Bucurii de sept - oct 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

putzuruca, iti trim pm cu nr meu de tel sa ma suni sa ne vedem.

Inni, sper ca nu despre mine vb in ultima ta postare. stiu ca am scris ceva dimineata, dar parca nu mi-am recunoscut cuvintele. si acum nu am timp sa recitesc ce am scris, ca asta mica matzaie.

pupici, roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

nu Roxana...nu tu

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Itzy..de cand ma tin sa-ti spun si mereu am uitat...am vz miei in Mall (de jucarie)..Mai aveau unul singur, era mov si il chema Lulu . 500.000 (cam scump ca era cam micutz). Oite ..n-aveau...am intrebat

Raluca...ti-ai luat Pimafucin ?

Gety...eu o las in camera ei...noaptea acolo doarme. S-ar putea sa fie cam tarziu in martie. Sa nu se obisnuiasca cu voi !? O sa fie cam mare atunci..deja cred ca de pe acum s-a invatat cu voi.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

INNI- prezent!

De cand am ramas insarcinata si de cand activez pe acest forum, am invatat sa fiu muuuuult mai toleranta si sa accept ca nu toata lumea poate fi de acord cu toata lumea!
Eu, de felul meu, sunt extrem de vehementa in argumentarea parerilor si opiniilor mele in fata celorlalti, dar aici, pe forum am ramas neutra in toate conflictele virtuale care au existat. La fel intentionez si acum!

Doar 'speri' sa am bun simt INNI? Sa vezi ce-ti fac!

Acu' dak m-ai provocat, sa-ti spun parearea mea! Nu cred ca fetele au vrut sa te faca sa te simti rau, pt ca am trecut impreuna prin momente grele ne-am sustinut si incurajat reciproc. Cat despre Rox, nu ca e mama finutzei mele, dar e o fata de milioane alcatuita din foarte multe calitati si un suflet mare de tot! Sunt convinsa 100% ca nu a vrut sa faca pe nimeni sa se simta in nici un fel!

Important e rezultatul si mai putin felul in care se ajunge la el. Parerea mea! Faptul ca incercam sa redam aripile unor ingerasi, cred ca ar trebui sa ne aduca liniste sufleteasca si multa bucurie in inimi!

si nu mai fi suparici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Buna fetelor!

Noi am sarbatorit aseara un Andrei intarziat si un Neculai anticipat

Am iesit in oras vreo 20 pers., a fost super, am ras, am glumit, am papat si am baut bere... multa... fara alcool... pe David l-am lasat cu socrii mei si laptic de la congelator... toate bune si frumoase, insa de la bere simteam ca-mi plesnesc sanii, nu alta... asa ca n-am mai putut sta decat pana la 12 ca pocneau... si ce frumos era... am ajuns acasa si trebuia sa ma storc, cand mi-am scos sutienul a inceput sa tasneasca laptele in toate directiile, nu exagerez deloc, in cateva secunde eram uda toata pe haine si mai haios, in slapi, radea sotul meu de mine ca mergeam prin casa si fleosc, fleosc cu laptele in slapi, ne-am amuzat tare de tot, ce mai... in cateva minute am mai umplut un bibe de laptic pt. situatii neprevazute. Concluzia este ca la mine berea fara alcool da rezultate ffff bune, chiar mai mult de atat, inundatie...

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Buna mamici!

Va rog frumos sa-mi raspundeti si mie. De azi dimineata imi este foarte rau. Ma dor mainile si picioarele (am crezut ca este d4e la reomatism- nu stiu sigur), acum de ceva vreme am facut si febra 38.5. Ma doare rau si capul. Nu stiu daca sunt semne de raceala pentru ca nu ma doare nici gatul si nici nasul nu imi curge. Ce pastile sa iau, daca alaptez?? Sa ma opresc din alaptat ??? Va rog sa-mi spune-ti.

Multumesc!

Pupici!

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului

Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Nu stiu daca se poate da un sfat asa... trebuie sa consulti un medic. Stiu ca nu te-am ajutat dar eram pe aici si sa nu crezi ca nu vreau sa-ti raspund...

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

quote:
Originally posted by CamiSol

Buna mamici!

Va rog frumos sa-mi raspundeti si mie. De azi dimineata imi este foarte rau. Ma dor mainile si picioarele (am crezut ca este d4e la reomatism- nu stiu sigur), acum de ceva vreme am facut si febra 38.5. Ma doare rau si capul. Nu stiu daca sunt semne de raceala pentru ca nu ma doare nici gatul si nici nasul nu imi curge. Ce pastile sa iau, daca alaptez?? Sa ma opresc din alaptat ??? Va rog sa-mi spune-ti.

Multumesc!

Pupici!

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului

Uite cum cresc...

La mine astea au fost semnele de debut ale mastitei. Ma dureau oasele si toti muschii ca la gripa si aveam febra. Pt scaderea temp ia 2 fiole algocalmin si in juma de ora ai 36.5- garantat! Eu am alaptat si cu antibiotic si cu febra. Sa eviti sa-i dai lapte sanul care te doare- dak te doare!
Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by CamiSol

Buna mamici!

[b]Va rog frumos sa-mi raspundeti si mie. De azi dimineata imi este foarte rau. Ma dor mainile si picioarele (am crezut ca este d4e la reomatism- nu stiu sigur), acum de ceva vreme am facut si febra 38.5. Ma doare rau si capul. Nu stiu daca sunt semne de raceala pentru ca nu ma doare nici gatul si nici nasul nu imi curge. Ce pastile sa iau, daca alaptez?? Sa ma opresc din alaptat ??? Va rog sa-mi spune-ti.

Of, Cami, imi pare tare rau. Nu stiu ce sa spun, sper sa nu fie vreo gripa...Cel mai bine ar fi sa mergi la dr, dar la unul ca lumea. Eu stiu ca peste 39 trebuie oprit alaptatul, dar tot pe dr e mai bine sa il intrebi fiindca e o chestiune prea importanta ca sa te lasi pe mana noastra....
Multa sanatate!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Cami poti sa iei paracetamol. Aspirina sau alte medicamente care contin aspirina nu, pentru ca opreste lactatia. Ia si oscilococcinum, e 100% sigur. Nu opri alaptatul, chiar daca ai gripa laptele e f bun - contine mai multi anticorpi care-l vor imuniza pe ubitu.

Mergi la inceput