Var lavabil-CEL MAI BUN
Am auzit diverse pareri despre varul lavabil( ma intereseza atat in varianta alba,dar si colorat).
Unii spun ca Supervais-ul e cel mai bun,altii opteaza pt Caparol,iar altii lauda Savana cu teflon.
Eu,care sunt INCA la faza de spart si nivelat peretii,nu stiu ce sa iau. Firma de constructii ma intreaba ce var vreau ca sa poata dea comanda,sa faca culoriile pe calculatoe si toate cele aferente,dar nu stiu ce sa aleg.
Voi,din experienta,ce recomandati??
Raspunsuri
anelize spune:
Fetelor,toate v-ati facut cate o mica renovare prin casa.............chiar nu stiti ce var lavabil e mai bun????
PLZ!!!!
Eleni spune:
Eu am folosit Superweiss. Dar prietenii nostri care au renovat in acelasi timp cu noi au folosit Savana cu teflon.
Superweiss a acoperit frumos, dar cand fetita mea a pictat peretele si am spalat nu s-a luat asa cum am vrut.... ci s-a luat cu vopsea.
Incearca Savana... eu acum asa as alege.
simsimona spune:
Noi am folosit SPOR, atat la interior, cat si la exteriorul case. Sotul meu a fost foarte multumit. Peretii interiori sunt din rigips. I-a spalat mai intai cu amorsa (un lichid transparent, putin lipicios), a dat cu grund (ca o vopsea alba cu o granulatie in ea), apoi a dat un singur strat de culoare, SPOR toate de la POLICOLOR). O galeata de 16L culoare i-a ajuns pentru 180mp. Nu a fost nevoie sa dea doua straturi de culoare, decat in cazul culorilor inchise.
Nu am fost multumiti de culorile inchise, pentru ca pe perete nu era aceeasi nuanta ca pe mostrele de hartie de la ei. A trebuit sa schimbam locurile unde sa le folosim, ca sa nu le aruncam, totusi, ca au fost foarte scumpe...
Sper ca ti-am fost de ajutor!
SPOR la treaba si bafta in alesul culorilor!
Simona
denis spune:
Explicati-mi si mie va rog, ca nu inteleg..?
Aici nu-i vorba de VOPSEA lavabila..?
Ca de var lavabil, var din ala care sa lase peretii sa respire...si sa fie si lavabil..eu n-am auzit. Daca da, ziceti-mi si mie ca-s interesata
anelize spune:
Eu as vrea ca peretii sa fie un pic luciosi si atunci cand te lipesti de ei sa nu se ia varul pe haine..........
blueeyes2003 spune:
Noi am folosit SPOR!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
Miramar spune:
Eu am folosit Kaparol. Suntem multumiti de culori si muncitorii laudau calitatea ei. La culori inchise insa (de exemplu noi avem niste scafe din rigips si grinzi de beton vopsite in maro inchis) e greu de vopsit fara sa ramana cu dare/urme. Noi am reusit dar ne-am chinuit rau de tot si noi si muncitorii.
anelize spune:
quote:
Originally posted by Miramar
Eu am folosit Kaparol. Suntem multumiti de culori si muncitorii laudau calitatea ei. La culori inchise insa (de exemplu noi avem niste scafe din rigips si grinzi de beton vopsite in maro inchis) e greu de vopsit fara sa ramana cu dare/urme. Noi am reusit dar ne-am chinuit rau de tot si noi si muncitorii.
Var de la Caparol mi-a recomandat si mie un constructor,am si vazut lucrarea facuta de el,imi place mult,dar nu luceste un pic,asa cum as vrea eu.Per ansamblu esti multumita de ea,nu?