Bucurii de sept - oct 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

putzuruca, stai sa ma mai uit odata. acum da, are culoarea parului tau, dar stai sa vezi cand ii creste altul. a mea are ceva-ceva par pe cap, dar este inchis la culoare.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

mephala30, are mama 2 baieti frumosi...
iar Teodor trage tare sa-l ajunga din urma pe Iustin.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Gety, Maria ta e o frumoasa. Dupa cum se vede acum parca va avea ochii caprui.

Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

sa stii ca si alexia are la un piciorus o cuta si la celalalt doua. insa cele de sus, care-s pereche, sunt simetrice, daca ma intelegi....dar asta nu cred ca inseamna displazie de sold! mama mi-a zis ca si eu tot asa aveam. la un picorus una, si la celalat doua! noi am tot fost la pediatru si mereu o controleaza si la picioruse si la manute si peste tot, daca ar fi fost ceva mi-ar fi zis! am obs ca e atent la detaliile astea, ii indoaie piciorusele mereu...etc! eu zic sa stai linistita!

Si David are la fel cutele, una in plus pe un picior dar celelalte sunt simetrice..

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Si Deea are o cuta in plus la unul din picioruse. Pediatra a controlat-o si e ok. Inni parca spunea ca trebuie pus bebe pe burtica si intinse piciorusele cu genunchii la acelasi nivel. Cutele trebuie sa fie una in continuarea celeilalte.

Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

GETY sunt super pozele facute la nastere;e prima oara cand vad cum arata pe bune cordonul ombilical,mi-l imaginam mai subtire.Este foarte frumusica Maria Diana.Si puiul meu cand era de varsta Mariei manca la fel de des,ca sa ajungem acum sa nu se mai trezeasca deloc noaptea-azi noapte a fost prima oara cand a adormit pe la ora 22 si s-a mai trezit la 8 dimineta ( ce dragut suna " de varsta Mariei"- am baiat mare, ce sa mai,vorbim din experienta )

Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006

http://community.webshots.com/user/cri19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna dimineata fetelor!

Vad ca ati avut ceva dispute....offf!Si chiar ieri ma gandeam ce dispute mai erau pe topicul nostru cand eram la odisee....si ma bucuram ca au luat sfarsit!

Putzuruca si multumim!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

cri19, multumim pentru aprecieri.s-ar putea ca, cordonul sa fie un pic mai subtire de obicei, pentru ca mie mi-a spus ca am avut "cordon groooos", de asta a si cazut mai greu. si eu astept noaptea cand a sa ma trezesc mai rar sa alaptez, ca-i destul de obositor. pana atunci, daca-i ordin, cu placere.
putzuruca, eu inca mai sper la ochi albastri.....

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

am si eu o intrebare: sunt mamici care nu dorm in aceeasi camera cu puiutzii lor? daca da, cum va descurcatzi? eu ma gandeam sa o las, dar de prin martie, incolo.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Neata !
Vad ca ati luat disputa mea cu Cri in nume personal. DE CE ?. Este doar intre mine si Cri...cu care n-am absolut nimic, dar nu accept sa fiu luata la bani marunti... pt. ce ? Pt un rahat de propozitie...o intrebare banala !!! Nici la serviciu nu stiu ce e aia notiune de sef (pt. ca e o bombonica) cu atat mai mult n-am nevoie pe forum.
Si am simtit din plin veninul catorva dintre voi. Foarte urat din partea voastra. Si mai vorbiti de maternitate si de schimbari. N-aveati nici in clin nici in maneca cu subiectul disputat, care la randul lui n-are absolut nici o leg cu actiunea umanitara. Nu stiu de ce v-ati simtit ofensate.

Cri ...razboi in postarile mele ? Destul de deplasata afirmatia. Daca poti exemplifica-mi...nu-mi arunca cu vorbe in fatza. Asa ar fi corect din partea ta. Dar bineinteles ca o sa zici ca "nu intentionez sa continui" Chiar nu ma asteptam din partea ta.

Dorina...era o supozitie. Ca prea ai zis tu..si prea a sarit Cri. Nu cred ca era ceva atata de comentat. Dar ma bucur ca ti-am distrat familia in dimineata asta.

Roxana...tu ai fost ciresica de pe tort . Ai scris niste cuvinte pompoase.."razboi al orgoliilor"..."eram bucuroasa ca fac parte dintr-un grup de fete cu suflet mare", "nu e nimeni obligat sa faca ceea ce nu-si doreste", "multumesc ca m-ati trezit la realitate". Ti se par potrivite vorbele astea in contextul de ieri amintit ? (Eu nu prea le vad legatura.) Ca..cu siguranta mie imi erau adresate, nu ? Daca esti atat de curioasa cu ce am de gand eu sa fac si ce fac cu banii mei si cu timpul meu liber...spune-mi draga si iti trimit informatii...nu te mai lansa in aprecieri daca nu stii cum stau lucrurile.

Si acum probabil ca Alessia o sa-mi sara-n-cap ..dar sper ca macar ea sa fie cu bun simt si sa-si dea seama ca nu ar avea rost.

Si valabil pt. oricine : daca aveti ceva cu mine sau va deranjeaza ca va spun...va rog sa graiti...sa-mi spuneti direct. Nu prin vorbe ocolitoare ca nu sunt atat de batuta-n cap sa nu-mi dau seama. Intotdeauna mi-au placut discutiile directe si lamurite lucrurile din start...nu vorbitul in dodii.
Nu cred ca v-am facut pe vreuna..mai ales pe cele amintite mai sus (exceptand Alessia)..sa va simtiti prost..asa cum m-ati facut voi pe mine sa ma simt in dimineata asta adresandu-mi niste cuvinte mai mult decat gratuite si extrem de deplasate...cu subinteles.
Dar probabil ca nici nu va pasa.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput