii v-a dat retete compensate dr. de familie. Eu am vrut sa iau Materna si mi-a zis ca nu poate sa-mi dea, pt. ca nu am salariul minim pe economie.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

MamiFlori, toate pozele sunt frumoase, dar pe mine m-a impresionat cea cu 4 generatii impreuna.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Gety mie mi-a dat compensat. De ex pe Elevit caree in jur de 380.000 dadeam la farma doar in jur de 130.000

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Eloise, si ti-a scris dr. de familie? Ca si eu am mai luat, dar imi scria o dr. din spital. Asta ca sa fiu sigura ca m-a tras in piept.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Roxanae!

Lexi, fetita ta e o papusica tare scumpa, m-am uitat cu mare placere la poze.

Raluca, craciunita voastra e super,ce bine ii sta in noua costumatie de craciunita!

Urmeaza sa ma uit acum si la ceilalti bebelasi, eu ii iau pe rand cand am mai mult timp.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput